Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 http://www2.cmpe.boun.edu.tr/undergrad/training/sirket.htm Şu liste sağolsun bir kaç yere başvurdum ama sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Staj için geç kaldın bayağı. Bir de artık üniversiteler stajerlerin sgksını ödedikleri için firmalar kendileri ödemek istemiyor stajer sgklarını. Eğer bölümde isteğe bağlı staj olanağı varsa başvurduğunda okul ödüyor sigortayı ama biz mesela 12 gün önce kapattık başvuruları. Sizde durum nasıldır bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 oyun oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 =( di said: aquila said: beni alsana. Sakalin bile agarmaya baslamis, napayim olm seni bu saatten sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 deadwoll said: Staj için geç kaldın bayağı. Bir de artık üniversiteler stajerlerin sgksını ödedikleri için firmalar kendileri ödemek istemiyor stajer sgklarını. Eğer bölümde isteğe bağlı staj olanağı varsa başvurduğunda okul ödüyor sigortayı ama biz mesela 12 gün önce kapattık başvuruları. Sizde durum nasıldır bilemem tabii. İsteğe bağlı çoğu yerde kabul görmüyor sanıyordum. Çoğu staj ilanlarında zorunlu stajı önkoşul olarak istiyorlar. Bizde isteğe bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di said: aquila said: beni alsana. Sakalin bile agarmaya baslamis, napayim olm seni bu saatten sonra sdf o zmn beni al ^_^ sirin mi sirin web servisler yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 teknokentler stajyer almaz şirketler stajyer alır değil mi ya? http://www.ariteknokent.com.tr/tr/kimler/teknokentli-firmalar bak sunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 http://www.yildizteknopark.com.tr/staj-basvurusu/ Bir burası var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 SEX YAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Okumadım yabancı uyruklu hatun nereden tavlanır anlatıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Batumu biliyorum ben bitek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Anhora said: deadwoll said: Staj için geç kaldın bayağı. Bir de artık üniversiteler stajerlerin sgksını ödedikleri için firmalar kendileri ödemek istemiyor stajer sgklarını. Eğer bölümde isteğe bağlı staj olanağı varsa başvurduğunda okul ödüyor sigortayı ama biz mesela 12 gün önce kapattık başvuruları. Sizde durum nasıldır bilemem tabii. İsteğe bağlı çoğu yerde kabul görmüyor sanıyordum. Çoğu staj ilanlarında zorunlu stajı önkoşul olarak istiyorlar. Bizde isteğe bağlı. Öyle yazmalarının nedeni eskiden okulların yalnızca zorunlu stajı olanlara SGK ödemesi yapmasıydı. Şu anda isteğe bağlıda da ödeme yapılıyor. İşveren açısından çok farketmez yoksa zorunlu ya da isteğe bağlı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Ben lisede staj yaptığım yerde yemeğimi kendim alıyordum + patron birde 20 tl borç taktıydı bana 2006 nın parasıyla haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 başlığı adından anhora başlığı olarak tanıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Anhora said: http://www.yildizteknopark.com.tr/staj-basvurusu/ Bir burası var zaten. Yıldızın o. İtude arı var. 6 tane bina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 deadwoll said: Anhora said: deadwoll said: Staj için geç kaldın bayağı. Bir de artık üniversiteler stajerlerin sgksını ödedikleri için firmalar kendileri ödemek istemiyor stajer sgklarını. Eğer bölümde isteğe bağlı staj olanağı varsa başvurduğunda okul ödüyor sigortayı ama biz mesela 12 gün önce kapattık başvuruları. Sizde durum nasıldır bilemem tabii. İsteğe bağlı çoğu yerde kabul görmüyor sanıyordum. Çoğu staj ilanlarında zorunlu stajı önkoşul olarak istiyorlar. Bizde isteğe bağlı. Öyle yazmalarının nedeni eskiden okulların yalnızca zorunlu stajı olanlara SGK ödemesi yapmasıydı. Şu anda isteğe bağlıda da ödeme yapılıyor. İşveren açısından çok farketmez yoksa zorunlu ya da isteğe bağlı olması. Bunu öğrendiğim iyi oldu sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bol bol seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 adam bol bol seks yapabilse neden çalışsın şapşikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 İş hayatına atılmadan cidden tadını çıkar biraz hayatın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Duygusuz sexe karşıyım ben :)o One Night Stand bana göre değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 orc_lord said: İş hayatına atılmadan cidden tadını çıkar biraz hayatın 8-) bunun kralını yapıyorum sanırım 2-3 yıl daha yapacağım ha kısmen zevkine çalışıyorum gerçi parttime ama sayılmaz neyse sonuç olarak 10 yıl sonra falan kötü durumda bulursam kendim bunu diyenleri tek tek bulup seri cinayetler işleyebilirim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Evde otur otur patladım ya. Bir yandan da babamın laf sokmaları bıktırdı beni. Kinayeli kinayeli senden rahatı yok diyor ikide bir sdf Mezun olamadığımdan iş vermiyorlar. Üni'ye uzakta yaşadığımdan gidip gelmek sıkıntı. İstanbul'da arkadaş var. Konaklama çok sıkıntı olmaz. Ya üniye tekrar gidip bir daha masraf yapıcam konaklama vs. Ya da istanbul'da kurs, eğitim, uzun dönem staj vs yapıp sınavlara gidicem. İstanbul'a harcayacağım para daha mantıklı üniye dönmekten. Var mı böyle İstanbul'da uzun dönemli bir şey bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ücretsiz staj yap, iş öğren. geleceğe en büyük yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Baban aslında "senden bir halt olacağı yok" demek istiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 More specific pls. Şurası ücretsiz staja alıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar