yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 yav boşver bitir sen okulunu kafanı açık tutmaya bak gez dolaş insan tanı yani batman'ı bilmem tabi daha acıklı olabilir ama ben ege'de başladım, talihsiz bir yönetmelik hikayesi oldu onu bahane edip tekrar sınava girdim, iü iktisat fak. bitiyo şimdi bi kaza bela olmazsa. birlikte okuduğum adamlardan utanıyorum (hoş benim gibi düşünen az olmayan sesi çıkmayan bir sürü vardır bir ihtimal), onu geçtim hocaların %80'ini dinlerken facepalm yapmaktan gına geldi kendi kendime. onlar adına da utanıyorum dolayısıyla. ha kendimi farklılaştırdığımı düşündüğüm üç beş bişey var ama yine de motivasyon kaybı potansiyel kaybına da yol açıyor sanıyorum. gerçi kimseyi hiçbişeyi suçlayacak değilim bu konuda yine de. neyse. türkiye böyle bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ne batmanı lan sdf bartın. Evet TR böyle olduğundan biz de böyleyiz. Bizde de yönetmelik değişti, 60 krediyi 45'e çektiler, o yüzden yarım dönem uzadı zaten. Bazen karanlık düşüncelere dalıyorum, şimdi iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 noyan la bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ege'ye girdiğim sene not sistemi değişmiş fakat ben hazırlık atlamıştım başladım gidiyom okula buruk bir hevesle (beklediğimden kötü sonuç gelmiş,, şehirdışında okumak istiyodum, tekrar hazırlanmak istedim eş-dost ikna etti vs.) sonra anladım ki ben 60'la CC alabiliyoken millet çanla 35-50 alıp CB 60-60 alıp BB falan getirebiliyor aynı dersten. hemen dilekçeler yazıldı, aynı durumdaki arkadaşlarla konuşuldu onlara da dilekçe verdirildi falan. red cevabı geldi öğrenci işlerinden ne yazıyosa odur biz bişi yapamayız. dedim tamam bi üste çıkayım, dur önce dekanla konuşayım. gittik dekan'a, 30-40dk'nın sonunda kavga etmeye başladık. adam özetle arada bir oluyo böyle 5 senede bir sizin gibi 3-5 kişi rezil oluyor ama iyi öğrenciyi not sistemi belirlemez bilmemne. ben bastırıyorum falan, sonra beni çakallıkla suçlamıştı, yanımdaki adama dönüp sen bunla takılma fazla bu herif kolay yoldan iyi not almaya çalışıyo falan. ben de dedim sikerler bu işi ben gidiyom. dediğimi yaptım 1 sene kaybettim ama gururu + istanbul macerasının kattıkları falan derken hayatımda verdiğim en iyi kararlardan birisi oldu. epeydir anlatmıyodum kimseye bi özet geçeyim dedim sdfjfds o sıralar herkese anlatmakdan dilim damağım kurumuştu. ha iü'de başka rezillikler de başıma geldi ama onları sonra anlatayım sdfifg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bu adamın konuları 6. Sayfada yakalanınca okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora said: Benim sorunum bu galiba, çok sızlanıyorum, çok konuşuyorum, ama bir şey yapmıyorum. El bebek gül bebek yetiştirilmemden kaynaklanıyor. Çevremden bunu duyuyorum. Ama farklı olduğumu da söylüyorlar. Bilmiyorum. http://www.wisdomination.com/screw-motivation-what-you-need-is-discipline/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Delaying hard work is all about your mood. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Kes lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 pontipati said: Anhora said: Benim sorunum bu galiba, çok sızlanıyorum, çok konuşuyorum, ama bir şey yapmıyorum. El bebek gül bebek yetiştirilmemden kaynaklanıyor. Çevremden bunu duyuyorum. Ama farklı olduğumu da söylüyorlar. Bilmiyorum. http://www.wisdomination.com/screw-motivation-what-you-need-is-discipline/ Duyguları yaptığımız işe karıştırmak en büyük sorunumuzmuş. Sağolasın okudum bilinçlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 pascalnouman said: benim teyzem oramiral sen bana bi 500 salla direk subaysın yedek fln degil en asilinden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 aquila said: daha bartin universitesinden mezun olamiyosun, dolandiriciya para+telefon gonderiyosun, neyin potansiyeli lan, biraz kendinizi bilin. net özetin yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Adam "bartın üni ye 60k verdim adam odtü de beleş okuyor" diyebiliyor yahu. O adam üniversite sınavında yüzbinlerce kişiyi ezip yüksek puan almış, farkınız bu olmasın? Töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 60 k e bartinda tarla alip ekmesen bile kiraya verseydin hem kafan rahat hem cebin dolu olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 anhora tavşanı mı vardı neydi o? çok cahilim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 angora var ama tavşan mı değil mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ya bu kaçıncı ağlamalı anhora topiği. bak senin bu topiklerine şimdiye kadar hep umut aşılayıcı, motivasyonel şeyler yazdım. bu sefer samimi olacağım. bu arabesk ve olumsuz kafa yapını değiştirmezsen senden hiç bişi olmayacak. bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 imamizer said: adam çok temiz trolluyor ve hala yiyorsunuz. cons'un fakei çıkarsa şaşırmam ben sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 roket le ramses de ciddiye alıp wot döşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben sadece kim bu kadar troll karakter yaratmayla uğraşır onu anlamıyorum. ninja da öyle mesela. arkadaş nasıl bir hırs yapar insan da böyle bir alt benlik gibi karakter yaratıp onu yaşatır onca süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Anhora tipik anadolu genci. Bartın mı batman mı nereyse gidin sokağa çıkın herkes bu kafada işte. "Ben çok iyiyim, potansiyelim çok iyi AMA...." sonrasında illa ki bir bahane. Aslında potansiyel falan yok, hepsi mal sürüsü, kolay yoldan çok para kazanıp zengin olma derdindeler. O yolda da bunları gelen geçen yoluyor işte. Bir bok olacakları da yok zaten, bir kaç yıla evlenir 2-3 çocuk yapar ev-iş mekik dokuyup ölür gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Aynen bir çözüm istiyorsan öncelikle hiç bir şey olmadığını görüp bunu kabul etmekle başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 darkwingduck said: aquila said: daha bartin universitesinden mezun olamiyosun, dolandiriciya para+telefon gonderiyosun, neyin potansiyeli lan, biraz kendinizi bilin. net özetin yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 adam yetersizliğinin farkında olarak açmış bu topici işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Engelledim, güncelden gözüküp yine delirtiyorsun bi uza mk olumsuz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Laurelin said: cok takmamak lazim bu kariyer islerine hele turkiyede, gidip 20 sene okuyup ilkokul mezunu patronla veya sermayedarla ugrasmak zorunda kaliyor cogu, hele son 12 yilda iyice bok oldu sermayenin el degsitirmesi ile. kacabiliyorsaniz kacin gidin bu ulkeden hani, gelecek yok burda, artik cocuklar yetisirken kariyer planini yurt disi uzerine kurmak hatta mumkunse kredi cekip cocugu baska ulkede dogurtmak gerekiyor falan filan. ulke bok her bakimdan. bende o kadar okudum, calistim kendimi gelsitirdim ama home office disinda calisma sansim yok bu ulkede. ne memur olabiliyorum, ne ozel sirkete girebiliyorum nede universitede kalma sansim var. dogru baglantilarim ve sermayem olsa en issiz ve tembel isi olan siyasetle ugrasirdim belki ama ihhh o kapida kapali. bu ulkede yasiyan herkes benzer sorunlari cekiyor, kisisele indirgeme. yazar ol şekerim. tam senlik. orhan pamuk'un yaptığını senin zekanda birisi mi yapamayacak? bu kadar eğitim,bu kadar hayat tecrübesi ile nobellerden kolye yaparsın 3 vakte kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar