Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 lucinin gotunu gormekten gina geldi.. 6. bolumdeyim eh olmasada olurmus su ana kadar sezon. su sarisin nedir necidir aciklasalar bari de oyle bitirseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 iyi bari fena baglamadilar son bolumun son 5 dakikasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Eeeeeh işte hani izledik ama sırf izlemiş olmak için. Bu arada hangi sarışın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Haftasonu bitirdim, beğendim ben. İzletti kendini. Ama Murder Mystery tarafı biraz daha hafif kaçmış, o açıdan eksi not benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 3-4 bölüm izledim ben de yeni sezondan. Ben murder mistery'dense biraz daha celestial drama taraftarıyım. Baz aldığı Neil Gaiman'ın efsane karakterleri var, onları daha fazla görsek, biraz daha soyut tarafa odaklansalar daha iyi olur. Ama böyle etliye sütlüye dokunmadan yavan bir senaryoyla gidecek gibi duruyor. Senaristler "çok kasmamış" izlenimine kapıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Çok meh bir sezon olmuş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Güzeldi bence overall ama buradan nasıl devam ettirecekler ettireceklerse tam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Şimdi fark ettim, bölüm sayısını 10'a düşürmüşler Netflix'e geçince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 geldi s5 ilk bölüm komple personal hell ve hell punlarla geçti meh eğlence faktörü sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Lucifer'da hiç eğlence yoktu ki. Bu video için yapılmış bir dizi. İzliyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Luci götü gördük yine çok şükür. Benim için de biraz hayal kırıklığı oldu ama özlemişim, izledim. Sadece son bölümü izlesem yetermiş çok bir şey kaçırmazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 fakat zenci olmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 ben bekliyodum şahsen, bir Morgan Freeman değil ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 iyi espiri olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 7 saat önce, Dynun dedi ki: Luci götü gördük yine çok şükür. Benim için de biraz hayal kırıklığı oldu ama özlemişim, izledim. Surasi çok yanlış yerlere çekilebilir aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 (düzenlendi) Ahahah evet düzelteyim ben onu. Edit: Tüh geçmiş. Luci götü özlemedim, diziyi özledim sdf Ağustos 25, 2020 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar