Marty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://media.tumblr.com/tumblr_lhp1hjJIJ51qcfrc8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ahsfads kabul edin harikayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Kendinle barış artık kafanda ne var sen karar ver yada güzel bir dayakda yiyebilirsin, ayıltıp bayıltmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sinirlenilcek yerde sinirlenilmeli zaten. öfkeleri kontrol etmek bi nevi bastırmak oluyor sonra daha kötü patlıyorsun. sürekli agresif ve saçma şeylerde rage açıyorsanız zaten altında psikolojik bi problem vardır onu bulun düzeltin. fakirsindir çirkinsindir şişmansındır otuzbircisindir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sadece ilk sayfayı okudum ama masturbasyon olayını aklından çıkar. 31 bildiğin daha agresif yapıyor insanı. ilaçlardan falan önce bunu istiyor musun onun kararını ver. bir de farklı düşünme yolları seç. mesela satranç oynuyormuşsun gibi yap, yani ben şu an buna kızsam ne değişecek, kızdığım şey düzelecek mi? ağzına vursam, akıllanacak mı? eğer sonuçları negatifse, siktir et ben keyfime bakayım de. eğlenmene, takılmana, yaşamana bak. gerçi bir yerden sonra da umursamamazlık baş gösteriyor, o da ayrı bir sıkıntı ama olsun. öfkeyle kalkıp zararla oturmaktansa, umursamaz olup kafan rahat devam edersin. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Holy said: yazıldı mı bilmiyorum ama şeker var. insanın tedirgin etmeyin şimdi. şeker olsaydı tek belirtisi psikolojik olmazdı. herhalde fiziksel bazı belirtileri de olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Çok su içiyor musun? Sabahları ağzın kuruyor mu? Çok işiyor musun? Baş ağrısı oluyor mu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Holy said: Çok işiyor musun? bunun dışında diğerleri olmuyor. o da çok değildir belki, bana öyle geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 hatta içmem gerektiğinden az su içiyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Shaklaban said: darkwingduck said: böyle istemediğim alışkanlıklarım davranışlarımı durdurmak için bir anahtar kelimem var, onu sesli şekilde kullanıyorum geçiyor. güçlü bir kelime seçiyorsun. (Mümkünse olumsuzlama /olumsuz eki olmasın yapma-etme-dur gibi) sonra o kelimeye kafanda güçlü bir anlam yüklüyosun artık derdin neyse. ama sade ve net olacak. tonla anlam yüklemeyeceksin. burası en önemli kısım ama tam olarak nasıl yapılması gerektiğini ben de anlatamıyorum. ne zaman istemediğin bir davranışta bulunmak üzeresin, ya da alışkanlık seviyen zıvanadan çıkmaya başlamış, ya da her neyse durumun, kelimeni sesli şekilde (ya da kafandan eğer milletin ortasındaysan) kullanıyorsun. duruyorsun abi. mesela benimki "disiplin". ne zaman ciddi procrastination loopuna giriyorum, aptal bir oyuna takıldım, içkiyi fazla kaçırmak üzereyim, pişman olacağım bir şey söylemek/yapmak üzereyim, ya da gecein bir saati uyanıp çalışmam lazım ve alarmımı kapamak üzereyim "disiplin" diyorum kendi kendime. çat kesiliyor her şey. ahaha nasıl becerdiysem artık. tabi saçma salak şeylere kullanıp kelimenin anlamını yitirmesini engellemen lazım. birkaç senedir güvenle kullanıyorum. kendi kendimi güdülüyorum sanırım asgdfs. kesin vardır psikolojik bir uygulaması ama bilmesem daha iyi kendine fısıldayan adam sdfdg asdjf köpek etmiş kendini çükübik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 hayır diyip kıçıma gazeteyle vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 burnuna vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 buradaki cevaplara gülüp eğlenip, ihtiyaç duyuyorsan profesyonel destek alman lazım bence. doktorlar dandik falan olabilir memlekette ama hala burada aldıklarından daha yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 öfkeli insanlarda genelde bastırılmış eşcinsellik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Uzun dönem askerlik yap , pamuk gibi oluyosun sie hıaamınaakiii diye yaşamaya başlıyosun sivil hayatında , sinir bozucu sevgili & partner'den uzak dur ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Laurelin said: eger nedensiz sinri stres yapiyorsaniz kurcalayin yani altindan birsey cikma ihtimali yuksek, 5dk muaynede anca ezberden ilac yazan ulkemin canim doktorlari yardimci olamaz tabi, onu gectim ozelde 450 lira viziteli prof. dr. endokrinolog cozemedi iste benim sorunu. xanax yazip yolladilar gene, bari valium verseydiniz yaaa :( Prolaktin değerlerine bakıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ben bu sorun için zyprexa kullanıyordum ama benim durumum biraz daha karışık tabi, zyrepxayı bıraktım ama çok sersemletiyor insanı salla gitsin de, kendine hayatta bir amaç belirle, takıl gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Spoiled Pati Lobisinin trollerine karşı öfkemi kontrol edemiyorum sdf bana da bir xanax yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Yaxiyorum. 50 tl yolla hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 O zaman sar da patlatalım reşat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 contromal ile xanax icmek zorunda kaldim 2 gun once ve 16 saat filan uyudum, aksam kalkip yemek yedigimi bile hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Anhora said: O zaman sar da patlatalım reşat. TMamdir mesutcugum yolluyorum iban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar