Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 selamlar, www.hekkpipe.com (sipariş için buradan ne istediğinizi söyleyin) estonya menşeili Hekk adındaki firmanın yenilikçi fikrini tanıtıyorum ve türkiyeye getiriyorum. Hekkpipe nargile sevenler için kalite ve kolaylık sunuyor. Hekkpipe'in en önemli özelliği taşınabilir olması. Elektronik değil bu, normal nargilede yapmanız gereken herşeyi yapıyorsunuz, fakat içerisindeki sistemi sayesinde közlerin düşmesi, nargilenin kırılması gibi olayları yok. Kaliteli odunu ve deri işlemeleri, üzerine isteidğiniz şekil ve yazıyı yazdırıp renk seçebilmeniz de ayrı bir özelliği.facebookinstagramvimeotwitternasıl çalıştığını görmek için sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz Siteden sipariş verebilirsiniz elbet fakat ilk siparişler için kargo dahil büyük indirim yaptırıyorum Hexagon: 130-155 TL Active: 155-180 TL Deluxe: 260-285 TL ikinci fiyatlar kişiselleştirme için geri kalan tüm bilgileri siteden bulabilirsiniz. siparişleri özel mesajla alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 How it works tadinda bi sayfa lazim o siteye. Baya ilgimi cekti ama nasi calistigini goremedigimden ciddiye alamadim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 of bunu bizim hipsterlar kapis kapis alir asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Aynen. Nasil calistigini ogrenirsem ve aklima yatarsa aninda alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ciagra iciliyo mu sistemi nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 nargile gibi calisiyo asdf, nesini anlamadiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 di said: How it works tadinda bi sayfa lazim o siteye. Baya ilgimi cekti ama nasi calistigini goremedigimden ciddiye alamadim pek. abi sen ingiltereden söliceğin için sana indirimi yapamayabilirm ya. onu bi ayarlamaya çalışırım GERGE said: Aynen. Nasil calistigini ogrenirsem ve aklima yatarsa aninda alirim. beyler sosyal medya hesaplarında var nasıl çalıştığı. hani 2 dakikamı falan almadı. bu arada how-to açıklamalı kağıdıyla geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ot koyabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Nasil temizliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 senko said: ot koyabiliyor muyuz? koyarsın GERGE said: Nasil temizliyoruz? abi sana kalmış içindeki ürünlerin hepsini çıkarıp karar verebilirsin, biri su şişesi diğeri tütünlüğü zaten, hortuma da su dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bir an için oha dedim ama +'sı ne bunun şimdi anlamadim ? Mini nargile yani özel bir sistem yok,köz olayı geçiştirilmiş hatta. http://vimeo.com/69302225 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 cam degil, kirilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Neyse ya, nargilenin yeri Ankara Nezih benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 köz için bölme yoksa şu daha iyi http://www.belekomahaber.com/wp-content/uploads/2014/10/DSCN1568.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Masticore said: Bir an için oha dedim ama +'sı ne bunun şimdi anlamadim ? Mini nargile yani özel bir sistem yok,köz olayı geçiştirilmiş hatta. http://vimeo.com/69302225 mini nargile dediğin bizim kafelerde kullandığımızın ufağı da oolabilir. bunu bildiğimiz nargilelerle karşılaştırmamak lazım hexagon modelinde folyoya gerek yok bu arada -en önemli özelliği bir taşınabiliyor olması askısı var koluna tak geç -mangalcı mısın arabanda dursun düşmez kırılmaz -düştü mü? közler hala içinde duruyo halıyı yaktın orayı yaktın derdi yok. -hava atmayı seviyo musun? adının baş harflerini yazdır koy masaya nargileyi kullan günümüz nargilelerinin kullanım alanı dar. he ben kafeye gider içerim diyen için başka tabi. bu sevdalısına, taşımak isteyene, göstermek isteyene -- satıcı olarak değil patidaş olarak söyliyim, ürün cidden kaliteli ben atölyeyi falan gezdim, odunudur derisidir falan üretim zaten estonyada hep. farklı renkleri falan filan kişiselleştirme olayı efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 doğal takılın, vitamin alın gençler http://img263.imageshack.us/img263/4866/tumblrlt1czpxkfr1ql2xro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Kova yapın beyler, bu tür nargile işleri çok boş işler. Malınız boşa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 WaNTeD said: köz için bölme yoksa şu daha iyi http://www.belekomahaber.com/wp-content/uploads/2014/10/DSCN1568.jpg aaa esrar eskiden ne içerdim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben de bir bakınıyım siteye ya alırım herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 mod yetersiz mesajları siler misin lütfen, engraving istersen bizzat başında dururum dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 la siteye bakicana esrarli mesajlari sil asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 bildiğin bong lan bu maşukiyede permatik, ayran, su bantlı şekilde 4 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 abi fakir fakir mesajlar yazmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=77TbTNRQFNY ihanet ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 es kaza keywordden bir siberpolisin yolu buraya dusse melih basgani okusa bunlari gorse secim basliklarini okusa..yarin farkli bir sabah olur hepimiz icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar