Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmir'de berber

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada berberlerin koltukalti temaslari filan meshurdur..bence once aday berberlerimiz fotograflariyla muracaat etsin..ona gore hangisini gozune kestirdiyse adam ona gore olay baslasin..
Mesaj tarihi:
Çankaya'da Hisarönü'nde Marpuç Kafe ile aynı sokakta Barber's Obsession var, Can isimli süper biri işletiyor. Türkiye'nin hiçbir şehrinde daha iyi bir berber görmedim.
Mesaj tarihi:
di said:

Selam,

Papaz gibi geziyorum da gavur berberleriyle anlasamadik pek. Var midir Izmir'de tavsiye edebileceginiz, hem kesimi hem servisi guzel berber?

Saci duzelticek toplicak, yuzdeki tuyleri alicak agdayla ya da iple o kadar.

atakent tansaşın hemen arkasında manisalı kuafer var. git ismaile traş ol. bekir ibnesine de "ihtiyar sende traş olmamı istemedi. (bit yavrusu) Yavşaklara traş olma dostum dedi" dersin.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

pascalnouman said:

ip degil de o burgulu tel kadar canımı yakan berber zımbırtısı yoktur galiba gozlerimden damla damla yaş gelmişti aminum

benim berberimde de ipe dizili minik toplar olan bi alet vardı. gözlerimden yaş gelmişti.

hahahahahahasdjhfdsjhgfdjkhgsfdkgfdsgfdshgfshd
Mesaj tarihi:
di said:

Selam,

Papaz gibi geziyorum da gavur berberleriyle anlasamadik pek. Var midir Izmir'de tavsiye edebileceginiz, hem kesimi hem servisi guzel berber?

Saci duzelticek toplicak, yuzdeki tuyleri alicak agdayla ya da iple o kadar.

Bornova'da Hair Art var. Bornova Metro'nun hastane kapısından çıktığında sağda kalıyor. Uzun saç kesiminden anlayan sayılı berberden birisi. Kendim öyle şeyler yaptırmadığım için ağda ve ip kısmında bir şey diyemem ancak kesimi iyi.

https://plus.google.com/116768734582065504597/about?gl=tr&hl=tr

Zaten rahat farkedersin. Kapısında Starcraft ve Yüzüklerin Efendisi posterleri falan var. Özer iyidir iyi. Atakent'te ne işin var?
Mesaj tarihi:
imamizer said:

traştan sonra şoyle 5 dk sırta omuza boyna masaj yapan berberlerden kaldı mı ya? eski berberim yapıyordu ne iyi geliyordu. bayadır denk gelemedim o berberlere.

beşiktaş barbaros bulvarında şok'tan sonraki köşede -0.5inci kattaki berber yapıyor. sırf masaj için gidersin bir de o kadar iyi, üstelik sadece 20 TL saç kesim.
Mesaj tarihi:
Sadece 20tl saç kesim demiş.
Ben 10liraya saç sakal oluyorum.üstünede 3 bardak çay içip çıkıyorum.
Nası bi pahalılık lan o.
Antalyada ki berberler o fiyata traş etcek yılda 1 kere giderim berbere :)
Mesaj tarihi:
İzmirde 200TL ye buldugun 3+1 anca çimentepe de olur. hatta orada bile bulamazsın. Şu izmir ucuz olayı 5-6 sene önceydi . son 5-6 senedir Yeni kent merkezi ve istanbullu şirketler sağolsun . 500TL aidat isteyen siteler yapıyorlar. Bunun sonucu istanbuldan gelen adama ne berber parası,ne ev kirası ,nede aidat koymuyorda biz izmirliye fena koyuyor.
  • Yeni Oluştur...