souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Ben Diablo - Torchlight kırması olarak gördüm :D Başlıkta olmayınca konuyu açmak şart oldu. http://store.steampowered.com/app/345180/ Şu an early access başlamış. https://haemimontgames.com/?#games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Direk torchlight olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 van helsing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Karakter de Van Hellsing kırması onu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 platform mu bu nedir saga sola zipliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 cikmis fena degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ben de konuyu arıyordum, gerçekten hiç fena değil, van helsing den iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 torchlight de diabloydu zaten..item mania ya hosgeldiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bu ne lan bildiğin van helsing yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 lan ben val helsing 2 aldım humble'dan sende varsa atalım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 bombilo said: oynayan var mı? Oynadık ki yaziyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=hzjbKrNDsPg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 dreagloth said: bombilo said: oynayan var mı? Oynadık ki yaziyoruz gameplay hakkında yorum alalım diye sorduk, farklı bisi var mı tavsiye ediliyor mu gibisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 yani skill sistemi farklı, guild wars gibi, skill ler silahlarla geliyor, üstüne kartlardan pasif skil geliyor(şu anki karakterimde 3 kart slotu var, 8 puanlık kart koyabiliyorum, rarity ye göre kartların harcadığı puan yükseliyor ama verdiği pasif de aynı oranda artıyor), birde ultimate lar var, bunların hrpsi mob lardan düşüyor. level aldıkça bahsettiğim kart puanına, ya da hp pool a vs. ek geliyor, üzerine birde item kutusu veriyor. haritada gezerken instance lar var genelde quest orada geçiyor, girmeden önce yapabileceğin achviment ları gösteriyor, başarabilirsen exp, para, item veriyor ah lar. birde başarılı narrative var, bastion dan özenmişler gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 farklı karakterler yok mu? tek hero sıkıcı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Bulduğun giysiler baya değiştiriyor karakterini. Silahlarda skilleri falan değiştiriyor, farklı karakterlere ihtiyaç yok gibi. Level 13 oldum ama yakında sıkacak gibi. Bir de varsa xbox 360 kontrolörüyle oynayın. Çok daha zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 1 saat civarı oynadım. çok tekrara sarıyor bir yerden sonra, bastion tadı aldım. tabi aranızda muhtemelen son 10 yılda en az farklı oyun oynamış adam benimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ufak bi tavsiye buna vereceginiz parayla bundan daha iyi olan grim dawni alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 gameplay beklediğimden çok daha iyi çıktı setting güzel level sistemi enteresan olmuş 2 silah ve combo sistemleri güzel sesler biraz amatör kalmış zıplama/roll biraz osuruk olmuş hardda başlayınca gerçekten hard olması baya hoşuma gitti map sistemi poe'deki gibi hex geliyor, moblar reg. oluyor, sen periyodik dmg yiyorsun fln güzel challenging olmuş ileri levellarda böyle mi bilmiyorum ama şu an gayet güzel gidiyor. grim dawn hala developmentta, çıktığında oynamayı tavsiye ederim. şu an hala WIP bir sürü feat var. tam deneyim edemezsiniz ki güzel deneyim sunacak release olup, 3-5 patch yediğinde. grim biraz daha d2 gibi bu biraz daha torchlight gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ileride tresure hunt lar geliyor, hard da başladıysan hex lerle beraber baya zorluyor, çünkü her ins de x hex açık olsun diyen ach lar geliyor. bu arada legendary silahlar oyun stilini sirek değiştiriyor, güzel olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Doug Cockle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Betasını da oynamıştım ama tam sürümü nefis olmuş. Yılın en güzel sürprizlerinden biri kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 multi coop falan var mı sistem ihtiyacı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 var coop çok canlı, ortalama sistem kaldırır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar