Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 yerli pirlo geldiğine göre snijder gidici, zaten gümrüğe de gidiyorum demişti keşke selçuku şutlayabilseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bilal Kısa iyi adam. Ama hazır yabancı sınırı da iyice esnemişken gerek yoktu. Gelecek oyunculardan çok gidecek oyuncuları merak ediyorum ben, şu Sneijder'in Melo'nun hikayesi nedir bi öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hamza hamzaoğlu vizyonu kontenjan yokken bilal kısa almak sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Hamza bu kafayla giderse ayvayı yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 resmi açıklama var mı bilal kısa için. şöyle bi baktım da görmedim. bi de alacağı maaş önemli. akhisar'da aldığının öyle 3-5-10 katı ücret alacaksa klasik seni de zengik edek goygoyudur. onun dışında ligde migde adam lazımken oynar bilal kısa ama 4. yıldız ve şamp liignde yine gruplara kalmışken transfer vizyonumuz bu olmamalı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bilal için yokta Hamza nın açıklamsı var genel anlamda. 11 i zorlayacak 1-2 isim ve alternatif olacak 1-2 isim alacağız dedi. Kadronun uyumu iyi bu yüzden çok değişiklik yapmadan devam edeceğiz dedi. Bir de 28 oyuncu kayıt hakkımız var. Şuan 41 oyuncu var epey giden olacak dedi. Son olarak Ambrabat a mavi boncuk attı. Ama Malaga da kalmak isterse birşey demeyiz dedi. Bir de GS haberleri paso süper lig den adam transferi ile ilgili. Bilal, Serdar Aziz, Güray, Ozan Tufan vs. Yabancı sınırı kalkmasına rağmen Hamza yerli tayfasının baskıları ile bu şekilde kadro kurup başarısız sonuçlar alırsa ilk yarı bitmeden gidebilir. Millet baydı artık bu yerlilerin kaprisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Turk almaya karsı olmaya da gerek yok, sonucta yabancı sınırı yok ama turk kotası var hala. Turklere ettikleri deger verildigi surece hala 14 tane turk oyuncuya ihtiyacın var. Olay gidip Serdar Aziz e 8m euro vermemek. yoksa Serdar gelsin yedek olsun/as takımı zorlasın lazım yani. Tabi gonul isterki zencileri toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bir de Bilal ne ya 32 yaşında adam. 2 senelik diyorlar. Emre Çolak'tan ne kadar fazlası var. Yuh ya. 2 gün sevindik şampiyon olduk diye yine geldi köylü kafası takımın başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 pirlo mu geliyomuş? iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bilal in alınmasına katılmıyorum. O ayrı mesele. Bize genc dinamik hırslı oyuncu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Turkiyede de ne bulunur ya genc dinamik hizli oyuncu. Elini sallasan ellisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hamza zaten yönetmiyor idare ediyor diyorum ben hep. galatasaray'ın belini kontratlarından ve takımı baltalama niyetlerinden dolayı selcuk ve burak büküyor. satsan satamazsın, gitmezler zaten o parayı alamazlar çünkü. kalsın desen, o kadar para alan adamları oynatmak zorundasın. bi de bu adamlar 2 gün yedek kalsalar kendilerine gelmeleri 6 ay sürüyor kız çocugu gibiler. bu nedenle yeniçeri ocağının huzurunu kaçırmayacak transferler yapılır. burak'ı kesemeyecek bir yabancı yedek genç forvet belki. hamza'nın sabri'yi de keseceğini sanmıyorum ben. sol bek veya sağ-sol açık transferi gelir. amrabat gelirse o da gelmez sdfds. sezonu bi podolski falan alıp kapatırız muhtemelen transferde. şu takıma melo'nun yanına canavar bir ortasaha ve burak'ın yerine insan gibi forvet alsan akar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Fernandao... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Kupa finali macına cıkmasak mı. muslera yokmus. Hem asalet bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Şu yabancı sınırı kalmışken asıl gidiceksin çıkarıp bulacaksın. Parayı transfere yatırıcaklarına sağlam bir scout ekibi kursunlar. işte o zaman bu zaman, gidip 1m euroya yılda canavar gibi oynayacak 5-6 tane adam alabileceğin, illa gidip sınır 5-6 diye yıldız almanı gerektirmediği zaman. Gerek yok Poldi'ye filan, gireceksin gene 3-4m euroluk yükün altına. Şu anki 2-3 yabancının maaşıyla 5-6 tane iyi adam alabilmelisin. Bahanesi yok artık bulup getiriceksin, hazır kalkmışken kural. BJK gitti Sosa yı aldı mesela mis. Sneijder Melo Hamit Selçuk Burak bu adamlar yılda 3m euro filan alıyorlar ortalama. Gidip 31 yaşındaki Bilal Kısayı da almasınlar bi zahmet. Tamamen modern futbolun gerekliliğine ters bu adamlar şu an. Evet Snejider TR de iyi oynuyor atıyor filan ama canavar takım istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Muslera neden yokmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 uruguay'ın hazırlık maçına davet edilmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Dayisina zebra carpmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Birisi hazırlık maçı birisi kupa maçı. Bu kadar ezik miyiz ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Hay Emenike. Tam da zamanı hazırlık maçının. Nasıl iş bu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 3 ü kupa 6 sı hazırlık maçı yetişir istese ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 kaç para lan bir türkiye kupası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bursa da stoper kalmadı. Serdar Aziz de kırmızı kart cezalısı. Bir de ligde kırmızı görünce niye kupada cezalı oluyorsun ? Yazık ya. Civelli de yok. Kaç maçtır orta saha Şamil oynuyodu adamlarda stoper olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Lan sanki bursanin yenme ihtimali var sxgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Var tabi. GS çok lay lay lom modunda. Maça 2 antremanla çıkacaklar. Bir de TR kupasını alsak nolur almasak nolur kafası var. Üstüne de Muslera yokmuş. Kumbara sinan herşeyi içeri alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar