pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 var mı yakın zamanda çıkmış 10/10 dediğiniz filmler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Guardians off the Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 mad max e iyi diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 taken 3. 6/10 ama film yokluğunda izlenir. yok öyle 10/10 luk film kardeş,kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 pek yeni sayılmaz, 1,5 yıllık film ama izlemediysen rush izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 aaa...71 diye bir film izledim. eski meselenin yeniden filmini yapmışlar. IRA mevzusu falan. SKISteki COOK rolündeki çocuk bu sefer HOOK rolünde oynamış. Fena film değildi. sıkılmam böyle filmden dersen izle. 7/10 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 GERGE said: Guardians off the Galaxy offffffffffr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 kingsman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 k1nJo said: pek yeni sayılmaz, 1,5 yıllık film ama izlemediysen rush izle. rush 2-3 kere izledim, benzeri film var mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 GERGE said: Guardians off the Galaxy harbi kötü film ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 dom hemingway çok beğenmiştim,canım sıkılınca acıp izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 SAĞLAM FİLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Interstellar Tarkan vikinglere karsi Kara murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 brave heart bizi ayıran nehir iyi-kötü-çirkin kirli harry serisi god father 1-2(3 değil) kill bill 1-2 zor ölüm 1(diğerleri değil) terminatör 1(diğerleri değil) davaro canım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 KuddusiMavra said: terminatör 1(diğerleri değil) judgment day kötü yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 10/10'luk film hatırlayamadım ben de ama son zamanlarda izlediğim filmler arasında güzel dediklerim: Wyrmwood Project Almanac Open Grave Time Lapse (konu güzel prodüksiyon başarısız) Housebound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 KuddusiMavra said: brave heart bizi ayıran nehir iyi-kötü-çirkin kirli harry serisi god father 1-2(3 değil) kill bill 1-2 zor ölüm 1(diğerleri değil) terminatör 1(diğerleri değil) davaro canım kardeşim abi adam yakın zamanda çıkmış demiş tam 20 yıllık brave heart'ı 49 yıllık good-bad-ugly'yi önermişsn ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Aluriel said: KuddusiMavra said: terminatör 1(diğerleri değil) judgment day kötü yani? ben beğenmedim. böyle seri filmlerde hep ilk filmle karşılaştırıyorum ben.bana göre ilk filmin yanına yaklaşamadı aradan geçen seneler ve teknolojik gelişime rağmen. beğenene saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 abi judgment day serinin en iyisi yahu naptın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 dasBock said: KuddusiMavra said: brave heart bizi ayıran nehir iyi-kötü-çirkin kirli harry serisi god father 1-2(3 değil) kill bill 1-2 zor ölüm 1(diğerleri değil) terminatör 1(diğerleri değil) davaro canım kardeşim abi adam yakın zamanda çıkmış demiş tam 20 yıllık brave heart'ı 49 yıllık good-bad-ugly'yi önermişsn ahah korax tarkan , kara murat falan yazınca dedim "atış serbest herhalde" B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Yakın zamandan timbuktu, leviathan, kyonodontas, mommy önerebileceğim filmlerden. Kyonodontas hatiç diğerleri son filmekiminden zaten. Hatta timbuktu bugün fransız kültür merkezinde oynucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 The Imitation Game fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 imitation game i izledim theory of everything i de izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 kingsman izle son zamanlarda cikanlarin hepsini izlemissindir zaten ya cok az guzel film cikiyo bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar