Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz, dizel, az km yapmış, süper araba arıyorum

Liebe

Öne çıkan mesajlar

accent bak abi dizel.

araç teneke, kakışta şahlanıyor araba öyle böyle değil.

piyasasıda oldukça ucuz.

sana tavsiyem şirket arabaları var, araç filo tanıdık varsa söyle piyasa fiyatının altında çok güzel dizel araç bulabilirsin.
biraz hor kullanıyolar ama yine de senin işini görür

aaa hb arıyosun sen. o halde go go clio, eski kasa fiesta
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

yok abi sirket araclarindan kosarak kacacaksin..hani ole arabalara denk geldim ki kac model diyorsun 2013 -kagit ustunde 2-3 yillik kac km de 140 000 150 000..3 sene desen her gun 130 km yapmis adamlar..kosarak kacacaksin kosarak..

Abi ne olursa olsun, arkadaşın babası şirket arabasını 2000 $'a almıştı.Cayır cayır da kullanıyor herif kaç senedir...
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Abi gittim kullandım azcık dizel pejoyu, benzinli i 20 den sonra şaka gibi geldi direk vazgeçtim. Benzinli alıcam o neydi gız öyle traktör gibi hem gaz yemiyor

Hyundai iyidir . "İ" serisi ile adamlar çağ atladı bildigin. i serisinin yeni eski farketmez bir tek i40 tutmadı onuda güzel pazarlayamadılar. onunda dışında i serisinin hepsi gözü kapalı alınır bence. i20 de güzel seçim olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Öncelikle hayırlı olsun

Kaç lira ve özellikler

Eyvallah sağolasın 98 model 180 binde boya yeni ama süper değil, benzinli, ses sistemi şahane 11850 ye aldım,her şey Yeni arabada balatalar lastikler falan çok ufak masraflı yerler var onu da akraba hallederim hiç Problem değil dedi
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Liebe said:

Fiesta aldım ya unuttum yazmayı. Tanıdıktan eski kasa bulduk çok uyguna ustam sakın kaçırmayın bunu oğlum çok iyi motoru yürüyeni harika dedi baya kurcaladılar sanayide.

ne zaman kafa kafaya ormana çekip bira içiyoz

Martıda içicez lan Pendikte ne ormanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...