Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 2 sezonumu varmıs ben 1 sezon buldum ızledım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 oncekilere eklemeleri de yaptim, koyayim koseye god eater durarara x2 ten chaos dragon gate gangsta senki zesshou bakabilirim doragon booru ushio to tora rokka no yuusha overlord akar gibi duruyor kangoku gakuen working!!'e bakacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 GERGE said: Working'in ilk iki sezonunu bitirdim bu hafta. MY BODY IS READY! eee dedik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mp-uVtk7AQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 biz de özledik :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Kaldı 8 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Aww yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Gangsta başladı. Çok ta güzel başladı, mutlaka izleyin (tu) Black Lagoon tarzında tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 resmi gorunce hasimle nyaa actim ama daha cikmamis working meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 onun için anichart.net 2 gün var yazıyor, cumartesi akşam veya pazar sabah çıkar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Working simulcast Cumartesi 20:30'da bizim saate gore. 21:00 gibi rip dusmus olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ShadowFury said: Gangsta başladı. Çok ta güzel başladı, mutlaka izleyin (tu) Black Lagoon tarzında tam. simdi izledimde ilk bolum baya klise ama fena sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 mukemmel olmus gangsta. birebir ayni cizimler, sahneler falan mangayla. oh ya, rahatladim. hemen basligini acalim plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 GERGE said: Working simulcast Cumartesi 20:30'da bizim saate gore. 21:00 gibi rip dusmus olur sanirim. eyvallah yamada yamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Daha erken duserse bekleyin, boyle bir seri speedsub'a mahkum edilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Ranpo Kitan: Game of Laplace çok güzel olacak gibi gözüküyor. Çok zorlama yapılmış bazı kısımları var, o kısımlar biraz bayacak gibi, ama onun haricinde narrative tarzı filan çok hoşuma gitti. Üstüne bir de mystery filan var, kesin izlerim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://i.imgur.com/vwdUpOx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 en iyi şurdan takip ediliyor istedigine farklı farklı renkler falan verebiliyon. http://anichart.net/summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Cinderella s2de kaede olsa bari ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 god eater cizimleri gozume net kotu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Gate çok mükemmel ya. Bunun da bayağı potansiyeli var gibi gözüküyor. Bu sezon 3/3 gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bu sezon tavsiyeler nedir? Soyle guzel komikli slice of life var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Working var ama daha çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 izlemeydiysen ama ilk 2 sezonu var working'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ooo bu hafta sonu ne izleyecegim belli oldu. Peki dovuslu shounen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar