chrome Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 W/l raito %90 larda abi. Ama + - olarak. Cash olarak hep arti veriyorum. Scalpingde de 4 saatlik ve dakikalik grafikleri kullanip momentum ichimoku birde elliot a bakiyorum. Zaten elliot i ogrenene kadar canim cikti ama ondan beridir rahat islem yapar oldum. Scalping surf gibi dalgayi yakalarsan baya kazaniliyor sl da sigorta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 dalgayi yakaladigin zaman zaten scalpinge gerek yok, sen, sulalen ve butun bankan cosuyor :D o zaman basarilarinin devamini dilerim, disiplinini bozma, sl'leri de asla asma. O kadar kisa zaman dilimleri icin momentum, RSI ve Slow stochastic tavsiye ederim, fazlasi bence biraz gereksiz, ama kendine gore calisan birsey bulduysan bisi diyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 azmo teknik verilerle göz boyamış :) Kısacası piyasayı iyi bilmeyen ve bankadan anlık bilgi alamıyorsanız girmeyin bu işlere benim 1 Yurtdışı 3 yurtiçi banka bağlantım var mesela ama yeri geliyor hiç kullanmıyorum. Ben mesela hiç bi zaman demedim hergün %15 diye sadece %5 garanti veriyorum dedim paranıza okadar. Ayrıca burada Demo hesaplarıyla onu yaptım bunu yaptım demesin kimse PLEASE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bu işleri fazla düşünmemek lazım kafayı yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Editor hic bir sey bilmiyorsun hic bir seyden anlamiyorsun ve hafif de sizofrensin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Azmodai said: arkadaslar, profesyonelim ben, yazdiklariniz iddia ettikleriniz falan g size tavsiyem, buyuk bankada size bilgi verip kitaplarindaki orderlari bildirecek, 7/24 her merkez bankasi konusmasini ve her g10 ulkesi + EM ulkesinin verilerini aninda verecek sisteminiz yoksa girmeyin bu ise, girecekseniz de kumar duzeyinde olup keyif icin yapin. biz bosu bosuna 6 kisilik bir takim degiliz, bosu bosuna dunyadaki her buyuk bankayla 7/24 chatimiz yok yani... çok bilen çok yanılırmış, milletin ekmeğiyle oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 chrome said: Editor hic bir sey bilmiyorsun hic bir seyden anlamiyorsun ve hafif de sizofrensin abi. Yav he :) ok ben diyorum % hergün yaparımda ihtiyacım yok yav diye aslkfjaslkfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 adam size kibarca --bakin akilli olun tiyo isteyin vereyim hatta birlikte pozisyon alalim demis siz de hala bik bik konusmussunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Azmodai said: dalgayi yakaladigin zaman zaten scalpinge gerek yok, sen, sulalen ve butun bankan cosuyor :D o zaman basarilarinin devamini dilerim, disiplinini bozma, sl'leri de asla asma. O kadar kisa zaman dilimleri icin momentum, RSI ve Slow stochastic tavsiye ederim, fazlasi bence biraz gereksiz, ama kendine gore calisan birsey bulduysan bisi diyemem :) Bende teorik olarak öğrenmek istiyorum bu işleri, nereden başlayabilirim? Makro mikro anlattılar onu biliyorum :p Ciddiyim, öm atarsan ayrı sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 FX değilde borsa için yatırım tavsiyesi değildir diyip çıtlatın arada yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Azmo beni yanına alıp iş öğretsene lksajdksal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 eldar said: çok bilen çok yanılırmış, milletin ekmeğiyle oynama. cok biliyorum ve pek yanilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Lectre said: Azmodai said: dalgayi yakaladigin zaman zaten scalpinge gerek yok, sen, sulalen ve butun bankan cosuyor :D o zaman basarilarinin devamini dilerim, disiplinini bozma, sl'leri de asla asma. O kadar kisa zaman dilimleri icin momentum, RSI ve Slow stochastic tavsiye ederim, fazlasi bence biraz gereksiz, ama kendine gore calisan birsey bulduysan bisi diyemem :) Bende teorik olarak öğrenmek istiyorum bu işleri, nereden başlayabilirim? Makro mikro anlattılar onu biliyorum :p Ciddiyim, öm atarsan ayrı sevinirim direkt teknik analiz ogrenmek istiyorsan internette investopediadan sonsuz kayank var, bir yerlerden baslayip bedava trading platformlardan antreman yapabilirsin. Bizzat trading ortaminda surekli denemeden ise yaramaz ama, o yuzden bol bol uygulamali olarak calis. Fundemental analiz icinse (mikro makro falan) bizzat icinde olman lazim, her gun her cikan datayi ve haberi takip falan etmen lazim, o da zamanla gelir anca. bir tane trading account acip her gun kendini bu ise vermeden olmaz, sakin 3 gunde 10 bin lirayi 1 milyon yaptimcilara inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Azmodai said: eldar said: çok bilen çok yanılırmış, milletin ekmeğiyle oynama. cok biliyorum ve pek yanilmiyorum :/ espriyi anlamamışın, bak yanıldın bile :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 eldar said: Azmodai said: eldar said: çok bilen çok yanılırmış, milletin ekmeğiyle oynama. cok biliyorum ve pek yanilmiyorum :/ espriyi anlamamışın, bak yanıldın bile :). gayette anladim efendim, hic kimse yanlissiz degildir... ama cok biliyorum o ayri :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 azmo bize içerden bilgi sızdır o zasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 YASSAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 burada atıp tutanlar vardı aml diye, belki birinin ilgisini çeker dedim görünce ilanı: uluslararası şeffaflık derneği Türkiye iş ilanı Transparency International Turkey (TI Turkey) is looking for an Expert! Transparency International Turkey (TI Turkey) seeks to employ an Expert within the scope its Project ‘Effective Anti-Corruption Programmes′. The purpose of the project is to promote awareness and understanding on ‘anti-corruption compliance’ programmes among the business community and strengthen self-monitoring systems of Turkish enterprises. The project will be proceed with preparation of tools and guides for companies aiming to become more transparent and credible; and will organize meetings to bring together various stakeholders and promote experience sharing. The expert are expected to provide expertise on issues related to corruption risks and standards on integrity in the private sector, such as corporate measures on anti-corruption, code of ethics and concurrently, perform as the experts of the Private Sector Programme of TI-Turkey. The primary tasks of the Expert are: Conducting research and presenting recommendations on standards on transparency and integrity in the business community; Communicating effectively with the network of companies and provide recommendations as needed; Review and compilation of anti-corruption legislation with extraterritorial application as well as international standards and best business practices and preparing drafts; Providing drafts within the agreed timetable and based on the standards laid out in the research framework; Following out national and international legislation, academic literature, publications/studies/releases of competent authorities and Transparency International on issues of transparency and fight against corruption; Collaborating with the project stakeholders -companies and relevant public institutions- in the research process and organizing meetings and workshops; Drafting and delivering the guidance/training kit as well as outputs to be presented to national and international stakeholders; Providing advice and trainings to companies when needed; Contribute to promotional events surrounding the launch, preparation, announcement and dissemination of the findings and outputs. The Expert should have the following qualifications: Graduate degree in business administration, management, economics, law, political science, public administration, or another related social science; Familiarity with transparency, accountability and anti-corruption discourse; At least five years experience in fraud risk prevention, compliance, anti-corruption, anti-bribery measures; Proven expertise in political-institutional analysis, with particularly strong knowledge of the country′s governance system; Experience in working with/applying qualitative and quantitative research methodologies; interview techniques, statistical data interpretation; Well-developed problem-solving, negotiation and communication skills Well-developed project management skills Very good knowledge in English including the skills in write succinctly and both for an academic and non-academic audience; Excellent skills in using Office Programmes. Willingness to contribute to the development of Private Sector Programme. Interested applicants could send their cv′s (no photos) via e-mail to [email protected] latest by June 15, 2015. All CVs will be dealt with in strict confidentiality. Only shortlisted candidates will be contacted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 günlük %15 getiri yok şartların altında, dandik bir ilana benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bankacı patiler, kredi ödeme günü değiştirilebiliyor mu? kredi kartı ve kredi var ayrı saçma sapan tarihlerde, maaş yüzünden gecikmeye düşüp duruyor. şubeye mi gideyim telefon mu edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Geçen ay kredi kartı ekstre tarihini internet bankacılığından değiştirdim (YKB). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 nienna said: bankacı patiler, kredi ödeme günü değiştirilebiliyor mu? kredi kartı ve kredi var ayrı saçma sapan tarihlerde, maaş yüzünden gecikmeye düşüp duruyor. şubeye mi gideyim telefon mu edeyim. Değiştirebilirsin fakat değiştirme için biraz vade farkı çıkar tamam dersen ona değiştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 beyler var mı takip ettiğiniz kağıtlar bu ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 abi ben bunu yeni gordum.hala dedugin sey gecerlimi.isbankasi mevduatda 110k var ayriyetden 3k dolar falan biriktirmeye basladim.bu dedigin akbank hesabina girelimmi? dediklerin hala gecerlimi? Borastus said: dogru adrese geldin. bireysel emeklilik iyidir amaa adı üzerinde emeklilik için geçerli birşey bu. yani normal bir yatırım gibi düşünmemek gerek. böyle 2-3 yıl sonra paramı çekeyim mevzusu olmuyor. yoksa yüzde 25 ekstra hiçbir yerde bulamazsınız. sistemden erken çıkarsanız devlet verdigi parasını geri alıyor (10 yıldan sonra yarısını), banka da kendince bir para çekiyor. emekli olma yaşı ise 58 falan. peki ne yapayım dersen akbank ın yabancı bir yatırım fonu var https://www.akbank.com/tr-tr/urunler/Sayfalar/Akbank-FT-Fonlari.aspx baya iyi bir getirisi var 3 yılda yüzde 80 falan getiri getirmişti ama usa borsasının iyi durumundan da kaynaklanıyor. genel karşılaştırma surda var istedigini seçersin. http://www.fonmarket.com/analiz/tur/yatirim-fonlari-para-piyasasi-likit-fonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 logtrig said: beyler var mı takip ettiğiniz kağıtlar bu ara? Go go petkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar