deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bunun tum bir yila yayilmis olani da iibfde asistan olmak iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sizde de yazları bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 en iyisi mühendsilik fakültesi her mevsim stabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yenge mızrağın üstüne dantel örtmüş. üzüldüm şimdi. belliki çok içerlemişsin durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yazın geldiği belli forumun ateşi yükseldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 imamizer said: yenge mızrağın üstüne dantel örtmüş. üzüldüm şimdi. belliki çok içerlemişsin durumu. oha lafa bak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 elaleme kayasın varsa kızdan ayrıl olsun bitsin ne garip adamlarsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 gerçek erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paticik sapik dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sipeyskeyk said: Evet belli olmuyor mu :) götürmüş olsam amk demezdim herhalde. Götürememek demeyelim de, kızlar yazılmasına rağmen götürsem büyük sıkını olacak gibiydi (sarmak vs) , uzak durdum. Ayrıca kız arkadaşım var tabiy :) Akıl vermek gibi olmasın da, Öyle bir amacın var ise, staj sırasında sadece arkadaş olup stajı bitince yürüsen ya? Ha tabii kız arkadaşından ayrıl da gel önce bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Karşı cinsten hoşlanmak ne zaman sapıklık oldu lan. Kızlara görünmez olan erkekler atarlanmış adsssgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dworgian said: sipeyskeyk said: Evet belli olmuyor mu :) götürmüş olsam amk demezdim herhalde. Götürememek demeyelim de, kızlar yazılmasına rağmen götürsem büyük sıkını olacak gibiydi (sarmak vs) , uzak durdum. Ayrıca kız arkadaşım var tabiy :) Akıl vermek gibi olmasın da, Öyle bir amacın var ise, staj sırasında sadece arkadaş olup stajı bitince yürüsen ya? Ha tabii kız arkadaşından ayrıl da gel önce bi yok abi geçen seneydi bu olay zaten. 2 tanesi ağır yazıldı ben net bir şekilde uzaklaştırdım. Kız arkadaşım olmasa sırayla giderdim ama kaçamak uğruna ilişkimi kaybetmeye niyetim yok, ukte sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 gecen gun gene sevisiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 of iş yerinden hatun mu yapılır yine beyninize kan gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yazılımcı ol. mesleğini öğrenen kızlar arkasına bakmadan kaçıyor. Mesleki olarak nasıl bir izlenimimiz varsa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 senko said: yazılımcı ol. mesleğini öğrenen kızlar arkasına bakmadan kaçıyor. Mesleki olarak nasıl bir izlenimimiz varsa artık... maaşını duyanlar ne yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Madcat said: of iş yerinden hatun mu yapılır yine beyninize kan gitmemiş. bence güzel deneyim herkes tecrübe etmeli fotokopi odasında popo ellemek çok tahrik edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 karşı cinsten hoşlanmak değil ki konu açıklık gördüm mü gol vurayım kafasındaysan ilişkiye ne gerek var ayak bağı olur ilişki dediğin şey settlement, hani yine bir dereceye kadar flört fln edersin de, sikemedim içimde kaldı noktasındaysan hiç uzun soluklu bir şeye girme çok yorulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 bingildak anamız bacımız okuyor forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Llama said: Madcat said: of iş yerinden hatun mu yapılır yine beyninize kan gitmemiş. bence güzel deneyim herkes tecrübe etmeli fotokopi odasında popo ellemek çok tahrik edici Server odasinda sekreterin poposunu tutarak opusmek ve onu o azgin haliyle birakip is cikisi sana gelmesini beklemek cok daha oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 editor yine darbeli matkap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ilacını almamış yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 server odalarında camera var? kimi nası ellion cep telefonu sokamıyorsun içeriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 editorun sokmadigi sey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Editor said: Server odasinda sekreterin poposunu tutarak opusmek ve onu o azgin haliyle birakip is cikisi sana gelmesini beklemek cok daha oluyor öğle arasında ev yakınsa gidip sevişip geri gelmek sonra yarım kalan o zevk ve bakışmalar abov neyse ya benim manita evlendi şimdi arkasından anlatmayım ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar