Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Robot (2015) - USA Network

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Et et. Daha bir hafta önce aynı ikilemde kaldım. Açılıyo bi iki bölüm sonra, iyiki devam etmişim. Şimdi bu kesmedi, bu tarz alternatifler bakmaya başladım bi yandan dizi/film falan ne olursa artık. Gerçi 2. sezon 1-2 haftaya çıkıyo sanırım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

adamin ilk transmission'da tuttugu deftere bakarsaniz onceden gece uyandigini zaten goreceksiniz.
red wheelbarrow cok iyi bir detaydi zaten. yalniz o basketbol sahasini tum bolum boyunca gorecekmisiz.. :/

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Canavar gibi dizi. 1 haftada su ana kadar cikmis butun bolumleri izledim.

Season 1 + Season 2 Episode 2

Daha episode 2 den, bir Tyler Durden havasi belliydi. Ama Darlene olayi ters kose yapti. Shayla nin oldurulmesi de, hayatta kalirsa senaristlere bela olacagi icin temizlendi.
Tyrell olayi enteresan, olmustur diye bekledik, adam canli cikti. O gece ne oldugunu halen bilmiyoruz.
Fsociety ekibinde, Darlene harici hic one cikan karakter yok. Daha onceden soylendigi gibi halkin her kesimini temsil ediyor vari bir kurgusu var.
Rami Malek bu rolun uzerine cikamaz hayati boyunca, zaten oyunculugu bomba degil, ama o tip ve bakislar karaktere cuk oturmus.
Muzikler feci iyi.
2. sezondaki Seinfeld referansi da cok iyi.

Mesaj tarihi:

Narrator = Elliot
Tyler Durden = Babası

Dizi bu kadar.

Hatta 'bankaları çökertelim kimsenin ekonominin içine edelip insanları özgür kılalım' kafası bile aynı , lan bari banka olmayaydı birebir.

edit : iskandinav hatun , hhmmppsff.
Mesaj tarihi:
özlemişim şu diziyi.her bölüm ayrı keyifli

yalnız yemek yerken dizi izleyen kafama sıçıyım sdfs.kusmuğun içinden hap yuttuğu sahnede gittim döktüm bütün tabağı.
Mesaj tarihi:
yakın çekimde adamın kusmuğun içinde hap arayıp teker teker,tekrardan yutuşunu çekmiş yönetmen.amerikan kültürüyle alakalı değil baya universal bi tiksindiriclik var sahnede.zaten kendi kusmuğundan tiksinip kusan adamım sdfs.
  • Yeni Oluştur...