Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Jet Fadıl'a dolandırıcı diyen godoştur. adam doğal seleksiyon aracı resmen ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Abi ya. Yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Eğer gerçekten dolandırıcılık gibi bir şey çıkarsa Keriz title'ına hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ben olsam cam aç cam derdim kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 olm yeter vurmayın ya anhora sen bir dahaki sefer böyle birşey yapacağında veya büyük bir karar alma arifesindeyken etrafında birilerine danış veya konu aç tamam mı abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Vurun bence, daha güzel olur. Bu coğrafyayı şaşırtmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 title almak icin boyle bisey yapmana gerek yoktu ayarlardık be hacı ne adamsın ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Öyle boş boş olmaz anısı olmalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 birader madur edebiyatı yapma. salaklık yapana sen salaklık yapıyosun denmezse anlamaz. etrafındaki insanlar sürekli olsun mala geliceğine cana gelsin tarzında takılıyolarsad bu şekilde daha çok saçma şeyler yaparsın. mesela şimdi bu kadın yalancı çıkmayıpta sana telefonu yollarsa sen burada yaptığın salaklığı anlamicaksın ve hala aynı kafa ile devam ediceksin. şimdi şansına olmazsa bi sonrakine kesin olur. o yüzden salaklık yaptığını söyleyelim bol bol şimdidende farkına var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Trollololol de daha da bu başlığa yazma bence -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bu salaklık bende doğuştan var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kadın nerede oturuyo bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 imamizer said: olm yeter vurmayın ya anhora sen bir dahaki sefer böyle birşey yapacağında veya büyük bir karar alma arifesindeyken etrafında birilerine danış veya konu aç tamam mı abicim. Abi zaten ilk mesajlara bakarsan GERGE, di falan yapma dolandırıyorlar demişler. Anhora da sallamamış onları, hatta yer yer atarlanmış. Ben de adam parayı yolladıktan sonra "eğer EFT yaptıysan geri çek, dolandırılıyorsun" dedim onun üzerine de geldi "FORUM GERİLMİŞ HOHOHO" dedi. Adam tam bir Aziz Yıldırım hayranı ve yunan milliyetçisi AKP seçmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Enteresan fantezilere imza atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 aziz i karistirmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Atarım arada, ne de olsa tanımadığım birisine hem ATM'den 500 lira yatırdım hem de G3 yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 fazla üstüne gitmeseydiniz keşke. ya da şimdi fazla üstüne gitmeseydiniz. gidip sıfır note 4 alıp resmini çekip alın geldi işte diye çalışkan ahmete yatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 kermit said: 128mb usb bellek var lan onun içinde mis gibi. bunda sadece ışık asghdjasd sakjdhakjdhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Anhora said: Amk ya kadın telefon geldikten sonra yollicam note 4'ü dedi tutturdu. Yolladım bende G3'ü artık tren çıktı. Rezil olursak tam rezil oluruz artık. abi kadın sana telefon fln yollamasın şu kafadan sonra artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 "roket adam" said: fazla üstüne gitmeseydiniz keşke. ya da şimdi fazla üstüne gitmeseydiniz. gidip sıfır note 4 alıp resmini çekip alın geldi işte diye çalışkan ahmete yatabilir. Ahahahahaha mk sanki AB'ye girmeye çalışan TR'yim de kendimi kanıtlayacam Pati'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Liebe said: çocuğa 10 bin lira yolla dava var mı ne diyolardı, bu da bin tl yollayın krediyi kapatıp hemen yenisini çekip yollayayım diyodu alıyodu parayı asdfds 3 aşağı 5 yukarı böyle bişi süpermiş şu ya lkasjdlask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Telefon gelse bile yaptığı şey yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 biz sonuca degil gidis yoluna not veriyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 nası izin veriyosunuz ya şöyle şeylere. kadın resmen üzerinde hükümdarlık kurmaya çalışmış. "sen önce yapacaksın ulan ben senden üstünüm" demeye getirmiş ve sende kadının kölesi olup "yaparım, emret, para yollayıcı" diyerek bir age of köylüsü edasıyla kadının üzerinde hakimiyet kurmasına izin vermişsin. ben gerçekten işi inada bindirip "ablacım malı istiyosan göndereceksin bu kadar basit yoksa siktir git" diyip kapatırdım telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Liebe said: çocuğa 10 bin lira yolla dava var mı ne diyolardı, bu da bin tl yollayın krediyi kapatıp hemen yenisini çekip yollayayım diyodu alıyodu parayı asdfds 3 aşağı 5 yukarı böyle bişi arabayı satıp yollıycam size parayı, ipotekli araba ama ipoteki kaldırmak için para yollayın hemen satayım diyo aaskghdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar