sadman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 açılıyosa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bozma falan yok, bozdu diyen zevksişz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 mr. robot 3. bölümde çok sıktı beni, ara verdim ben de. sonrası nasıl gidiyor? devam edeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Et et. Daha bir hafta önce aynı ikilemde kaldım. Açılıyo bi iki bölüm sonra, iyiki devam etmişim. Şimdi bu kesmedi, bu tarz alternatifler bakmaya başladım bi yandan dizi/film falan ne olursa artık. Gerçi 2. sezon 1-2 haftaya çıkıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 abi cok mu kotuydu ilk bolum? neden kimse bisi yazmadi? ben bayagi sevmistim, eger cok kotu ise izlemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 aaa cıktımı. dur izliyimde beğeniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yarın çıkıyor ilk 2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 s02e01 webrip diye bisi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ilk bölümü twittera yüklemişler sonradan silmişler. Webrip o sanırım. normal yayın perşembe günleri. ep1-2 arka arkaya çıkacak işte yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 cok cok iyi. izlerken arada durdurup bakin ya. guzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 adam yapior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 güzel başladı bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Ben beğenmedim ya, çok monotondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 adamin ilk transmission'da tuttugu deftere bakarsaniz onceden gece uyandigini zaten goreceksiniz. red wheelbarrow cok iyi bir detaydi zaten. yalniz o basketbol sahasini tum bolum boyunca gorecekmisiz.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 isveçli de isveçli ha hmmpss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 http://www.geekwire.com/2016/mr-robot-rewind-closer-look-tech-security-moments-hack-free-episode-3/ detaylari guzel olan nadir dizilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Canavar gibi dizi. 1 haftada su ana kadar cikmis butun bolumleri izledim. Season 1 + Season 2 Episode 2 Daha episode 2 den, bir Tyler Durden havasi belliydi. Ama Darlene olayi ters kose yapti. Shayla nin oldurulmesi de, hayatta kalirsa senaristlere bela olacagi icin temizlendi. Tyrell olayi enteresan, olmustur diye bekledik, adam canli cikti. O gece ne oldugunu halen bilmiyoruz. Fsociety ekibinde, Darlene harici hic one cikan karakter yok. Daha onceden soylendigi gibi halkin her kesimini temsil ediyor vari bir kurgusu var. Rami Malek bu rolun uzerine cikamaz hayati boyunca, zaten oyunculugu bomba degil, ama o tip ve bakislar karaktere cuk oturmus. Muzikler feci iyi. 2. sezondaki Seinfeld referansi da cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Narrator = Elliot Tyler Durden = Babası Dizi bu kadar. Hatta 'bankaları çökertelim kimsenin ekonominin içine edelip insanları özgür kılalım' kafası bile aynı , lan bari banka olmayaydı birebir. edit : iskandinav hatun , hhmmppsff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 tebrikler mithah çözmüşsün her şeyi evlilik nasıl gidiyor hanım uyurken mi giriyorsun foruma abi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Kurstan giriyorum :D ayrıca hatunu görse o da laf etmez. Scarlett Johansson ile arama asla girmiyor mesela , kabullendi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 açıklama için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 özlemişim şu diziyi.her bölüm ayrı keyifli yalnız yemek yerken dizi izleyen kafama sıçıyım sdfs.kusmuğun içinden hap yuttuğu sahnede gittim döktüm bütün tabağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 abi sunlardan tiksinmek cok amerikanvari geliyor bana acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 yakın çekimde adamın kusmuğun içinde hap arayıp teker teker,tekrardan yutuşunu çekmiş yönetmen.amerikan kültürüyle alakalı değil baya universal bi tiksindiriclik var sahnede.zaten kendi kusmuğundan tiksinip kusan adamım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar