aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 20 Yaşında Kendi Takım'ında 3. yedek filan olacak adam için fazla iddialı olur o dedikleriniz. Kira zaten, satın alamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 3. yedek yine iyi, rezerv takımdadır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Top toplayıcıymış aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dur FMden kontrol edem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 GS kadrosunu Cenk Gönen ile güçlendirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ben FM'de Denayer'i City'den kiraladım 2 seneliğine sözleşme bitmesine 2 sene kala, son 6 ay teklif vermediler ben aldım elemanı. 7 yıldır fenerde oynuyor 5 üzerinden 4 yıldızlı oyuncu çok iyi. geçen 40 milyon avro teklif ettiler, vermedim. GS'nin geçen baktığı Nacho'yu da 3m'a fenere almıştım, 3 4 sene oynatıp 10 milyona kitledim bi takıma. ama fm'de denayer daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Transfer sezonu başından beri forvet düşünmeyen, forvet almak gündemimizde yok diyen, "İbrahimoviç gelse Burak nerede oynayacak" diye soran, forvet transferi isteyen taraftarları Burak'a haksızlık yapmakla eleştiren Hamza dünkü maçtan sonra, transfer sezonunun kapanmasına 1 hafta kala, tüm takımlar alacaklarını alıp satacaklarını satmış düzenlerini kurmuşken ileri uca Burak Umut ve Podolski'yi zorlayacak bir takviye istemiş. Ya ben şimdi... neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 pandevi tekrar transfer edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 elimizdekileri gonderip, sonra o pozisyonlara takviye aramak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 burak tayfası niye küstü acaba merak ediyorum. burak küsünce selcuk da küsmüş sayıldı şimdi. izleyelim yeniçerilerin hamza'yı gönderişini. witness this mad maxi yeni izledim de dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Podolski'yi de dislamis kezbanlar belli. Beraberlik golunde sevinmeye gitmedi bile yanlarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Köylü gibi beraberlik golüne sevinmek istememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Theridone said: Podolski'yi de dislamis kezbanlar belli. Beraberlik golunde sevinmeye gitmedi bile yanlarina. sneijder intere attıgı gol sonrası gene aynı şekilde ters yöne gidiodu sevinmek istemiyormuş gibi, adam sanki oynarken bişeyden çekiniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 KAP'a bildirip fail olmaya alışkın zaten GS:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Denayer'i alamayan Galatasaray tatlişkoluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Sampiyon kadro diyen sostizm ve valentin i alalim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Zamanında Elano'nun gönderilişi tekrar yaşanıyor adım adım. Hamza'yı gönderirse yeniçeriler yine bi nebze iyi iş yapmış olur da ardından sadık topçu birliğiyle onların da bombardımana tutulup sindirilmeleri şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Hamzayı getiren zaten Selçukgillerdi onlar istediler Terimin çırağı diye, şimdi gönderirlerse her hafta Selçuk kursun kadroyu madem Aziz Yıldırımın yaptığı gibi dsfdfds ayrıca o grup dağıtılmadan değişmez bişey, 5-6 kişinin hepsinin satılması lazım. kanser gibiler zaten belliydi böyle olacakları başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 5-6 dediğiniz sadece Selçuk ve Burak yalnız. Olcan Sabri Balta falan zaten yeri geldi mi gayet kesik yiyebilen oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 trabzon eskilerini diyorum ben ya, Selçukun liderliğinde çete durumundalar ve diğer yerlileri kafalıyorlar, olmazsa dışlıyorlar. zaten baştan direk dışlanan yabancılar da kafalarına göre takılıyor işte naapsınlar, o çeşit çeşit gruplaşmanın şeması vardı hatta 3-4 grup çıkıyormuş 22 kişilik GSden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Haftaya da konya tiklatsa negzel olur lan ahaha Eto da fenere bos gecmese gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 liderle 5 puan farki var ve daha oynanacak 96 puanlik mac var rahat olun. bi sag bek bi forvet pazartesiye kadar alirsak tamamdir. sagbek tarikdan, forvet umutdan iyi olsa yeter ligde bize. samp ligi zaten hedef olarak gozukmuyor transfer politikasindan vs. ama 4 senedir istikrarli bi sekilde samp liginde oynayan kadro belli de olmaz bi gruplardan cikarsin, bi elersin al sana son 16. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 selçuk aslında fena değil ya 2 haftadır fena top oynamıyor.hamza ft nin ilk geldiği sezon ki gibi bir yapı kurmaya çalışıyor ancak bu yapıya podolski,şınayder ve burak uygun değil.podolski ve şınayderin ölüleri bile iş yapacağı için kesilebilecek tek adam burak hamza da o bölgeye transfer istiyor zaten inatla.elmander tarzı bir forvet istiyor hamza ancak 5 kuruş paramız yok adam alamıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Umut bulut çöpten geri dönüşüm fabrikasına gitse mukavva olarak anca çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Son anda bi pandev+cemali benzeri fiyasko gelmesinde. Paramız yok yok derken kenarda gönderilecek adama bayılmayalım 2+3 milyon eurolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar