Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öfke Kontrolü

Istari

Öne çıkan mesajlar

sinirlenilcek yerde sinirlenilmeli zaten. öfkeleri kontrol etmek bi nevi bastırmak oluyor sonra daha kötü patlıyorsun.

sürekli agresif ve saçma şeylerde rage açıyorsanız zaten altında psikolojik bi problem vardır onu bulun düzeltin. fakirsindir çirkinsindir şişmansındır otuzbircisindir vs.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk sayfayı okudum ama masturbasyon olayını aklından çıkar. 31 bildiğin daha agresif yapıyor insanı. ilaçlardan falan önce bunu istiyor musun onun kararını ver. bir de farklı düşünme yolları seç. mesela satranç oynuyormuşsun gibi yap, yani ben şu an buna kızsam ne değişecek, kızdığım şey düzelecek mi? ağzına vursam, akıllanacak mı? eğer sonuçları negatifse, siktir et ben keyfime bakayım de. eğlenmene, takılmana, yaşamana bak. gerçi bir yerden sonra da umursamamazlık baş gösteriyor, o da ayrı bir sıkıntı ama olsun. öfkeyle kalkıp zararla oturmaktansa, umursamaz olup kafan rahat devam edersin. D:
Sosyal ağlarda paylaş

Shaklaban said:

darkwingduck said:

böyle istemediğim alışkanlıklarım davranışlarımı durdurmak için bir anahtar kelimem var, onu sesli şekilde kullanıyorum geçiyor.

güçlü bir kelime seçiyorsun. (Mümkünse olumsuzlama /olumsuz eki olmasın yapma-etme-dur gibi) sonra o kelimeye kafanda güçlü bir anlam yüklüyosun artık derdin neyse. ama sade ve net olacak. tonla anlam yüklemeyeceksin. burası en önemli kısım ama tam olarak nasıl yapılması gerektiğini ben de anlatamıyorum.

ne zaman istemediğin bir davranışta bulunmak üzeresin, ya da alışkanlık seviyen zıvanadan çıkmaya başlamış, ya da her neyse durumun, kelimeni sesli şekilde (ya da kafandan eğer milletin ortasındaysan) kullanıyorsun. duruyorsun abi.

mesela benimki "disiplin". ne zaman ciddi procrastination loopuna giriyorum, aptal bir oyuna takıldım, içkiyi fazla kaçırmak üzereyim, pişman olacağım bir şey söylemek/yapmak üzereyim, ya da gecein bir saati uyanıp çalışmam lazım ve alarmımı kapamak üzereyim "disiplin" diyorum kendi kendime. çat kesiliyor her şey. ahaha nasıl becerdiysem artık. tabi saçma salak şeylere kullanıp kelimenin anlamını yitirmesini engellemen lazım. birkaç senedir güvenle kullanıyorum. kendi kendimi güdülüyorum sanırım asgdfs. kesin vardır psikolojik bir uygulaması ama bilmesem daha iyi

kendine fısıldayan adam sdfdg

asdjf köpek etmiş kendini çükübik
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

eger nedensiz sinri stres yapiyorsaniz kurcalayin yani altindan birsey cikma ihtimali yuksek, 5dk muaynede anca ezberden ilac yazan ulkemin canim doktorlari yardimci olamaz tabi, onu gectim ozelde 450 lira viziteli prof. dr. endokrinolog cozemedi iste benim sorunu. xanax yazip yolladilar gene, bari valium verseydiniz yaaa :(

Prolaktin değerlerine bakıldı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...