Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 evet kulüp de onu istiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 uzun vadede daha çok zarar ediyor ama klup. şimdi melo yerine bi adam alacaklar bonsverisiydi yıllığıydı melo'dan aşağı kalır yanı olmayacak. o adam patates çıkacak. hop inamoto gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Red said: DarKRideR said: Melo > Cruzerio 2.5 milyondan 3 yıllık anlaşma imzalayacaklarmış. Menejeri açıklamış. bu maaşla gs'de de oynardı ama bizimkiler 3 yıllık sözleşme yapmıcaklardı. sırf yerli goygoyuna gitti. o bölgede melo gibi cuk oturan adam zor buluruz senelerce. Pırlanta kaçakçılığı can sıkmış belli. Yoksa bu paraya gitmez asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Takim genc olsa tamamda 30,5 ortalama bi takmda meloya 3 sene imzalamamak olmadi. 30 milyon euro ile juve ye gelmis bi adam bu. burada dikis tuttu ve oyle yatan eden bi oyuncu degil. Yonetim , td degisiyor surekli ve adam kafam rahat olsun diyor. Bu gibi adami zor buluruz, bulutuzda kac paralar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Pirlanta kacakciligindan aklandi. Orada bi sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 burak ile selcuk'un 35 e kadar sözleşmesi oldunu düşünürsek sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Cem uzan bi daha ki scime baskan adayiyim diyor. Yildiz sozu veriyor ve transferleri kendi cebinden yapacakmis. Veeeeee sampiyonlar ligi kupasini vaat ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 3 senelik sözleşme sıkıntı olurdu, ama 2 senelik sözleşme önerilebilirdi. Belki önerilmiştir, bilmiyorum. Biraz katakulliyle gönderildi gibi geliyor bana Melo. Şimdi acil ihtiyaçlar sağ bek, ön libero, stoper, forvet. Şu Danimarka'lı 20'lik zenciyi alsak keşke hakkaten, Bruma'nın bitici olanı gibi gözüküyordu videolardan, ucuza mucuza geliyorsa denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Bruma da videolarda böyle görünüyordu. Vay beee sırf yetenek demiştik gelme bize falan demiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Ben hala Bruma'ya yeterince şans verilmediğini ve gelişip gayet sağlam olabilecek potansyeli olduğunu düşünüyorum ama. Ha, potansyeli olan oyuncuya 12 Milyon Euro bonservis verilir mi, bence Türk takımının böyle bir lüksü yok. Ne olduysa Hamza geldikten sonra oldu, adam saha yüzü göremedi, yabancı t.direktörler gayet oynatıyordu Bruma'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 snijder bile balonder oluyordu bizim yerliler yüzünden bruma mevcut futbol iq su, yerlilerin olmayan iq su ile hiç bir gelişme kaydedemedi videodaki zenci ne yapacağını biliyıor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 bruma en azından zarar ettirmedi aynı paraya al gülüm ver gülüm oldu da melonun halefi sıkıntı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Birisi geçmiş sayfalarda çok güzel yazmış, "fırsat transferi"ydi Melo. Normalde o kumaşta oyuncunun yolu o yaşta Türkiye'ye düşmez. Adam milli takımdan afaroz edildi, İtalya'da kötü günler geçirdi, üstüne agresifliği yüzünden büyük takımlar da listelerinden silince baş altı takımlar arasından geldi GS'ye. Haliyle GS'ye bir gömlek üstündü. Sneijder, Melo, Muslera, bunlar bir seviye üst adamlar GS'ye göre. Yine bu seviyede adam gelir mi, gelir. Ama o fırsatı denk getirmek gerekir. O fırsat da her an çıkmayacağı için şimdi mecbur bi kademe altıyla idare edeceğiz Melo'nun. Tabii adam gibi bir ön libero bulur da transferini yapabilirsek o da. Yoksa Yekta'yla idare edicez, o fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Bruma nasıl zarar olmadı. En iyi şartlarda 1.5 kiralık parası 8 satın alma opsiyonu diyorlar. Daha bile aşağı olabilir yukarısı olmaz. CL bonusları vs. falan adamın maliyeti 13 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 sezon sonu 8 verip almazlar zaten, geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Toplam 12'ye gelmişti, alırlarsa 9.5'a gidiyor. Artı bu sene ödenmeyecek maaşını falan koy karşı taraf ödüyorsa, yine 1-2 milyon zarar ediliyor en fazla. Tabii alırlarsa. Öte yandan orada biraz oyun zekasını geliştirirse iyi patlama yapabilir. Amrabat kalsaydı bari elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Rewendor said: Haliyle GS'ye bir gömlek üstündü. Sneijder, Melo, Muslera, bunlar bir seviye üst adamlar GS'ye göre. Yine bu seviyede adam gelir mi, gelir. Ama o fırsatı denk getirmek gerekir. Kesinlikle katılıyorum bu görüşe. Türklerden belki biraz Burak yaklaşıyor bir de Arda vardı eskiden o seviyeye. Ben çok üzüldüm gidiyor diye. Melo 2 sene daha bu seviyede oynardı, basındaki yumşakların etkisinde kaldı GS. Ne zaman Emre bişey yapsa Ama Melo da var dediler, biri silah çekti ama Melo var dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 http://i.imgur.com/Q4nS0MV.png Son 5 yılda Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncular Bu sene ikisini Türkiye'de izleyeceğiz. Keyifle, heyecanla inşallah. Edit: Cümleyi yanlış kurmuşum - yanlış anlama benden kaynaklı. Yukarıdaki doğru ifade. https://twitter.com/PStatistic/status/620363013971943424 burada gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Burak yilmaz ingiltere almanya italya fransa veya ispanya'da mi oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 fanboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Avrupa'nın 5 büyük ligi turkiye burak 5 buyuk lig ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 burak yılmaz'ı keyifle, heyecanla izleyen biri görüyorum. genelde stresle izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 adam maclari futbol icin izlemiyo zaten, sabri icin burak icin izliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Yooo galatasaryı izlerken en çok keyif aldığım sporcu Sabri falan değil, Sneijder, Melo, Muslera, Burak, Selçuk daha yazarım Sabriye sonra sıra gelir. Her Türk oyuncuyu da sevemiyorum kolay kolay, Tarık, Veysel falan sevemedim. Uzun yıllar ellerinden geleni yapsalar formalarını ıslatsalar belki onlara da zamanla sevgi besleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HwRI_n4SK0E yediğimiz gole gel ya. melo yerine yekta ile, hamit ile götürürsek bu sezon fener farklı şampiyon olur sercan'ın verdiği geri pasın lakayıtlığına bak birde. zaten devamında kaptırıyoruz ve gol oluyor. şu adam hala takımda ya. şu video da var, sabri diyorlardı da sercanmış. geçen sezon bize attığı golden sonra hayvan gibi sevinmişti. galatasaray'ın çocuğuymuş, defolup gitse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar