Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 emlakçılar puşttur denildi miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Zikko said: sahibinden.com'da gerçekten sahibinden satılık ilan milyonda 1, hepsi emlakçı galerici.. Valla bir daha ev ilanı koyarsam bende öyle verebilirim yada yeni hat&telefon alırım öyle koyarım ilan. Allah korusun bir daha telefonumu oraya yazmam ev satarken. Emlakcılar,inşaat firmalari,hırdavatçı,boyacı ulan fayansçı bile reklamıyla beraber kadir gecesini kutlamak için mesaj atıyordu telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 senko sana izmir de ev satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 GERGE said: RamsesII said: xaty said: emlakçılar en ahlaksız ticaret yapanlar olabilir belki adamlar dolandırıyor, bahaneleri ve kendilerine göre geçerli sebepleri de var ve kimsenin bir şey dediği yok adamlara. legal dolandırıcılık sosyal mühendissen emlak bürosunda bir işe başlayabilirsin rahatlıkla Marty said: atakoyde bi emlakci var, gidiyor kendisiyle anlasmamis evlere kapicidan falan anahtar alip emlakciyim diyip giriyor kendi reklamini yapistiriyor cama. sonra yutturabildigine evi gosterirken imza attiriyor benden baskasindan tutarsan % bilmemkac komisyonumu alirim diye. evin sahibi veya calistigi emlakcisi baska yer oldugunu ogrenince dogal olarak baskasindan tutuyor evi. sonra davayla aliyor parasini. ev sahibiyle anlasmamis vs farketmiyormus. milleti otturuyorlar boyle satmadiklari/kiralamadiklari evlerden komisyon alarak. bu emlakçıların imzalattıkları kağıtların geçerliliğini hep merak etmiştim. gerçekten o şekilde dolandırabiliyorlar mı insanları, dava ile Abi esasen sözleşmenin noter tasdikli olması gerekiyor ama mahkemelerde daha önce tasdiksiz sözleşmeler delil olarak kabul edilmiş, emsal var yani. Bu olayda farkli isler var simdi. Birincisi noter tasdiki filan gerekli degil. Burada yapilan bir simsarlik sozlesmesi, emlakci kiraciyi bulmus, evi gostermis, begendirmis, kiralatacagim diye sozlesme imzalatmis. Sonra kiraci ev sahibi ile konusup emlakcinin ev sahibi ile anlasmali olmadigini ogrenip dogrudan sozlesme yapmis. Olay boyle ise burada emlakcinin hakki kaybolmaz. Yapilan kesinlikli ahlaki degil ama dolandiricilik da degil. O sozlesmeden sonra emlakcinin isi ev sahibi ile konusup sana kendi vaat ettigi sartlarda anlasma imzalatmak. Bunu beceremezse (ev sahibi mesela kimsin sen kardesim, defol git der uzerine de haneye tacevuz davasi acarsa) bu sefer kiracinin emlakciya karsi tazminal hakki dogar cunku. Yapilan simsarlik sozlesmesinin tek iptal edilme yolu ahlaka aykiri oldugunu iddia etmek, ama dolandiricilik yok burada. Ayni sekilde acikladi bize de avukat. Hukuken yaptiklari dolandiricilik degil dedi de, e tamam da bu normal mi dogru bir sey mi diyince yok cok feci kurmuslar sistemi dedi. Kim bilir kac kisiyi otturuyorlar boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Dworgian said: senko sana izmir de ev satayım var izmirde ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 xaty said: emlakçının satın alandan para alması bana hep saçma geldi. sonuçta adamı satıcı tutuyor ve pazarlamacı gibi çalıştırıyor. kendi aralarında nasıl anlaşıyorlarsa anlaşsınlar, ev için de ona göre fiyat söylesinler. ya da emlak ticareti yapcaksa illa galeri gibi alıp satsın bir de uyanık ev sahibi modeli var; ilanı kendi verip "emlakçı arkadaşlar randevu ile evi ziyaret edebilirler" yazıyor ilan altına. emlakçı müşteri taşıyor sadece, emlakçı alıcıyı nasıl düdüklerse orası ona kalmış ama satıcı ile emlakçı arasında bir alışveriş olmuyor ev sahibi direk anlaşmalı emlakçıyla sonuçta emlakçı gezidriyor vs. ev satılana kadar aylık x tl vercek kim satarsa satsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 senko said: Dworgian said: senko sana izmir de ev satayım var izmirde ev. yatırım bu. fazlası göz çıkartmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 nerde var ev? bizimkiler narlıdere tarafından alalım diyorlardı bi ara güzelbahçe mi ne var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 pascalnouman said: emlakci 5 dk sı diye birsey var aga + ev e5 e yakın di mi abicim bak biz karsida okuyoruz otobisi kacirdik mi vapura in fln gec kaliriz - tabi tabi hemen surda + gebzeye geldik ? metrobüse arabayla 10 dk diye ilan var. düşün artık ev nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Arkadas istanbul diye silivrideki evi gazliyolar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 beylikdüzünde düzgün emlakçı bilen varsa söylesin bana hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 doğrudan konu başlığına cevap veriyorum(bu konudan hiçbir mesaj okumadım)... -Taabbbiii lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 senko said: ahaha yürüme mesafesi algısı da çok güzel özellikle istanbul emlakçılarında burası metro'ya yürüme mesafesi mi diye soruyorsun? tabii 10 dakka da yürünür diyor adam, google maps'ten bi bakıyorsun 2.5km aradaki mesafe. emlakçı yürüyüşü kuş uçuşu mesafe birimidir. o şekilde düşüneceksin. sahile 5 dakika dedikleri evden 45 dakika sahile yürüdüğümü bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 şimdi de başıma gelen bir olay anlatayım. bahçelievlerin en güzel yerinde oturuyoruz.bundan 5 sene kadar önce gerçekten de kelepir diyebileceğim bir fiyata bir ev bulduk.emlakçı da daha önce annemlerin oturduğu evi annemlere satan,benim oturduğum evi bana satan,benim ev almadan önce oturduğum evi bana kiralayan emlakçı. Tanıyoruz yani adamı. fiyatta anlaştık. kapora verdim adama.ertesi gün de saat 16:00 gibi buluşup parayı ev sahibine verecektik,tapu işini falan halledecektik. Bunun nedeni de eşimin Hollandalı müşterisinin İstanbul'da olması ve birlikte imalatçı gezmek zorunda olmamızdı. Bakın,düşünün. 1 gün önce adama kaporayı vermişim ve 1 gün sonra evi alacağım. Bu emlakçının yanında çalışan kıl oğlan sabah 9da beni aradı. "abi,bu evi alacak mısınız?" "oğlum bilal,kapora verdik ya sana?!" "abi,kapora verdiniz de biz yine emin olmak istedik." "?!?!?!" "Tamam abi." kapadı telefonu. birkaç saat geçti,yine bu oğlan arıyor. "efendim bilal?" "abi,ne oldu?gelmiyor musunuz?" "bilal?!birader ne konuştuk sizinle?saat 16:00da oradayız.Bu ne arkadaş?" "Tamam abi."kapadı telefonu. Saat 14:00 gibi bir kez daha aradı beni.Ben bu sefer çok feci koptum.Tabi İstanbul trafiğinde dur kalk hollandalı misafiri de bir yerden bir yere yetiştirmeye çalışıyorum eşimle birlikte. "Ne oldu Bilal?" "Abi,bu evi almayacaksanız söyleyin,müşterisi hazır." "Senin ben evinin de,senin de,gelmişinin de,.........." "Ayıp oluyor ama abi." "Ayıbını da...." "Ne biçim konuşuyorsun sen benimle?" "seni de......" Bozduk işi sonuç olarak. Sonradan,1 ay kadar sonra ne öğrendim biliyor musunuz? O Bilal oğlan evi kendisine almış. Ve 4 sene önce 250 bin Lira'ya o evi alsaydım şu an ki fiyatı 800 bin Lira idi o evin. Uzadı biraz ama emlakçı demek ne yazık ki 3 kağıtçının,yalancının, döneğin önde gideni demek(hadi hata payı bırakalım ve istisnalar kaideyi bozmaz diyelim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 birde sanırım emlakçı açmak çok kolay. burda ev hanımları felan emlakçı açıyor. bir sokakta 12-13 tane emlakçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hiç bir bok yapmadan 1 kiradan fazla komisyon almak istedikleri içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 2 ay once deli gibi ev bakıyoruz kiralık. Sahibinden.com da emlakçılar haritayı bilerek işaretlemiyorlar ya da yanlış yeri pinliyorlar. Neyse ben iç güdülerime güvenerek ve sitenin fotoğraflarından nerede olduğunu anladım. Gittim sitenin önünden emlakçı hanımı arıyorum. Bu evin bulunduğu sitede komşuluk vs nasıldır, nasıl tipler oturuyor vs diye. Yani onu aradan çıkartmak gibi niyetim olsa zaten bulmuşum siteyi bir şekilde mal sahibine ulaşırım. Uzatmayım, kadın TÖLÖFÖNDÖ BÖLGÖ POYLÖŞMÖYORÖZ dedi. Dedim hanımefendi paylaşacağınız şey devlet sırrı değil, zaten sitenin önünden arıyorum. Mal bi dellendi, siz benim hakkımı nasıl yersiniz diye. Dedim salakmısın bsg suratına kapadım, gün boyu taciz etti telefonla. Neyse evi tutmadım emlakçı salağıda blokladım. bu da böyle anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Esh said: Olm dunyanin en pust insanlari : 1- menejerler 2- emlakcilar 3- telefoncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 DavidMills said: Sahibinden.com da emlakçılar haritayı bilerek işaretlemiyorlar ya da yanlış yeri pinliyorlar.. abi emlakçı savunmak için değil de, sahibinden de ev satmaya kasıyorum, ilanın süresi geçti, yenileme yaptım, aptal site pini saçma sapan bir yere koymuş, yerinden oynattırmıyor ama. düzgün yerine koyucam evi göstersin diye, yapamıyorum bug olmuş. yeni ilan açayım dedim "ilan hakkınız yok" diye cevap verdi site aslkdjsalkjd hani istemeden de olabilio öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Theridone said: Esh said: Olm dunyanin en pust insanlari : 1- menejerler 2- emlakcilar 3- telefoncular 4- kanvasçılar asşdlksaldksaşlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Sitenin yazılımının yetoluğu aklıma gelmemişti. Ama genel olarak Hürriyet emlak ta bile yanlış koyuyorlar bilerek, ona eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Dworgian said: Theridone said: Esh said: Olm dunyanin en pust insanlari : 1- menejerler 2- emlakcilar 3- telefoncular 4- kanvasçılar asşdlksaldksaşlk :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ağlama hemen :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hepsi demedi hepsi demedi..bazilari dedi..aglama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar