pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 görseli degil zaten hissiyatı iyi onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Geçmiş olsun hacı. Çok ağır safmışsın yalnız. :D di fena yargılamış ama title'a topiği linkleyerek. Bu konu burada kalmamalı. O yüzden: Keywords: en ucuz Samsung Galaxy Note4 çok ucuz garantili alışveriş vergi dairesi telefon imei kaydı kim kardashian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 noldu lan 2-3 gündür bakmıyordum yalan mı oldu olay ahhahahaha IMAX'de sıradan bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/29107111.asp Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca (BTK), çalınma, kayıp gibi rızası dışında mobil telefonu elinden çıkan vatandaşların Bilgi ve İhbar Merkezi'ne bildirmeleri halinde telefonun iletişime kapatıldığı belirtildi. gerçi senin zıran var olayda ama işte hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 kapattırır abi kendi rızasını inkar eder. bizim arkadaşınki çalındı telefonla karakoldan kapattırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kapattırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Telefon bugün gelir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Yeni telefon bakmaya başladım artık. Galaxy A5 felan sdf nerden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 hic haber yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Yok. Telefonu kapatmış kadın daha açmıyor. Giden gitti. Polis haber vericek artık bize. O da ne zaman olur kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kargoyu yolladigin adresi aradın mı hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Denedim ya. O da açmıyor. Gidip bulmayla uğraşamam, zaten final dönemindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Gecmis olsun artik ne diyelim, giden gitti artik. Bi laf vardir, deneyim yedigin kaziklarin bileskesidir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ridvanin lafi daha samimiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ins cnm yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 neutrino said: ANHORA KARDEŞİM SENİNLE ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞ FIRSATINI KONUŞMAK İSTİYORUM MEGAHOLDİNGS DİYE. VAKTİN VARSA SİMİT SARAYINDA GÖRÜŞELİM MUTLAKA. Anhora bak bu kısım önemli. Sakın girme böyle aptal saadet zincirlerine. Gerek yok. Bak matamatiksel olarak para kazanma ihtimalin 0'a yakınsıyor. Sana biz söyleyelim de şimdiden. Sonra sen Mega Holdings'e girdiğin zaman dalga geçebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 anhora yeni escape sensin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 sipeyskeyk said: Şöyle romantik ürdün ölüdeniz sunset bir fotoğraf paylaşayım da yanlış anlamayın. Kel çirkin karizmatik olam benim öyle şeyapın. http://s23.postimg.org/6zqr9p1bf/image.jpg abi koca ortadoğuda kadrajı ufka yataylayacak bi adam bulamadın mı :( yoksa orası ekvatora yakın olduğu için mi hep böyle yokuş. ihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Başörtülü bacılarım çekmişti, becerememişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 goldbären said: anhora yeni escape sensin dimi ben One'a benzettim ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Varan 2: Olaya gelin. Babam uzun uğraşlar sonucu kadını arayıp konuşmuş. Kadın demiş ki, benim çocuğum hastaydı izmirdeydim, öyle şey mi olur, beni pazartesi arasın, stokta varsa telefonu ya da isterse kendi telefonunu ve parasını yollarım diye. Şimdi 1 haftadır telefon bunda. Ben bu kadına güvenmiyorum. Telefonun içini açıp parça sökmüş olabilir, senin telefonun bu diye farklı telefon yollayabilir. Ne yapsam açılmamış note 4 ü mü alsam? Öyle olsa bile bir sıkıntı çıktı mı yine bu kadınla muhattap olmak zorunda kalıcam. Her açıdan sıkıntılı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Genetik bilimine her zaman inanmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 telefonun icini acip parca sokmus olabilir diyecek kadar bu islerden anlamiyosun sanirim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar