-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 pauaha tipe gel, şimdide millete keko demeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kime diyip, kime demeyeceğimi biliyorum. Bazı tipler beni patiden soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 19 sayfa boyunca kekoyum diye yırtınıp, şimdi kime diyeceğini iyi bilmen de güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sende onlardan birisin merak etme, hadi yol al kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 şakacı şey seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Çalıntiysa er-gec IMEI iptal olur. Bir depodan filan calindiysa zaman gecmesi gerek ama er-gec kapanir yani. http://www.mckstk.gov.tr Suredan IMEI kontrol et. Daha calinti gorulmeyebilir bu arada bir depodan filan calindiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sahte olmasi da olasi bu arada. Cin'de cok gercekci sahte Note 4'ler yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kontrol edicem geldiğinde. İnşallah öyle bir şey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sunu bi senarist dizi yapsa yemin ediyom survivoru fln donunda sallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ne zaman gelecekmiş ki bugün cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Benim IMEI boyle diyor: http://drop.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-05-22%20at%2015.11.30.png Ama sahte IMEI diye bir kavram da var. Marka farkli gorunuyor onlarda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bingildak said: ne zaman gelecekmiş ki bugün cuma Bugün kargolarsa Pazartesi gelir. Ama sanmıyorum artık, arayacam dedi saat 3 buçuğa geliyor. Çarşamba'ya kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Kime diyip, kime demeyeceğimi biliyorum. Bazı tipler beni patiden soğutuyor. Bazip tiplerin insani pati'den sogutma olayi dogru gercekten. Mesela; http://i.imgur.com/Dg5WQUc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Benim IMEI boyle diyor: http://drop.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-05-22%20at%2015.11.30.png Ama sahte IMEI diye bir kavram da var. Marka farkli gorunuyor onlarda ama. intouch kullanan biri FAKİR MİSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hahah alıntıda "karının fotosu yok mu" direkt bir pati samimiyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Ama sahte IMEI diye bir kavram da var. Marka farkli gorunuyor onlarda ama. onu sey yapiyorlar.. eski bir suru telefon var evde mesela taa bilmem kac tarihinden kalma takozlar..onlari imeisini bu telefonlarin imeisinin ustune yaziyorlar.baktiginda telefon nokia 3110 gozukuyor gibi.. bu arada simdi tekrar baktim imei yi 3310 girerseniz internete baglanmada vs sorun yasaniyormus nispeten daha yeni telefonlar olmaliymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 baslik da alisveris degil de veris-veris olarak degistirilsin bence ja gfsdkagdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Oha cok mantikli. Yalniz onu olay aydinlantiktan sonra yapmak lazim. Milyonda bir bile olsa ihtimal sonucta. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ben hala kacak ya da calinti gelecek diyorum, ama gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu mevsimde salatalık da ne güzel olur, tuzlayarak yersin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hayir o yontemle kaydettirdin pasaport parasi bilmemne derdi de olmuyor , evdeki kendi takozlari kullandigin icinde o muydu ay kapanir mi 3 gun sonra diye kafanda soru kalmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bizim kuzen tel aldıydı sahte IMEI yapmışlar kapıya polis gelip karakola götürdüydü uraşdıydı kaç saat aman dikkat diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 calvaria said: bu mevsimde salatalık da ne güzel olur, tuzlayarak yersin valla. Kol saati veya tablet yollayip uzerine 300 kagit havale yaparsan ozel himalaya tuzu da yolluyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 di said: Anhora said: Kime diyip, kime demeyeceğimi biliyorum. Bazı tipler beni patiden soğutuyor. Bazip tiplerin insani pati'den sogutma olayi dogru gercekten. Mesela; http://i.imgur.com/Dg5WQUc.png Monitör kaç ekran ya öyle. bütün konuşmalar çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar