neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Tamam kızma sdf Programlama bilmen iyi olabilir ama c# falan çok işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 neutrino said: Mithat said: He ingilizce he . İngilizce'yi ciddiye almazsan eğer uykusuz'daki ve sinem köşesi var cihan ceylanın. Orda engin eniştenin kardeşi var, bilgisayarla falan uğraşıyor, bildiğin o olursun. asdşsakdşlask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 BioHazarD said: DASDASDAS dendi mi? lan demeye geldim postları okuyodum SOAJFSGJSGSDGSD mithat sen de baskıyı görünce yeaa silsem de olur sonraa demeye başlamışın. profitler önünde uçuyodu halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Okuyorsan Madbytegames ile iletişime geçip staj yap, bütün olayları kap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Biraz bakındım unity için , hatta unreal engine falan. Sanırım 13 dakika sürdü 'oha lan ben bunu beceremem' diyerek çıkmam. Çok motive olmuşum , çok gaza gelmişim , iş gerçeğe gelince çok çabuk korkup kaçtım. Game Dev Tycoon'u nereye koymuştum bir onu buliim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 orc_lord said: Kod yazım olayına gelince genelde oyun geliştirmek isteyenler vazgeçiyor çünkü baştan tam ısınıp konseptleri kavrayamıyorlar. Eğer ciddi düşünüyorsan hemen pes etme vakit tanıyıp üzerine git derim. cogu insan oyun gelistirmenin oyun oynamak kadar keyifli oldugunu zannediyor da ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Mithat said: Biraz bakındım unity için , hatta unreal engine falan. Sanırım 13 dakika sürdü 'oha lan ben bunu beceremem' diyerek çıkmam. Çok motive olmuşum , çok gaza gelmişim , iş gerçeğe gelince çok çabuk korkup kaçtım. Game Dev Tycoon'u nereye koymuştum bir onu buliim ben. ehuhehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Websitesi yapmak daha kolay girizgahı olan bir olaydı. Sonra masterlamak zorlaşıyordu , hani satranç falan gibi kuralı öğren ondan sonrası zor vs gibi. Bu direk baştan ya 1-3 yaş için oyun , ya imkansız . Ben en iyisi umudumu websitesinde tutmaya devam edeyim. Gün gelir SEO manager falan diye pozisyon çıkar ekmek yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 buna da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Mithat said: Biraz bakındım unity için , hatta unreal engine falan. Sanırım 13 dakika sürdü 'oha lan ben bunu beceremem' diyerek çıkmam. Çok motive olmuşum , çok gaza gelmişim , iş gerçeğe gelince çok çabuk korkup kaçtım. Game Dev Tycoon'u nereye koymuştum bir onu buliim ben. hacı öyle "abi Assassin Creed oynadım ben de bir oyun yapayım heveslendim" denecek bişi değil ki bu? sanki yumurtalı sucuk yapıcaksın gibi girişince tabii böyle olur. oyun dediğin tamamen bir iş alanı, nasıl öyle gidip pat diye ameliyata göremiyorsan, araba yaratamıyorsan veya sinema filmi çekemiyorsan bu da öyle bişi. öncelikle ekip çalışması bu, tasarımla uğraşacak ayrı kişiler lazım, programla uğraşacak ayrı kişiler lazım, ses ile uğraşacak ayrı kişiler lazım vs... "ben tasarımdan anladığımı düşünüyorum hadi oyun yapayım" diyince geri kalanlar eksik oluyor. eğer oyun geliştirmeye başlama isteğin varsa sırasıyla c++, c#, directx, opengl unity3d, unreal engine 4 öğrenmen olacak. çok basit bir liste tabii bu, arkada calculus, algoritma, software engineering gibi daha geniş konular var ama onlara girmiyorum hiç. yok illa bir oyun yapıcam diyorsan unity veya unreal engine gibi oyun motorları yerine sürükle bırak şeklinde oyun yapma programlarına bak derim. alice, rpg maker ve game maker gibi programlar vardı, adlarını yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 listen gayet sırasız olmuş, adam c++, directx, opengl öğrenecek sonra da c#/unity3d kasacak öyle mi oda iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 kendin yap sonrada seslendir, http://store.steampowered.com/app/266310/ bak negzel yapmis adam tek basina http://www.youtube.com/watch?v=LDSnTvBVL2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 biraz bakınma, mini bi proje belirle ona uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Norak said: kendin yap sonrada seslendir, http://store.steampowered.com/app/266310/ bak negzel yapmis adam tek basina http://www.youtube.com/watch?v=LDSnTvBVL2k sadfg çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Şu adama boşuna bonec demiyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 unity zor ama webdev kolay (front/back farketmez) least offense ama mega holding mi abi yonelecegin alan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bombilo said: listen gayet sırasız olmuş, adam c++, directx, opengl öğrenecek sonra da c#/unity3d kasacak öyle mi oda iyimiş. çok biliyorsan doğrusunu anlataydın hacı, insanlar ögrenseydi. adama basit bir fikir versin diye yazdım onları, ama önce Unity3D sonra C# öğrenmek gerektiğini düşünüyorsan bilemiycem. Benim önerim önce bir programlama dili, sonra grafik programlama, en sonunda oyun motoruna geçmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Nosfe said: Şu adama boşuna bonec demiyolar ya. o niyeymiş? doğru, diğer kişiler gibi ciddiye almadan dalga geçmem gerekiyordu. boşuna bonek demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 game developer olmak için en kısa yol unity ile başlamak lazım şu anda en kolay ve en popüler olan platform benim gözümde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar