kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Arda_Can said: Nigger_of_the_sand said: Her haltın sonuna Can ekleme çılgınlığından vazgeçilmeli bir an önce, ya da vergiye tabi olsun. Arda Can diye isim mi olur ya sana niye battı ki şimdi benim ismim kendi ismi kamil falan buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Sev agilat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 şekerciler dökülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 aquila said: ben kimseyi sevmiyorum. beni bilemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 en cok seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 İşte bunlar hep sanal sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Yoksayilacak kullanicilar (virgulle ayirin): aquila, sukru, sukru, aquila Ekle ekle bitmiyorlar. En iyisi bu konuya veda etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sen kimsin, iki arjantin bira içen buraya sizi seviyorum diye başlık açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 "Sen kimsin" denmez herkesi seviyorum diyen adama, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 artik ayilmistir, sevmiyodur zaten. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Kız mı arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 kiz midir kadin midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 niye benim başım herkesi çok sevecek olay gelmiyor lan. herkese benden ... !!!! edit: çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 İnsanların nesini seviyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben köpürtmesini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 şampanyapatlatankız.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 gene cok sexiyim lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bella00 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Gerçek aşk başka bir insanın kusurlarını affetmeyi ve onu bunlara rağmen sevmeyi gerektirir. Her hikayenin sonunda, sonsuza dek mutlu yaşadılar ibaresini iliştirmek daha kolay olacağı halde, başka birini bütün kusurlarıyla birlikte sevmenin de oldukça inanılmaz bir güzelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Kusursuz insan mı olurmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben hiç birinizi sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Ben şöyle resmileştireyim sevmediklerimi: Liebe,bombilo,tiLi,neutrino,Quel-Thul,darkwingduck,PrudenT,Sequo Gittikçe artıyor. İnsan gibi davrananları seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Benim sevmediğim yok. Bİ üye hakaret etti. Şikayet ettim ilgilenen yok, kendisine söyledim adam yavuz hırsız gibi üste çıkmaya çalışıyor bende bastım hakareti geçtim. Birine düşman olacağım diye uğraşamam. Zamanım yok ve hayat kısa Bi keresinde şu seda sayan pepsi çekilişi aradı. Adamı işleteyim dedim ve adam bastı küfürü, bende polise gideceğim diye bir şey demedim haksız olmayayım konu başka yere kaymasın diye. Polise gitmeye üşendim ve ölü kişilerin üzerine hat alıyorlardır diye ümitsizlik üste binince küfür yediğimle kaldım iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 İşsiz gibi trolliyen 1-2 kişi dışında kötü adam yok burda. Bunun dışında bazı günler insanların eşref saatleri olabilir öyle hemen karalisteye almaya gerek yok. Bazen susmak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben en çok kendimi seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar