Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cidden bu durumu mantıklı bir şekilde açıklayamıyorum. 3 hafta önce bu takım liderdi, 3 haftada 3 tane ligde amacı kalmayan takımla oynadık ve sonuç: bitime 2 hafta kala, ligde herhangi bir iddiamız yok. bu nasıl oldu? yine imkansızı başardık.
Mesaj tarihi:
kriz yönetimi yok çünkü hiç beşiktaş'ta. öyle bi gelenek yok yani, ne yönetimde ne teknik direktörde ne de futbolcularda. stresli maçların altından kalkamıyor genelde beşiktaş.
Mesaj tarihi:
işte o yüzden ilk golü bizim atmamız lazım. ilk golden sonra morali bozuk takım zaten çöker diye düşünüyorum. ama 1-0 öne geçersek nolur OLUM DEFANSA GELİN LAAAAAN kafasına girmeyelim yani.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Uff salak salak konuşmayın. Bilic ne yapsın? Takıma kornerden gol yememelerini mi söylesin? Bence yeni stadda bir sezonu daha hak ediyor.

kimsinnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnn
Mesaj tarihi:
nasi yetiyo olm beraberlik, fener var.

Red said:

bizi beraberliğin yetmesi kurtarcak abi zaten. kazanmamız gerekseydi ölürdük. o nednele biz de rahat oynarız. 0-0 biter.
Mesaj tarihi:
aquila said:

Red said:

bizi beraberliğin yetmesi kurtarcak abi zaten. kazanmamız gerekseydi ölürdük. o nednele biz de rahat oynarız. 0-0 biter.

1 puan fark kalıyo, rize'yi de yeneriz zaten diye düşünmüş.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

DarKRideR said:

Uff salak salak konuşmayın. Bilic ne yapsın? Takıma kornerden gol yememelerini mi söylesin? Bence yeni stadda bir sezonu daha hak ediyor.

kimsinnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnn

Sevinmek için sevmedik.
Mesaj tarihi:
O değilde Mad Max'e gittim. Bu sezon ilk defa bir maç için banane ak diyip es geçtim. Mayıs 2015'teki hayatım adına en mantıklı kararımı verdiğimi düşünüyorum. Daha iyisi olmaz sanırım.

Daha özetleri vs. izlemedim de bizim tayfadaki herkes maçı sattı direkt şerefsiz diyor. Yine üstün futbol zekasıyla Tolgay ve Sosa'yı çıkarmış ki en iyilerdi falan diyorlar. Şike yapılsa bu kadar ortada yapılmaz, utanılır falan diyorlar...

Bu şerefsiz kovulmak istiyor sanırım, tazminat ayaklarına vs... Sezon bittiği gün siktir çekip yollamazlarsa bu yönetimin sıfatına sokayım.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

aquila said:

Red said:

1 puan fark kalıyo, rize'yi de yeneriz zaten diye düşünmüş.

denizli faciası olmaz diye düşünüyoruz tabi sdfds
Mesaj tarihi:
biliç dışında hangi hoca olsa durum bundan daha kötü olmazdı. yine ligi aşağı yukarı böyle bir konumda bitirmiştik.hatta iddia ediyorum son 10 gün takımı ben çalıştırayım bundan daha kötü sonuçlar almazdık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...