Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 diğer falanlar kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Semih Kaya Hamit Altıntop Sinan Gümüş + Melo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 R. Madrit kadrosunda Burak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Bi gariplik var ama du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Rerore said: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/136574/melo-ile-perde-arkasi ev babasıyım 4 çocuğum var yarım li,tre suyu püskürttüm abv melo ahahah ya yemin ediyorum yalan söylemekten çarpılacak bu gerizekalı. benim gitmeye niyetim yoktu zaten düşünmüyordum ayrılmayı demek ne demek lan? denge dengeoğlu, dengeyi sağlamak için yalan mı söyledi yani? bir futbolcu hocasını yalancı çıkartmaya kasıyor nasıl bir takım bu yaleppi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Yani açık konuşmak gerekirse, hocanın kötü duruma düşmesi için Melo'nun çabasına ihtiyacı yok yani lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Melo real maçında yok. Bu nasıl ego. Bu nasıl yönetim. Adam kendi kaprisi için takımı yiyor. Bu hazırlık maçı sen hazır değil dediğin oyuncuyu bu maçta oynatmıyacaksında . Ne yapıcagını şaşırdı Yazıyorum melosuz Buraksız Gs 3. olamaz. Hamza nianseyi getirmeye çalışıyor. Bilal i seyrettim yana yana arkaya yana 2 kere öne pas verdi tüm mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Sostizm sandim, fake iymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Burak'ın omzunda problem var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Kafasında da problem var. 15 senedir ofsaytı öğrenemedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 burak gitmiş westhama niasse gelcekmiş yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Su takim 5. senesinde 4. sampiyonlugunu alir. Ama Burak formsuz oldugunda en az onun kadar iyi alternatifinin, Melo sakatlandiginda onu aratmayacak defansif on liberon olmasi lazim ve Sabri'nin yerine ilk 11 sag bek almamiz lazim. Onun disinda su an bana 3 ve 2 yildizli takimlar ve Galatasaray'in kadrosundan ilk 11 kur deseler yine cogunluk Galatasaray'in olur. Surada 3-5 kisi daha cikarmaya calissin ilk 11 bakalim sonuclara min 5 GS li. Muslera Gokhan Cecu Semih Caner Melo Selcuk Sneijder Tore Nani Persie Ki nani ve persie'yi isimleri oldugu icin koydum, ligde ne yapabileceklerini gorecegiz hep birlikte. Yoksa o 2 ismin yerine Burak koyarsin tartismasiz, oyle olunca 7 GS li yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 burak gitmis la galiba, sictik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 gs bu sene bu kadroyla ikinci olursa öpüp başınıza koyun, hala şampiyon olur diyo herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Burak gidip kimse gelmezse çok zor. Yok yerine iyi bir forvet bir de bek alınırsa t.direktör saçmalamazsa (ki saçmalar) şampiyonluğa oynarız. CL'de de bir şeyler isteniyorsa ekstradan bir stoper ve bir sağ kanat lazım. Eski Shaktar'lı Ilsinho var mesela, kanat - bek karışık oynuyor sağda. 29 yaşında, bonservisi elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 burak gitmez, giderse huntelaar ya da ibrahimovic gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ibrahimovic huntelaar falan gelmez onları unutun da şampiyonluğa oynamak için burak takımda kalsa bile forvet ve kesinlikle sağ bek lazım galatasaraya. yoksa ikincilik şampiyonluktan büyük başarı olur sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ama seni fransaya götüreceklermiş türkiyeye gelen ağlayan ingiliz çocuk gibi bi jest yapacakmış psg. ibrahimovice sarılabilirsin orada, üzülme bu kadar (ama gelince burak'a da sarılman lazım, dengeler bozulur yoksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Ibrahim gelcekmişte "gitme abi pas atmazlar" falan denmiş :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 of gencler sizi soyle alalim hadi. seviye http://forum.paticik.com/read.php?29,8107198 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 fransa biletin hazır hadi yine iyisin seviye meviye ayak yapıp mutluluğunu gizlemeye çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Galatasaray Sportif AŞ, Yekta Kurtuluş'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği duyurdu. Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi. Profesyonel futbolcumuz Yekta Kurtuluş ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre, önümüzdeki 2 futbol sezonu için (2015-2016 ve 2016-2017) toplam 2.300.000 Euro tutarında sabit ücret için sözleşmesi bulunan futbolcuya 600.000 Euro tutarında fesih tazminatı ödenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 yine gs tier adam gönderme sezon açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 carole sağ bek olsaydı iyidi ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar