Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bingildak said: isviçreye gidiyorum diye evden çıksan kendini hakkaride böbrek tarafında dikiş izleriyle bulursun. hakkari bartın arası baya bir uzak. google 1593 km diyor. bu adam bartından karabüke kadar zor hayatta kalır. Su kaplumbagası gibi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Aslında itiraf etmek gerekirse, bu zamana kadar çevremde bu eleştirileri yapan, babamdan başka kimse yoktu. Gerçi onu da kâle almıyordum. Hayatı öğrenmek adına, buraya kayıt olmam ve içimi dökmem iyi oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 anhora accountuyla kim trollüyorsa tebrik ediyorum. Karakter backgroundu ve karakter gelişimi olsun, aşağılayan baba olsun çok ince düşünülmüş detaylar. Foruma renk getirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Aşağılayan baba ne lan. İyice kurguluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 geçen sene sürekli yurtdışına gitmek istiyorum sevdası iyiymiş tam bir erasmusa gidemeyen ezik üniversiteli kafası. iş tanımıyla ilgili yaptıkları da enteresanmış, dworgian iyi hit vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Sen git hamburger yap, çok konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bGWV4FFD3s4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Dworgian said: Anhora said: Ahahaha işsiz. Daha güzel bir dünyada yaşamayı herkes ister. yok benim işim var. hayal dünyasında yaşayıp sonra insanlara atarlanan sensin. isviçreye gidip kapağı atayım. nasıl? cevap yok ucuza telefon alayım. nasıl? dolandırılarak kuzey avrupada 1.500 usd + çat pat ingilizceyle yaşarım ben http://forum.paticik.com/read.php?23,7739161,page=1 istanbul'a gelsem bana 5 sene garanti verseler yaşarım aslında http://forum.paticik.com/read.php?20,7716089,7716089#msg-7716089 bu neymis ya, adam negatif enerji vortexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 dedenin adi mesut muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Istari said: https://www.youtube.com/watch?v=bGWV4FFD3s4 İzliyorum bunları, güzel videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Sooooo, understaaaaand. Don't waste your time always searching for those wasted years. Face up, make your stand. And realize you're living in the golden years. Kendini suçlama ya da hor görme. Bir potansiyelin olduğu konusunda da kendini kandırma. Kendini tanı, neler yapabileceğini, neleri yapamayacağını bil ki mutlu ol. Hayat ve dünya öyle adil bir yer değil. Ama bunun nedeni herkesin gözüne sokulan o "DEV BAŞARI" hikayeleri. Sorsan üniversite mezunu herkes kendisini 5-10 bilemedin 15 sene içinde boş vakitlerini St. Tropez'de geçiren bir CEO olarak görüyordur mezun olur olmaz. Konu buradan kapitalizmden emperyalizme çok farklı yerlere kayabilir ama kaymasın. Başkalarının senin için önerdiği yaşamlara heves etme. Kendini direkt olay ve durumlara aynen yerleştirme. Önce bir düşün, sana uygun mu değil mi. Kendine göre bir süzgeçten geçirip uyarlamaya bak. Ne herşeyin başkalarının tanımladığı şekli ile en iyisine ne de en kötüsüne layıksın. Bu lafım moral bozmasın. Neyin ne olduğuna kendin karar ver, bunu yapmaya yetersizsen asıl onu düzeltmeye bak. Okuduğun bölüm ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Haklısın. Sağol verdiğin tavsiyeler için. Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Geçen sene aynı yerden bende geçtim, hala geçiyorumda. 25 yaşındayım. Bazı şeyleri kabul edip, rahatlamak gerekiyor. Yoksa sırf gerilirsin. Stres sıkıntılı bir olay gerçekten. "-potansiyelim var, ama kullanamıyorum. -Hırsım yok. -zamanı iyi değerlendiremiyorum. vs" Bunlardan bende dertlendim bir süre. Geç kalma korkusu vs. Hayatımız hakkında bir takım zor kararlar aldığımız yaşlar olduğu için kararsızlıklar yaşanabiliyor. Herkes öğreniyor sonuçta. Bu hayatta mutlu olmak istiyorsan yapmayı sevdiğin işi yapıcaksın. Kendini ne yaparken mutlu hayal ediyorsan, ona yoğunlaş. Başarı illa ev taksidine girmek, araba almak, evlenmek vs değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bide basarili insanlara ozeniyorsun misal, kendini kahrediyorsun potansiyelim var neden bende tepeye cikamiyorum diye vs, ben misal saglikli insanalra ozeniyorum cunki bendede o yok. gelecegi olan insanlara uzuluyorum cunki oda yok. ama bak senin ozendigin X ceo su da kendisinden 5 metre buyuk yati olan adama ozeniyor, turkiyedeki bir sirketin ceosu misal amerikadakine ozeniyor, 500m2 villasi olan adam 800m2 villasi olana ozeniyor, 9/10 olan kiz 10/10 olana ozeniyor ama 10/10 da 11/10 icin pushliyor. hani insan isteklerinin limiti yok, piramitin bir ustune goz dikiyoruz bir basamagi tirmandiktan sonra. eldeki ile tatmin olmayi ogrenmek ve sistemle barismayi ogrenmek lazim, hayat sistemle kavga ederek gecmiyor, dunya degil evren zaten bizden nefret ediyor, hayatta olmamiz, bu kadar canli bilinc kazanamamisken bizim kazanmamiz ve av iken avci olmamiz mucize zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 "cahillik güçtür" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 laurelin BACIM, al: I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist... I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself - we are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everbody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction - one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 gerek yok o kadar radikal seylere, aptalligi ile kendini yokedicek zaten insanlik eninde sonunda :3 tabi bir mucize olmaz ise... http://i.imgur.com/YhPmAye.jpg olurmu olur http://i.imgur.com/GkYku6B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Sadece ilk ve 10. sayfaları okudum. Bu son sayfada söylenen şeyler, hakikate yakın şeyler. Bu algılar üzerinde düşün ve başkaları ile kendini mukayese etmeyi bırakarak rahatlama yoluna git. Zaman çok hızlı akıyor. Sonunda elinde kalan sadece birkaç dizi pişmanlık olmasın. Ben dün salsa gösterisine çıktım mesela. Kariyer anlamında bir şey katmıyor ama benim için keyifli ve güzel bir başarı hikayesi oldu. Hayattan zevk al be kardeşim. Senin güzel kafada dostlara ihtiyacın var ama kafayı rahatlatamazsan o dostlar da senin onlara vereceklerinden memnuniyetsiz kalacaklar. Zamana bırak. Olaylar bir şekilde yolunu buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 aquila said: laurelin BACIM, al: I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist... I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself - we are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everbody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction - one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal. ulan ben de diyorum bu diyalog çok tanıdık geliyor. direkt rust geldi aklıma. yaşlanınca onun biraz daha aksi versiyonu olucam sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Öf bu adam Bıyık tan daha tehlikeli ya Forum kanseri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 [video]http://www.youtube.com/watch?t=21&v=nuHfVn_cfHU?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Basligi ikidebir fernandao olmak bana ne sagliyor diye okuyorum. Nasil bi bilincaltiysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 iste gol krali oluyorsun 1. ligde fenerbahceye transferin gundeme geliyor ..ole iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ilk iki sayfayi okudum, potansiyel potansiyel diyorsun ama ne potansiyelin vardi bahsetmiyorsun, 10 sayfa okusam ogrenebilecek miyim? Nolabilirdin de neden olamadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 illa kafanızda bisey olmanız gerekiyor dusuncesi varsa adam olun gencler gerisi tırıvırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar