applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ahahahahahahahaahah cenk gönen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 hueuhuehue Batdal salladı bi tane tabi cenk de iceri celerek cok iyi bir transfer oldugunu tekrar gosterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 biraksa direge carpacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ilk cıkardığı toptan sonra tribünlerde böyle bir alkış patladı. tam içimden geçirdim, lan bu adam 1-2 efsane top cıkartır sonra hiç yenmeyecek golü yer diye, yedi direk sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Galatasaray çok net takım ya, öyle diğer takımlar gibi değil, ya çok iyiler ya da çok kötüler, boka battılar mı dibine kadar gidiyorlar, öyle direnme falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 45. dakkada umut emre ve hakan balta cıkarsa belki bisey olur. yok la yok ne bisey olcak aushuashfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 kapadım maçı daha fazla sinir krizi geçirmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 0-4 falan olsa negzel olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bitti ya tek çare türkiye kupası kaldı.oyuncular zaten kafalarında bitirmişler ligi.önündeki topa vuracak halleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 abi bişey sorucam. bu emre neden bu kadar gücsüz ? cidden yemek falan vermiyorlar mı bu adama ? yanından geçen adamın rüzgarı ile yıkılıyor. lan o pozisyonda sağlam olman gerek,mücadele edip adam geçip bitirici pas vermen gerek, omzu koyup devam etmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Onun caresi belli madem takım yoklukları oynuyor. yokları oynayanları oynatmamak. Olcan yokluk mu cıkar U21 in sol beki kimse (kim ise ama onemi yok isterse 16 yasında) oynat. Belki utanırlar. Forvetin son 12 resmi macta gol atmamıs. Hala oynuyor ya. Adam zaten oynuyorum ne farkeder diyor yani. Emre'nin bittigini bilmeyen yok hala emre oynuyor. Emre oynamaz emre yedekten girerse girer. Ondan 15 kat daha iyi orta saha rodriguez i yatırmaktan curuttuler. Bi de Donk u savunmanın ortasında oynatsana pas atmasının onemli olmadıgı pozisyonda herifi orta sahada oynatcaz diyerek anlasarak mı aldınız. Biz bu kosmayı beceremeyen pozisyon almayı beceremeyen Hakan Baltayı kac mac daha cekmek zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 gs takım değil. yoksa şu kadro düşünüldügü kadar kötü değil takım olsa zaten yine şampiyonluga oynar türkiye ligi burası. o gün şansal anlattı. galatasarayda 5 futbolcu aynı gece kulubünde. 3-4 saat kalmış her biri. ama ne girerken ne otururken ne çıkarken kimse birbirine selam bile vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Arkadaslıkları umrumda degil abi isine saygısı olanı oynatıcaksın. Kendini gelistirmeyi bırakan ben maası aldım beni ilgilendirmez diyeni yeni modeli ile degistiriceksin. İs ahlakı lazım baska bisey degil. Tabi bir de 'su oyuncuyu kurtarıcak adam benim' diyerek inatla bitmis oyuncuları onumuze tekrar sunmuycak teknik direktor lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 dawıdbawjd yazık lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 abi işte burası türkiye. evet öyle olması lazım ama takım olmadan da öyle bi şey olmuyo. hele ki türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 takim barda olunmuyo tatlis, sen daha iyi bilirsin. birbirine pas vermeyi bilsinler yeter, selama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 kor semih girdi, daha cok gol yemeye yemin etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Euehueh Denayer cıkmıs bi de. Sakatlıktandır heralde diye dusunuyorum yoksa kanser icin bire bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 getirsinler alman yada sırp bir hocayı.yardımcısıda kewell yapsınlar.kewell bu ortamı görmüş yerlilerden çekmiş bir adam en iyi o biliyordur bu adamları.hazır yabancı sınırı da yokken linnes gibi getirsinler kuzey avrupadan genç adamları bu sene çok iyi oldu bence.artık gs taraftarı da farkına vardı takımı sömüren adamların aslında türk oyuncuların olduğunu semih girdi fark geliyor hadi geçmiş ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Başlığın açılışı ile kapanışı muazzam olacak yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 aquila said: takim barda olunmuyo tatlis, sen daha iyi bilirsin. birbirine pas vermeyi bilsinler yeter, selama gerek yok. evet abi haklısın da birbirlerine bi selam bile vermemeleri çok şey anlatıyo aslında o yüzden yazmıştım o kadar kopuk herifler birbirinden. dolayısıyla sahada da zaten belli oluyo bu. kaçısı yok. daum'un geldigi bir sene hangisi hatırlamıyorum. takım bok gibi bir seneden çıkmıştı komple yeni kadro kurulmuştu gençlerle. daum tüm yaz dönemi sikim sikim oyunlar oynatıyodu antrenman yerine survivor gibi. bi bok anlamıyodum takım olmakla ilgili birbirini kollamakla ilgili. bu seneki gs gibiydi takım kimse birbirini sallamıyodu falan. sonra aralarında inanılmaz bi arkadaşlık gelişti takım uçtu zaten. gsde sorun şu abi. biri hata yapınca diğeri kapamakla ugraşmıyo çünkü arkadaşı değil zaten. su an herkes eve gidip karısını silkme peşinde. takım olmadan barcelonanın bile şampiyon olabileceğini düşünmmüyorum. en basitinden detroit pistons şampiyonlugunu hatırla abi. ne kadar fark yarattıgına dair takım olmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Su umut cıksın diye adak adıycam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 oley çekiyorlar güzel mizah asdsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 izlemeyin abi mazo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 OhaHAHAHAHA buna faul calmamak nasıl olabilir lan herif dumduz linnese girdi. Emre Colak kendisine dokunuldugunda ucmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar