Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Al buyur hacı 1- C# öğren 2- Unity öğren. 3d kasma ama 2d olsun. 2D motoru yoktu 3d kamerayı falan ayarlıyodun da tam 2D desteği gelmiş olması lazım. 3- Otur uğraş. Ufak tefek oyunlar yap. 4- Karşılık olarak para vs. bekleme. Hobi olarak gör takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mithat said: bu kadar mal buglı bir oyunu bile sevip oynuyorum , istiyorum ki kendimde o tarz bişiler yapiim.. hmmm, yani piyasada tutunayım derdin yok. saçma sapan bişey de olsa yapayım diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 afiyet olsun, taze bir yazılımcıyım aama hamburger işi çekici gelmedi değil :) Hani yukarda demişsin ya 3 ay sonra kötü oyun ortaya çıkar diye, o çook çoook iyimser bir yaklaşım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mithat said: Örnek vermek gerekirse en güzel örnek hipster ceo sanırım , o düzeyde bir oyun yapabilmek istiyorum başlangıç olarak ve bunun için ayıracak saatlerim günlerim haftalarım aylarım var , sonuça hergün 8 saat çalışıyorum 5-6 saat uyuyorum gerisi komple benim , bari sevdiğim bişiyi ben yapiim . En son bunu dediğimde hamburger yapmıştım evde, çok müthiş olmuştu. Şu bold cümlede error verdim ben ya. sıkılınca hamburger yapmak vs sıkılınca iphone oyunu yapmak neyse ya laskjdlasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://forums.taleworlds.com/index.php?board=259.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Dworgian said: Mithat said: bu kadar mal buglı bir oyunu bile sevip oynuyorum , istiyorum ki kendimde o tarz bişiler yapiim.. hmmm, yani piyasada tutunayım derdin yok. saçma sapan bişey de olsa yapayım diosun? Ya oyunu yapayım , sırf ben oynasamda olur , publish etmesem bile olur. Aklımda bir adet tycoon oyunu var , onu başarabilene kadar öğrenmek istiyorum , ondan sonra oyunu yapıp oynayıp silsemde olur hani , gün yüzü görmesin oyun. Bir de o hamburger olayı işin geyiği idi heralde , o kadarını sen yapma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yok abi. bu işi buraya sorman tuhaf gelio ne bileyim. hani hamburger yapmak gibi kolay değil ki oyun yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 C# ve unity ögren. Mobil icin java ve swift ögren. Youtube'da zirilyon tane ders var. Basla bi yerden. Ilk oyun icin 3 ay cok iyimser bi yaklasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 abi sen en son bar açmıyor muydun başkası mıydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Yahu onu diyorum , o işin geyiği idi işte. Espri de mi yapmayalım? Şaka da mı yapmayalım :D Ciddi ciddi bilenler sırayla nasıl yapılacağını anlatan bir kaynak gösterse orada yardırsam işte. Code acedemy vardı , coderlar için , onun oyun yapmak isteyenler için , özellikle iphone oyunu yapmak isteyenler için olanı varsa çok süper olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Al bak bu tam istediğin gibi bişey http://gamesalad.com/. Bi de karşı çıkanlara laf yetiştirene kadar yardım etmeye çalışanları sallasana mito :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 aynen o kadar adam unity demiş. unity şu önümüzdeki 10 yıl belki piyasaya çıkan oyunların %50sini falan oluşturacak gibi bu hızla giderse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/ al başlangıç olarak burası seni tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Nosfe said: Al bak bu tam istediğin gibi bişey http://gamesalad.com/. Bi de karşı çıkanlara laf yetiştirene kadar yardım etmeye çalışanları sallasana mito :D Aynen , sen kral adamsın nosfe kusura bakma gördüm çok sevindim bakınıyordum tam dediklerine ama sana + demeyi unuttum. Hem buna bakınıcam hem dediğin şeyleri nerelerden nasıl öğrenirim en sağlıklı şekilde onlara bakınıyodum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mithat said: Yahu onu diyorum , o işin geyiği idi işte. Espri de mi yapmayalım? Şaka da mı yapmayalım :D Ciddi ciddi bilenler sırayla nasıl yapılacağını anlatan bir kaynak gösterse orada yardırsam işte. Code acedemy vardı , coderlar için , onun oyun yapmak isteyenler için , özellikle iphone oyunu yapmak isteyenler için olanı varsa çok süper olur işte. Abi yazdi millet ya unity diye, yukarda da yazdik. Sifirdan rehberimi olur bukadar komplike karisik mevzunun. Unity derslerini ögren iste youtube uzerinden, c#'ta ögren yine youtube ustunden. Ondan sonrasi senin seviyene ve hayalgucune kalmis bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Aynen aynen , onu okudum ona bakıyodum , işteyim şimdi biraz engelledi ama unity bakıyodum tam şimdi. Sizin bahsettiğinizden de zor gibi duruyor sanki :D Hani trollere cevap veriyorum falan diye sizleri es geçtim sanmayın , özellikle nosfe çok kral özet geçti çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 mahoolmez said: abi sen en son bar açmıyor muydun başkası mıydı o Bak o gelir içindi işte , bunu sırf bir oyun var kafamda onu yapıp oynamak istiyorum o yüzden boş vaktimi değerlendirmek istiyorum , hem eğlenceli olabilir gibi geldi. Jeton Bar (barcade) ve Burgerist (hamburgerci obviously) fikirlerim hala ekonomik gelir kaynağı olması umuduyla devam ediyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ver parasını yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Boş vakit varken değerlendirmek istedim , baktım beceremiyorum öyle bişi yaparım büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 unity dediğin şey sürükle bırakla default ayarlarla bişeyler yapmak, kod yazmayı öğrenip onu tasarlamak daha mı kolay? unity'e zor diyorsan hiç başlama dostum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 1- unity5 yükle 2- hazır projelerden birisini indir unityde aç 3- arkaplana kendi adını yaz 4- arkadaşlarına bak ben yaptım oyunu diye göster 5- ??? 6- profit $$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mithat, unity c# falan hepsi öğrenilir de, İngilizce ne durumda? İngilizcen yoksa simdiden vazgeçip İngilizce öğren bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Nasıl Coder olunur biri söyleyebilir mi, çok duyuyorum hep, ben de büyüyünce Coder olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bu konuda engin tecrübesi ile Mithat bakıyo bu işlere. di var mesela, o daha çok hobi gibi bakıyo coderlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 game develop ederek olunur, 30-60-90 developeri. baska soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar