Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmir'de berber

di

Öne çıkan mesajlar

di said:

Selam,

Papaz gibi geziyorum da gavur berberleriyle anlasamadik pek. Var midir Izmir'de tavsiye edebileceginiz, hem kesimi hem servisi guzel berber?

Saci duzelticek toplicak, yuzdeki tuyleri alicak agdayla ya da iple o kadar.

atakent tansaşın hemen arkasında manisalı kuafer var. git ismaile traş ol. bekir ibnesine de "ihtiyar sende traş olmamı istemedi. (bit yavrusu) Yavşaklara traş olma dostum dedi" dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Selam,

Papaz gibi geziyorum da gavur berberleriyle anlasamadik pek. Var midir Izmir'de tavsiye edebileceginiz, hem kesimi hem servisi guzel berber?

Saci duzelticek toplicak, yuzdeki tuyleri alicak agdayla ya da iple o kadar.

Bornova'da Hair Art var. Bornova Metro'nun hastane kapısından çıktığında sağda kalıyor. Uzun saç kesiminden anlayan sayılı berberden birisi. Kendim öyle şeyler yaptırmadığım için ağda ve ip kısmında bir şey diyemem ancak kesimi iyi.

https://plus.google.com/116768734582065504597/about?gl=tr&hl=tr

Zaten rahat farkedersin. Kapısında Starcraft ve Yüzüklerin Efendisi posterleri falan var. Özer iyidir iyi. Atakent'te ne işin var?
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

traştan sonra şoyle 5 dk sırta omuza boyna masaj yapan berberlerden kaldı mı ya? eski berberim yapıyordu ne iyi geliyordu. bayadır denk gelemedim o berberlere.

beşiktaş barbaros bulvarında şok'tan sonraki köşede -0.5inci kattaki berber yapıyor. sırf masaj için gidersin bir de o kadar iyi, üstelik sadece 20 TL saç kesim.
Sosyal ağlarda paylaş

İzmirde 200TL ye buldugun 3+1 anca çimentepe de olur. hatta orada bile bulamazsın. Şu izmir ucuz olayı 5-6 sene önceydi . son 5-6 senedir Yeni kent merkezi ve istanbullu şirketler sağolsun . 500TL aidat isteyen siteler yapıyorlar. Bunun sonucu istanbuldan gelen adama ne berber parası,ne ev kirası ,nede aidat koymuyorda biz izmirliye fena koyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...