Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

..
Trabzonspor'dan ayrılmak için harekete geçen Marko Marin için Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, 26 yaşındaki oyuncunun bonservisinin bulunduğu Chelsea Kulübü ile transfer görüşmesi yapmak üzere Londra'ya gitti
..

hürriyet.com.tr

Hmm..
Demek söylentiler doğru.
Galatasaray önümüzdeki yılın transferlerini bu arada bitirecek.
Cezaya hazırlanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıklı aslında. Cezadan kaçış yoksa yüklen önceden, alacağın adamları al, sonra transfer yasağı gelse de en azından bi ölçüde kadro korumuş olursun :D

Mbia ve Cardozo da ayrılıyormuş Trabzon'dan, el değmişken onları da alsınlar. Mbia ortasahaya direnci verir, Cardozo da her türlü Burak'a alternatif.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon zaten bitmiş yasal olarak sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmıs oyuncu ile sözlesme imzalayabiliyorsun daha ne 2.5 milyon neden verilmiş anlamadım salla oynamasın bu sezon hadi illa alacam diyorsanda 2.5 milyon verme yani araya fener yada biz girmiş gereksiz fiyat yükseltme oldu desen kimsenin umrunda da degil.Gs cidden bakkal yönetiyor dicem tanıdıgım bakkal var ayıp olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şarküterinin taraftar gazı alabilmek için yaptığı transfer oldu işte.

"Melo'yu ben göndermeyecektim. Hamza istedi diye gönderdim" dedi. Önümüzdeki günlerde "İlk transfer döneminde hiç gecikmeden Melo'nun boşluğunu doldurduk" da diyecek. Kesinlikle diyecek. Sağdan soldan hımbıl 3-5 oyuncu toplayacak. Toplanan oyunculardan biri forvet biri sağ bek olacak. "Teknik heyetimizin ve taraftarımızın da gerekli gördüğü pozisyonlara gerekli transferler yapıldı" diyecek.

Ryan Donk cüsseli, ayağına hakim ama çevik değil.
Şeşu cüsseli, ayağına hakim ama çevik değil.
Önliberoda çevik olmayan adamla bu Galatasaray oynayamaz ki! Bir takımda 30 yaş üstü (kaleciyi saymıyorum.) 3 oyuncu olur. Hadi zorlarsın 4 olur. (Ancelotti Milan'ı çok nadir gerçekleşebilecek bir istisnaydı. Ki oyuncu kalitesi de überdi.) E bizim ilk 10'da 6 tane 30'luk adam var. Önliberoya aldığın adam da 30'luk. Bu takım zaten tempo yapamıyordu ki.

Parasını geçtim. Lan elimizdeki adamın bir benzerini daha almamızın amacı ne?

Bu tünel çok boktan bir yere çıkıyor. Kokusu bize geldi de Dursun Kardeşler'in burnuna hala gelemedi. Bir tek Mustafa Denizli Türkiye'de futbol sahasına yaklaşmaz artık diye ufak bir sevinç var hepsi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray, Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon...
Hepsinin yönetimi mal.
Futbolcu alımından sorumlu olan kişilerin hepsi mal.
Birbirleri ile kıyaslama ise şu şundan daha az mal,şu şundan daha çok mal şeklinde olabilir ancak.

örnek 1: donk...iyi oyuncu. eyvallah.
ama kasımpaşa'da her türlü bonusu ile 1.1 milyon senelik alan oyuncuyu neden galatasaray 2.5 milyon euro'ya alıyor? bu adamı galatasaray'ın yetkili kişisi karşısına alıp
-olm,donk...alo,sen kasımpaşa'dan ne kadar alıyon?
-1.1 milyon euro abey.
-gel galatasaray'a. biz de aynı parayı veriyoruz.

dediğinde "olmaz abey" diyeceğini düşünen adamlar yönetiyor galatasaray'ı.

örnek 2: holmen...istanbul büyükşehir belediyesi'nde senelik 500 bin euro'ya oynarken Fenerbahçe adamı 1.5 milyon euro'ya aldı. oynatmadı doğru düzgün, o ayrı bir mallık zaten de lan bu adama desen ki "gel, aynı parayı sana Fenerbahçe'de verecek"...Hayır mı diyecek bu herif?

Satış-pazarlamadan anlamıyor adamlar.
Gerçek hayatlarında da iş adamı lan bunların hepsi,nasıl iş yapıyorlar diyecektim ama vaz geçtim. Kendi işlerinde o işleri onların adına yapan profesyoneller vardır tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

2,5 olan bonservisi, Donk kendisi 1,5 alıyor. 1.1'den 1,5'e geçiş de çok abartı değil.

Büyük takımda oynamanın bir cazibesi de daha yüksek para kazanmak. Haliyle biraz ücret yükseltmen gerekiyor. Ayrıca ben Donk olsam "hacı sabri 1,8 alırken Umut 2,2 alırken 1,1'e mi oynayayım?" derdim yani.

30 yaşında, 6 aya sözleşmesi bitiyor, şimdiden ön protokol imzalanıp sezon sonu da beklenebilirdi ama en azından Avrupa şansını kaybetmemek için uğraşıyorlar anlaşılan. Bir de sezon sonunda ceza alırsan hiç gelememe riski de var. Bonservise 2,5 fazla olmuş, daha da düşebilirdi. Ölücülük yapıyor ama ölücülük için peşinden koştuğumuz adamlara fazla para saçıyoruz. İlginç bir transfer politikası.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru diyorsun.
bonservis bedeli 2.5 milyon.
aldığı ücret 1.5 milyon. maç başları ile bu rakamın 1.8 milyon olması bekleniyormuş.

ama diğer söylediğine katılmıyorum. büyük takım daha fazla para kazanılacak yer değildir. kendisini daha fazla gösterip daha fazla para kazanmayı hak ettiğini hem geldiği büyük klübe ve hem de diğer büyük klüplere göstereceği yerdir.
sen kasımpaşada oynuyor olsan 1.1 milyon euroya ve galatasaray gelip dese ki 1.1 milyon euro'ya bende oynar mısın? hayır mı diyeceksin? (dersen de paşa gönlün bilir,devam edersin kasımpaşa'da oynamaya,o ayrı bir tartışma konusu.)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...