RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 editor o sırada sen de tuvalette biraz vakit geçiriyosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Llama said: Editor said: Server odasinda sekreterin poposunu tutarak opusmek ve onu o azgin haliyle birakip is cikisi sana gelmesini beklemek cok daha oluyor öğle arasında ev yakınsa gidip sevişip geri gelmek sonra yarım kalan o zevk ve bakışmalar abov neyse ya benim manita evlendi şimdi arkasından anlatmayım ayıp asıl şimdi anlatman lazım a aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kanka sana serin hikayelerim var asker gelsin de zipzip bizi misafir etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 o istanbul'daki eşcinsel de gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 o kendini bilir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 senko said: server odalarında camera var? kimi nası ellion cep telefonu sokamıyorsun içeriye. Yav server odasi... konusturma beni simdi zaten herseyimiz acik ortada stalklayacaklar bakacaklar haydaaaa evli kadinlar :) Asil onemli olan toplantida iceri girip sana bi ayri bakmasi:) sonra butun calisanlar sana bakio mal mal Hahahah Riskli is yeri ama stajerim hic olmadi hep istemisimdir:) hep sekreterler,grafikerler yada reklamcilar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 olsun be kanka onlarda kötü değil idare ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Theridone said: o istanbul'daki eşcinsel de gelsin of ne itelerim(z) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 stajer tehlikeli ya birde stajerler yaş aralığı benim çok açıldı ondan pek kaynamıyorum artık 94lü stajer mi olur arkadaş birde pembe sudyen giyip gelmiyorlar mı siyah içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 senko said: yazılımcı ol. mesleğini öğrenen kızlar arkasına bakmadan kaçıyor. Mesleki olarak nasıl bir izlenimimiz varsa artık... Ne tuhaf, bizim IT departmanı son yıllarda bayağı değişik bir skalaya kavuştu. Bayağı insan gibi bir sürü ITci bayan var. Sizde niye hala böyle bir izlenim var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 adi sakat bi kere it iz biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dworgian said: senko said: yazılımcı ol. mesleğini öğrenen kızlar arkasına bakmadan kaçıyor. Mesleki olarak nasıl bir izlenimimiz varsa artık... Ne tuhaf, bizim IT departmanı son yıllarda bayağı değişik bir skalaya kavuştu. Bayağı insan gibi bir sürü ITci bayan var. Sizde niye hala böyle bir izlenim var acep? Ya prosedurel calisiyolardir, risk management, IT audit falan yapiyolardir ya da bisey biliyo sanip almissinizdir. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben almadım bana mı kaldı lkasjdsalkjdsa ama gayet yazılım, test vs yani yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Llama said: stajer tehlikeli ya birde stajerler yaş aralığı benim çok açıldı ondan pek kaynamıyorum artık 94lü stajer mi olur arkadaş birde pembe sudyen giyip gelmiyorlar mı siyah içine off off off keten helva gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 hakkını yemiyelim çok iyi yazılımcı kadınlarda var ama onlar da kendine bakıcak vakit bulamıyor, işin fıtratında var artık... senin süslü püslü gördüğün kızlar tim'in dediği gibi antin kuntin işler yapıp, 9-5 fln çalışıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kadının zaman bulamadığına inanamıyorum ben yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Eyvah.. Fantezilere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sipeyskeyk said: ShadowFax said: İş yerinden kız arkadaşının olmasının nesi kötü? işyerinde hareket alanın daralıyor ve vursan gol olacak pozisyonlara giremiyorsun. Kız arkadaşın iş yerinden olmayınca pozisyonlara giriyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kütlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Gunun en cok sikayet alan konusu oldu yalniz bu. resmen seveni yok OP'un. Is yerinde de boyleyse durum vahim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dekadans. Armudun sapı,kaleci ve gol metaforlarını kullanan en son arkadaş eşim beni mızraklıyor mu diye stalkerlık yapıyordu. Müşterek hayat şartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Neyi şikayet etmişlerki? Mesajları temizlediysen bilmiyorum ama konu düz konu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Seksist bir konu,kadın yine bir obje,testesteron ve ego gırla. Ahlaki boyutu subjektif olduğu için ona eğilmiyorum. Şikayet edenler bu sebeple etmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Yok ya, dikayet eden de "amk" yuzunden sikayet ediyo. Kadin objeymis, millet kari kari kari diye dolasiyomus dalan degil hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar