Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 neye banlanıcam abi fol yok yumurta yok tartıştığım adamlar da fistanı korumak için sataşan cemreyle applevodka ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bak bunu anladım. afffdssd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 şimdi rewendor gelip banhammerı savurmazsa iyi böyle dedikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Dur yörünge koordinatlarını atiim Rewendor'a, kara deliğe gitme yanlışlıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yahu ne banlanması adam ne dediğini kendi de bilmiyor ki, onu sorumlu tutamaz kimse. fistanı savunan yok çünkü ortada savunulacak bişey yok. senin yazdıklarının saçmalıktan öteye geçmediğini dolayısıyla yazdıklarına verilecek o cevaptan başka bi cevap olmadığını anlatmaya çalışmak gibi bi gaflete düştük sen herife saldırınca comeback yapmaya çalıştın ehüehü diye. zaten gördüğün gibi yazdığın postları anlamayanlar gitgide artıyor. bi düşün ne saçmalıyorum acaba diye ümit davalayı gördüm diyen adama niye şizofren dedin diyoruz saldırıyorsun videoyu niye koydun ne alakası var diyoruz gene saldırıyorsun ahahah moriarty'nin yazdıgı post "şizofrenlik öyle olmaz, böyle olur" demek değil, "ümit davalayla biyerde karşılaşıp makara yapmak imkansız bişey mi ki şizofren diyosun adama?" demek istiyor orda. kanatlı develer şizofreniyi değil, imkansızlığı anlatıyor ben açıklayayım sana ahahah iq gereksinimi iki haneye çıkınca zorlanıyosun o yuzden anlayışla karşılıyorum. sen gene sacmalamaya devam edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 durup dururken millete laf sokmaya kasmış kendi kendine, yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hee iste kendi kendine biseyler yapiyo da kimse anlamadi. anlamaya calisana da saldiriyor cok asabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ben anladım. Ve hak verdim. Kapatalım artık futbol dışı konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ne anladın kayserili bi anlatsana su ümit davalayı gördümle sizofrensin sen arasındaki baglantıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 beyler sizi soyle alalim burasi Galatasaray basligi. https://forum.paticik.com/read.php?29,8210587,8301795 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 olm sen bi dur zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ahahahaha linke tıkladım ve kahkaha attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 valequenta said: beyler sizi soyle alalim burasi Galatasaray basligi. https://forum.paticik.com/read.php?29,8210587,8301795 Asfsffsfdffsfsfsffs..Üst oynadınmı başak a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Catze said: durup dururken millete laf sokmaya kasmış kendi kendine, yazık lan. Aynısını bana da yapmaya çalışmıştı sonra cevab veremedi. Muhattap olmamak lazım, üstüne sıçrıyor taş atınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 taş atan da olmadı ki normal soru sorduk neden böyle şeyler yazıyorsun insanlara diye sinirlendi saldırmaya başladı hemen. cok sinirli birisi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hala shitstorm mu kovalıyorsunuz siz huehue araya girip bilmemnerden bilmemnezamandan bilmemneyi hatırlatarak butthurtünü övünerek anlatan arkadaşa da ekstra güldüm yalnız siz ne kadar haklı olduğunuzu ve size yanlış gelen adamı nasıl doğrulttuğunuzu anlatadurun birbirinize, ama arada iki de gs serpiştirin başlıkta sıkıntı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 tamam bok firtinasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Rewendor said: hamit sakatlanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Hey dostum biz bu forumda Hamit hakkında konuşulmasını pek sevmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hamit bitti artık, adam yeni iyileşti bi daha sakatlandı. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Neyse mayışlar sizden, sakatlıkları izlemek bizden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hamit ne ara iyilesti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 tekrar sakatlanmadan hemen once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 İbonun kafasına sıktılar bu kadar yatmadı. Bildiğin aşağılık bi adammış ya hamit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar