dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 adamin adi rami abi.. rami, fatih, hikmet vs vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 6. Bölümü WATTAFAK şeklinde izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Edit: Muthis bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bölümün başını çok güzel yapmışlar ya. çok iyi bölümdü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 dozaji cok iyi ayarlanmis dizi. kesinlikle suresi oldugundan daha kisa geliyor. ama cok boktan yerde bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 bölümün ilk 20 dksı kötüydü. atlayarak izledim, gerisi güzeldi. çok şükür bitirdiler galiba elliot'un şizofren triplerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sadece altyazı falan indirip geçe geçe okusaydın hem daha az kotan giderdi, hem kitabını okudum daha güzeldi derdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 sezon başı depresif yavaş filan dediydim ama 4-5-6 arka arkaya seyrettim. Sevdim baya. ep6 "Naptın o kadar uzun içerde kız?" diye gelen FBI elemana Angela isalim filan diyip yürüyüp gidicek diye beklediydim dsf bide 3. sezon kesinleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 7.bölüm http://i.imgur.com/KvjMHLZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Haydaaa Kandırmayın insanları yeter djsjdjkg Nolcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ne? niye? nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 of baydı ya. bir de üçüncü sezon onayı almış. hayal kırıklığı oldu bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 telefona oyunu çıkmış. 1.5exfiltiration.ipa diye. Appstore da var. Lifeline gibi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Angela'nın her bir şey söylediğinde böyle boş boş insanların suratına bakması ne kadar kötü. Ne dediklerini anlamıyormuş gibi sdf ep 7 Mr.Robot Tyrell'i öldürdüm diye yalan söylüyor. Hapishane muhabbeti de ilk bölümden dönüyordu teorisi. Şaşırtmadı çok ama sahne geçişleri çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 where is my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hangi suctan girdi acaba? Tyrell'i oldurdugu icin girmis olsa Tyrell kayip olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 s2ep7 https://i.redd.it/rdwjifa6e4gx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bence ecorp bilinçli yaptırıyor her şeyi. aslında bunlar piyon, ecoine geçirecekler tüm dünyayı. unregulated söğüşleyecekler sonra. 3. sezonun plot twisti de böyle olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 hoaydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 spoe08 Evlerini aldıkları kadın anne miydi orayı kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ne annesi la zamaninda hayatini kaybeden calisanlarin davasindaki ecorp'un avukati iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 nerenle izledin lan sdfgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Tamam vurmayın das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 10. bölüm şahaneydi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 final sandım ben bunu meğerse 2 bölüm daha varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar