Narstil Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konunun bir başında okumuştum , şimdi 57 sayfa olmuş maşallah. Garbage bölümü yerine konu dışına açılmış gibi son 4-5 sayfaya göz attıktan sonra. Yada samanyolu tv de gerçek kesit diye saçma hikayeler var oradan mı alıntı bu hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi sen karının lafına gelmişsin, böyle pislik insanlar çok ikna edici olabiliyor, ben de zamanında eve-online karakterini satmıştım böyle bi tipe, huylanıyordum ama adam parayı bana yollayınca adama verdim karakteri ucuza olsa bile (elimde duruyordu zaten). Sonra eleman karakterle milleti dolandırmıştı bana dava açıcam sana diye adamlar geldi afsddas. Bankayla görüştün mü? Dolandırıldım de. Patidekiler gerçekten yalvarmış sana ama ilk mesajdan anlaşılıyor ki sen zaten anlaşmaya baya girmişsin o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Parayı yollamadan önce birisi uzunca yazmamış bak yapma etme diye, parayı yolladıktan sonra da madem işin içine girdik bari bitirelim psikolojisine girmişsin, oraya girdin mi kimse durduramaz zaten seni. İnsanlar scammerlara araba kaptırıp, sonra arkadaş aile dur yapma etme diyip 2. arabayı paralarını falan yolluyor. Durduramıyorsun bir defa başladı mı bu olay. Karı sana 2 gün sonra ya böyle olmuş bibibibi şöle bi durum olmuş ibibibi diye gelip bişeyler koparmaya çalışırsa yeme yani, ne varsa aklında söyle kendisine kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Karag8z said: Marty said: daha saflarini gordum ben. bence normal. hacı adama telefonda banka hesapların pkklarda demişler diye 300.000 tl yi çöp kutusuna bırakan oldu bizim semtte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kadın babasınıda kandırmış babasıda bi samsung siparişi vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 hazir kadini bulmusken bikac tane alsaymis. sonra bulunmuyor kadin telefona cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kimsenin dediklerinizi yaptığı yok kasmayın. Paramı ve telefonu geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 İnanmıyoruz. Parayı çek telefonla yan yana bugünün tarihi olan bir kağıtla birlikte fotoğraflarını çek foruma koy sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Çükümle mi çekeyim telefonun resmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bana telefon + 500 lira yollarsan foto çeken çük yollayabilirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Anhora said: Çükümle mi çekeyim telefonun resmini? abi ayna icad edildi ..olmadi laptop kamerasi var..olmadi evdeki diger insanlarin kamerali cep telefonlari var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 şşştt akıllı mısınız nesiniz ya. "baba 500 tl ödünç alabilir miyim 2 dk?" "oğlum yine mi telefonu kaptırdın, daha bu hafta yenisi aldık" "yağğhh hayır yaağğghh offf, lütfen..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 vergi dairesine kayıt ettirseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bana 500 lira atarsan sana telefon ve 500 lira resmi yollarım 2 dk icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bence ss alip koyarsan title'i bile kaldirabilirler dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bu işte bir iş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yeni telefon almış paramı aldım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Acaba kadın 500 tl ve telefonu geri yolluycam ama eft ve kargo param yok deyip 50-60 tl istemismidir. Bu arkadaş parayi yollayınca eksik kalan hıyarı paketleyip yollamasin? Kargodan ne geldiğine bakmak lazım, acele etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 baştan sona yalan ve hokkabazlık kokusu alıyorum. bir tane kanıt yok, kandırıldık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 imamizer said: bana telefon + 500 lira yollarsan foto çeken çük yollayabilirim sana. AAHAHAHAHHAHAHAHUSDHASUDHSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Anhora said: Kimsenin dediklerinizi yaptığı yok kasmayın. Paramı ve telefonu geri aldım. imei yaz da kime kayıtlı bakalım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 olayın üstüne kapatmaya çalışıyor bence, kanıt şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 iste fotograf cekebilen erkek cinsel organi icad edilinceye kadar ertelendi olay..gerek sart oymus cunku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 şaka gibi topic oldu cidden. buraya yazmam hata diyordu en son orada kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Anhora said: Kimsenin dediklerinizi yaptığı yok kasmayın. Paramı ve telefonu geri aldım. nasıl aldığını anlatsana.. polisten falan mı korkup verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar