Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dünkü gösteri tam bir cringefestti ya sesi kısmak zorunda kaldım utançtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 lgbt klüp http://imgim.com/cgxemcrvaaa_a7h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Eyvah şu resmi bundan sonra ezik kuş ve hamsilerden defalarca görürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 sneijder'in gay olduğunu bilmiyor muydunuz? hatta muhtemel sevgilisi de kıvanç tatlıtuğ. yolanthe de paravan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 sevgilisi benim ama dondan sürtüyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 biseksuel belki adam, size ne. gerce binseksuel olsam, birini selcuk'a vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kutlamalarda albayrak yokmus ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B45rKQfCIAANR1J.jpg şunun yanında sneijderinki yanak kalıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 fenn said: Kutlamalarda albayrak yokmus ya! Vardı sanki, ben gördüm diye anımsıyorum. Sadece kupa seremonisinde yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 vardı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Sampiyonluk kutlamasından drama cıkarmayı basarmısız. Yok Albayrak ile Dürüst kursuye cagırılmamıs diye ne tatava cıktı. 100bin kez yalandı/tebrik edildi abi işte adamlar. yonetici cıkmasın diye de anlasılmıs sanırım. Neyin tatavası bir cozsem 2 gundur albayrakla durust konusuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 WaNTeD said: https://pbs.twimg.com/media/B45rKQfCIAANR1J.jpg şunun yanında sneijderinki yanak kalıyo sdf caner de gay zaten. asena paravan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 keske baban da gay olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ulan gay olsa nolur ki? neler konuşuyoruz yeminle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 gay olsa sevisiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Kadro çok kabarık. Çok oyuncu ayrılacak zaten, o belli. Yeni sezonda kadro için Federasyon'a 28 oyuncu bildirilebilecek maksimum. 14 yabancı sınırı var. İlk 18'te ise 7 yerli mecburiyeti. Sinan Bolat, Eray İşcan, Gökhan Zan, Eboue, Dzemaili, Aydın, Furkan, Umut Gündoğan, Ontivero, Birhan, Pandev, Yekta, Sercan Bu isimler kafadan gidecekler. Bazıları gitti zaten (Pandev, Eboue, Zan, Bolat), bazıları kiralanacak vs. Tabi çok sağlam para alanların maaşının bir kısmını biz ödeyeceğiz yine. Dünyada hiçbir kulüp Aydın'a 700 bin Euro ödemez. Kiralasak bie o kontratın 2/3'ünü biz ödeyeceğiz. Yine de giden isimlerden dolayı ciddi miktarda maaş rahatlaması olacak. Pandev, Eboue, Bolat, Dzemaili, Gökhan Zan dörtlüsüne verilen 9 milyon Euro'luk yükten kurtulacak kulüp. Kısaca bu isimleri gönderip maaş dengesinde 10 milyon Euro'luk girdi sağlanır. İkinci adım ise transferler olacak. Burada da 2 yol ayrımı var. Eğer haberler doğruysa ve Semih, Telles, Melo falan paket olarak Inter'e gidiyorsa takımın iskeleti değişecek demektir ki kafadan 7-8 transfer yapılacak demek olur bu. Çok riskli ve ince bir olay bu. Ama bu isimlerin kulüpte kalıp devam edeceklerini varsayarsak, UEFA'dan uyarımızı da göz önüne alınca çok fazla para savuramayacağımız bariz. Evet, CL'ye gideceğiz ve şampiyonuz. 60 milyon Euro'luk sportif başarı odaklı para alacağız ama ilk Ünal Aysal dönemivari riskler almaya gerek yok bu sene. O sene (2011) resmen çöp bir takım vardı ve sıfırdan takım kuruldu. (Muslera, Eboue, Ujfa, Selçuk, Elmander vs çok ciddi kontratlar ödendi) Takım zaten son 4 senenin 3'ünde şampiyon olmuş. Amaç yine önümüzdeki sezon ligde şampiyon olarak CL gelirlerine konmak ve bütçeyi daha da rahata erdirmek olmalı. CL'de başarı gelsin gazına kapılıp para savurmak büyük risk. Para harcamak =/= CL'de başarı. O yüzden yönetim çok dikkatli davranmalı. Mevcut kadroya sağ bek, Melo'ya alternatif ve ileride onun yerini alacak bir ön libero, Sneijder ve Yasin'i tamamlayacak bir kanat oyuncusu ve nispeten 25-26 yaş altı bir pivot forvet. Belki burada en çok paraya kıyılacak oyuncu kanat olabilir. Podolski misal. Ama forvete Gignac'ı alıp adama 3mio+ kontrat verirseniz Kasım ayında nurtopu gibi Burak-Gignac krizimiz olur. Burak satılmadıkça lüks forvet alma şansımız yok. Bu doğrultuda; adı geçen Gökhan Değirmenci, Güray Vural ve Bilal Kısa'nın da rotasyon kadrosuna dahil olduğunu düşünürsek: Muslera, Gökhan Değirmenci, Alperen Sabri, TRANSFER SAĞ BEK, Chedjou, Semih, Koray, Dany, Hakan Balta, Telles, Güray Vural, Tarık Çamdal Melo, TRANSFER ÖN LİBERO, Selçuk, Emre Çolak, Hamit, Bilal Kısa, Sneijder Yasin, TRANSFER KANAT, Amrabat, Bruma Burak, TRANSFER FORVET, Umut, Sinan Gümüş Dany ve Amrabat gittikleri kulüplerde tutundular. İki kulüp de bonservisini istiyor. Satılırlarsa yerlerine o kalibrede transferler yapmak gerekir. Ama 14 yabancı sınırı olan yerde kalmaları iyidir. İkisinin de maaşları çok düşük. Gönderip de başka bilinmeyen adamlara bonservis baymaya gerek yok. Bakalım, Kupa maçı bitsin de ortam ısınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Biyik said: caner de gay zaten. asena paravan. Şunu ben de duydum harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Burnumuzun dibindeki gökhan töreyi alalım ya. uzaklardan adam beğenmeye gerek yok. İbo olursa transfer zaten maliyetini hafifletir , öyle 8 mölyon öro alıyor diye tatava yapmaya gerek yok. Melo,semih,sniper gitmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hee alırsınız alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 TR de 3 büyüklerin birbirinden para verip oyuncu alması zor iş. Ancak kadro dışı olacak yurt dışından da talip olmayacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Pattisl, börek güzel analiz yapmış, bravo. Doğru gibi de duruyor. O gidecekler listesinde bir tek Yekta'ya üzülürüm. Kalanlarda da Dany soru işareti, Tarığa da hiç güvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aydın altyapıdan çıktığı için fasulyegibi kadroda kalıyor cl kadrosu için öyle bir şart var ama onun yerine random alsan daha maliyetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 serjuhan said: Biyik said: caner de gay zaten. asena paravan. Şunu ben de duydum harbi. ulan asena karısı hakan hepcan denilen dızonun evinde vine falan çekti. o karıda tam gaz yolunda. caner zaten halis ibine yani damga yemesine gerek yok. tipinden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 canerle bizzat sevismisliginiz mi var beyler, hayirdir hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aquila said: keske baban da gay olsaymis. babam öldü, o yüzden bu isteğin fail. ha, gay olsaydı da sen olmasaydına getiriyosan gay ve çocuklu bir sürü adam var. o yüzden yine fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar