Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Soru aslında basit ama elli bin tane takip sorusu var elbette. Mobil cihazlar için mi? Pc için mi? Hatta delirip PS4 için mi? Coder olmak mı? Designer mı? Müzikleri mi? Hatta konu mu? Benim gibi aklında sorular olanlar burada sorsunlar bence toplam , bilenlerimiz vardır diye umuyorum onlarda cevaplar. Ben kendim şahsen sıfır coding bilgisine sahibim fakat designer müzik konu falan hepsi ordan burdan bulunur fakat coder olunca tek başına oyun yapılabilir. Bu yüzden bir şekilde deneme yanılma ile öyle ya da böyle mobil oyun yapmak istiyorum. Ekonomik olarak çıkar amaçlı değil ama aklımda oyunlar var (tycoon ağırlıklı) ve bunları başkası yapmıyor bari kendim yapiim oynarım diye düşündüğümden , belki başkası da oynamak ister falan diye tamamen. He para kazanırsam neden olmasın üzülmem :D TL;DR , En kolay iphone/android oyunu nasıl yaparım bir noob olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Coder olarak tek basina oyun yapilamaz yetenegin yoksa diger konulara. Sadece yetenek de yetmiyor bilgi de lazim. Yoksa yaptigin sey oyuna benzemez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Beyler bu arada benim de 0 anatomi bilgim var, en kolay nasil travma cerrahi olurum sifirdan? arkadasa yardim eden bana da yol gostersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Dalga geçiyorsun fakat onunda en kolay yolu vardır (kolay yolu değil , en kolay yolu) bence ya :D hem çok daha yardımsever oldu senin dediğin bence direk hepimiz ona yönelelim oyunu sonra yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 baştan konu dışına açmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 travma cerrahi degil de el bilek cerrahisi ameliati yapabilirsin 6 ayda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mithat said: Dalga geçiyorsun fakat onunda en kolay yolu vardır (kolay yolu değil , en kolay yolu) bence ya :D hem çok daha yardımsever oldu senin dediğin bence direk hepimiz ona yönelelim oyunu sonra yaparız. sen liseyi bi bitir hepsi olursun tosunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Game developer olunmaz, dogulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yonetmenin yatagindan gecmek sart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Anhora konusu diye gelmiştim ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Senin ilacın bu. http://store.steampowered.com/app/239820/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Mithat said: TL;DR , En kolay iphone/android oyunu nasıl yaparım bir noob olarak? Saatlerini, günlerini, haftalarını ilgili dilleri öğrenmeye harcayarak başlangıcı yapabilirsin. Gerisi sana kalmış. (biraz abarttım ama tarzın kıl ettiği için o da.) Yukarda dedikleri gibi tek başına yapılacakişler değil. Yapmasına yapılır ama uzun sürer. Aşırı uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Dworgian said: olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 iki tane boş adam var forumda bi anhora, bi mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Gamemaker'a bak. Gerçi o da programlama ister az da olsa. Sadece sürükle bırakla oyun yapılan motorlar olması lazım ama tycoon vs. gibi karmaşık bişey yapmayı unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Dworgian said: ahahah çok iyi oturmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ha evet o da var,tycoon oyun yapmak hiç basit bir iş değil bu arada. Rollercoaster Tycoon'u yapan adam assembly'de mine yazmıştı galiba çıtayı daha da yükselmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Nasıl Game Developer olunur? nedir ya, nasıl gamer olunur tadında bir soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 İnsanlar neden beni anlamıyor ühühühü. Lan ben size yarına oyun yetiştirmem lazım mı dedim emenike. Napmak lazım söyleyin bir yerden başlayalım. Iphone için , android için oyun yapmak için atılan ilk adımdan son adıma kadar bulabileceğim bir yerler söylersiniz gider araştırır başlarım. İlk oyun 3 ay sonra çıkar bok gibi olur , ikinci oyun üçüncü oyun derken 527. oyun eli yüzü düzgün bişi olur belki? Niye EN kolay diince , kolay yöntem sanacak zekada ki insanlar yazıyor ki buraya? Boş vaktim var , işe yarar bir yetenek öğreniim dedim , iki dakka yardımcı olsanıza lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Abi google da fln bunun sorulmuşu var; http://www.theguardian.com/technology/gamesblog/2009/feb/10/gameculture-apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 senin hangi konularda başarılı olabileceğinle alakalı. sadece müzikten anlıyorsan müziklerini yaparsın, gameplay hatim ettiysen code öğrenip ufak şeyler yazmaya başlarsın. bu şekilde yeni başladığın mmo'da hangi class op? alıp kasayım gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 biz sana yardim edemeyiz. Yillar once coitusda contraceptive kullanmaliydi ebeveynlerin, bu saatten sonra yapacak birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 önce 3 yılını c/c++'a göm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Birde iphone oyunu diince insanlar neden clash of clans ayarında bir beklenti içine giriyor ki , elli bin tane buglı oyunlar var ama çok seviyorum . Hipster Ceo var mesela , oyundan atıyor fazla oynadığında durduk yere , bu kadar mal buglı bir oyunu bile sevip oynuyorum , istiyorum ki kendimde o tarz bişiler yapiim. Tycoon dediysem çoğunlukla grafiksiz , çok az grafik var , öyle roller coaster tarzı bişi rüyasını bile görmüyodum. Örnek vermek gerekirse en güzel örnek hipster ceo sanırım , o düzeyde bir oyun yapabilmek istiyorum başlangıç olarak ve bunun için ayıracak saatlerim günlerim haftalarım aylarım var , sonuça hergün 8 saat çalışıyorum 5-6 saat uyuyorum gerisi komple benim , bari sevdiğim bişiyi ben yapiim . En son bunu dediğimde hamburger yapmıştım evde, çok müthiş olmuştu. edit : Glatheros , ne soktum bu kadar acıdı bilmiyorum ama konunun illa senle alakası yok , uzaklaşarak kendini kurtarabilirsin bu kadar rahatsız oluyorsan , illa gel oku benim yazılarımı ki gözlerine tecavüz edebiliim gibi bir arzum yok. Bir ton başka konu var , yavaş yavaş elinde ki klavyeyi bırak ve mouse ile buradan uzaklaş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar