Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Anhora

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/29107111.asp

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca (BTK), çalınma, kayıp gibi rızası dışında mobil telefonu elinden çıkan vatandaşların Bilgi ve İhbar Merkezi'ne bildirmeleri halinde telefonun iletişime kapatıldığı belirtildi.

gerçi senin zıran var olayda ama işte hani
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

ANHORA KARDEŞİM SENİNLE ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞ FIRSATINI KONUŞMAK İSTİYORUM MEGAHOLDİNGS DİYE. VAKTİN VARSA SİMİT SARAYINDA GÖRÜŞELİM MUTLAKA.

Anhora bak bu kısım önemli. Sakın girme böyle aptal saadet zincirlerine. Gerek yok. Bak matamatiksel olarak para kazanma ihtimalin 0'a yakınsıyor.

Sana biz söyleyelim de şimdiden. Sonra sen Mega Holdings'e girdiğin zaman dalga geçebilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Şöyle romantik ürdün ölüdeniz sunset bir fotoğraf paylaşayım da yanlış anlamayın.

Kel çirkin karizmatik olam benim öyle şeyapın.

http://s23.postimg.org/6zqr9p1bf/image.jpg

abi koca ortadoğuda kadrajı ufka yataylayacak bi adam bulamadın mı :( yoksa orası ekvatora yakın olduğu için mi hep böyle yokuş. ihi
Sosyal ağlarda paylaş

Varan 2:

Olaya gelin.

Babam uzun uğraşlar sonucu kadını arayıp konuşmuş. Kadın demiş ki, benim çocuğum hastaydı izmirdeydim, öyle şey mi olur, beni pazartesi arasın, stokta varsa telefonu ya da isterse kendi telefonunu ve parasını yollarım diye.

Şimdi 1 haftadır telefon bunda. Ben bu kadına güvenmiyorum. Telefonun içini açıp parça sökmüş olabilir, senin telefonun bu diye farklı telefon yollayabilir.

Ne yapsam açılmamış note 4 ü mü alsam? Öyle olsa bile bir sıkıntı çıktı mı yine bu kadınla muhattap olmak zorunda kalıcam.

Her açıdan sıkıntılı bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...