vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 accent bak abi dizel. araç teneke, kakışta şahlanıyor araba öyle böyle değil. piyasasıda oldukça ucuz. sana tavsiyem şirket arabaları var, araç filo tanıdık varsa söyle piyasa fiyatının altında çok güzel dizel araç bulabilirsin. biraz hor kullanıyolar ama yine de senin işini görür aaa hb arıyosun sen. o halde go go clio, eski kasa fiesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 dana22 said: ya yok hanima yeni i 20 aldik ama..sigamadim ben o sofor mahalline..dizlerim hala sorun yasiyor surerken.. Bende clio ya sığamadım. Kafam tavana değiyordu. Bunlar hanım arabası mı yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yok abi sirket araclarindan kosarak kacacaksin..hani ole arabalara denk geldim ki kac model diyorsun 2013 -kagit ustunde 2-3 yillik kac km de 140 000 150 000..3 sene desen her gun 130 km yapmis adamlar..kosarak kacacaksin kosarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 temiz 206 diye bişey olduğuna inanmıyorum ben ya. ayrıca şirket arabası aman alma. bizim şirketten biliyorum anasını ağlatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dana22 said: yok abi sirket araclarindan kosarak kacacaksin..hani ole arabalara denk geldim ki kac model diyorsun 2013 -kagit ustunde 2-3 yillik kac km de 140 000 150 000..3 sene desen her gun 130 km yapmis adamlar..kosarak kacacaksin kosarak.. Abi ne olursa olsun, arkadaşın babası şirket arabasını 2000 $'a almıştı.Cayır cayır da kullanıyor herif kaç senedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 accent dunyanın en hızlı arabası ya sdsfs yanı kazara 200 e falan cıkıosun o arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Liebe said: Abi gittim kullandım azcık dizel pejoyu, benzinli i 20 den sonra şaka gibi geldi direk vazgeçtim. Benzinli alıcam o neydi gız öyle traktör gibi hem gaz yemiyor Hyundai iyidir . "İ" serisi ile adamlar çağ atladı bildigin. i serisinin yeni eski farketmez bir tek i40 tutmadı onuda güzel pazarlayamadılar. onunda dışında i serisinin hepsi gözü kapalı alınır bence. i20 de güzel seçim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Fiesta aldım ya unuttum yazmayı. Tanıdıktan eski kasa bulduk çok uyguna ustam sakın kaçırmayın bunu oğlum çok iyi motoru yürüyeni harika dedi baya kurcaladılar sanayide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Öncelikle hayırlı olsun Kaç lira ve özellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Liebe said: Fiesta aldım ya unuttum yazmayı. Tanıdıktan eski kasa bulduk çok uyguna ustam sakın kaçırmayın bunu oğlum çok iyi motoru yürüyeni harika dedi baya kurcaladılar sanayide. ne zaman kafa kafaya ormana çekip bira içiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 fenn said: Öncelikle hayırlı olsun Kaç lira ve özellikler Eyvallah sağolasın 98 model 180 binde boya yeni ama süper değil, benzinli, ses sistemi şahane 11850 ye aldım,her şey Yeni arabada balatalar lastikler falan çok ufak masraflı yerler var onu da akraba hallederim hiç Problem değil dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 CthuLhu said: Liebe said: Fiesta aldım ya unuttum yazmayı. Tanıdıktan eski kasa bulduk çok uyguna ustam sakın kaçırmayın bunu oğlum çok iyi motoru yürüyeni harika dedi baya kurcaladılar sanayide. ne zaman kafa kafaya ormana çekip bira içiyoz Martıda içicez lan Pendikte ne ormanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar