Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 genel bilgi topiği olsun aklıam takılan bir şeyle başlıyım niye bunlar bireysel olarak kullanılmıyor yoksa biz mi bilmiyoruz verimli mi değil yani bir apartman açısından 10 kişi birleşip girse 3-4 sene de çıkmıyor mu parası https://www.winergy-group.com/cms/website.php http://www.altaerosenergies.com/ http://www.vestas.com/ ha bir de herkes kullansa, enerji üretimi baya bir azalmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 dünya'yı kurtarmaya gerek yok, millet ne tüketiyosa tüketsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Uzun sure once sordum 12-15 bine evin elektrihi bedsva diyorlardi. Tekrar sormak lazim tabi. Kendi evim olsa dusunebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Her bir santralin kendi üretim maliyeti, bakım maliyeti ve kullanım ömürleri var. Bunlar BELEŞ enerji üretmiyor, Yenilenebilir enerji üretiyor. Performansları ve ürettikleri enerjilerinin kalitesinin düşük olması büyük bir sıkıntı, evimin balkonuna bir güneş paneli koyup tüm evin elektriğini karşılayamam. Rüzgar enerjisi pervaneleri zaten eve sığmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ya kaç yaşında adamlarsınız attığınız başlığa bak. Beleş enerji olabilir mi ? neyse ki arkadaş iyi açıklamış. Hem kurulum ve bakım maliyetleri var hemde bu enerjiyi kişisel amaçlar uğruna depolamak problemli zor ve masraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Beles kinaye orda. Anlamak zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 demek ki kolay zor goreceli kavramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Neyin kinayesi olcak ya beleş. Saçma sapan mantaliteye ulaştınız iyice. Beleş dediği normal elektriğe kw başına para ödememekten bahsediyor, ama başını düşünmüyor. sende aynı şekilde vasat düşünceni eleştirmiyorsunda bide gelmiş kinayeyi anlamak zor mu diyorsun :d. Hem saçmasın hem pişkin. suyla çalışan araba üreten sanayici kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 baslık deissin, ruzgar gunes, enerji beleş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 neyse dün güneş panelleirne baktım muhtemelen gördüğü ilk kışla birlikte patlıyorlar dolu yağsa, kuş pislese tozlansa topraklansa verim düşüyormuş verimi düşürmeden korunabilen ve temizlenebilen pahalı olmayan sistemler laızm bu arada güneş değil gün ışığı lazım almanyada güneş mi var o kadar yatırımı biz yapsak uçarız diyenler yanılıyor gibi adamlar bizden daha avantajsız değil, ısınmanın verdiği veirm düşüklüğüne sahip değiller rüzgar türbinleri işe yarıyor ama pahalı fazla rüzgarda da çalışmıyor, regülasyon önemli fazladan milyonları olanlarlar risk alabilir ama emekli maaşı gömülmez gibi geldi batarya konusu aküyle çözülmeye çalışılıyor, elon musk ın tr de fabrika açması lazım ya da hatasız çeviricilerle direk şebekeye bağlatmak buna da pahalı demişler son olarak milres, milges var http://www.eie.gov.tr/projeler/projeler_tanimli3.aspx http://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/yerli-gunes-enerjisi-santral-teknolojilerinin-gelistirilmesi-milges-cagrisi kimden almalı? bazı tr yarı montaj üreticilere baktım çatılarına güneş paneli koymamışlar, yaygınlaşmaması garip değil dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Aktif kullanımı hesap etmek lazım, trafo seçimi yapılırken uygulanan hesap ile aynı. İşin içine sıcak su vs.. sokarsan belki amorti eder kendini ama ürün kalitesi vs. alış tarafında oynatacaktır rakamları.Lokal satıcı ve teknik bakım servis ücretleri nedir bilemedim. Şehir etkilerini sokmak lazım işin içine, nedir karga boku gg.Seminerde anlatılmıştı ama Türkiyede herşey hayal gibi geliyor bende bıraktım bazı şeylerin peşinden koşmayı.Sizede gl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Apartmanda kesin itiraz eden çıkar o iş yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 emekli albaylar tam bu iş için yeni yapılan binalarda çatıları bu iş için düşünseler uygun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Uygun fiyatlar hadi onu geçtim ev uygun olsa kesin denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar