Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Bilic: Burada kalmak istiyordum. Ama bugünden sonra bu durum söz konusu gözükmüyor. Kalabilecegimi zannetmiyorum demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 dedi zaten sözleşme bitiyor.. son 2 maçı opsiyon vardı kullanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 cidden bu durumu mantıklı bir şekilde açıklayamıyorum. 3 hafta önce bu takım liderdi, 3 haftada 3 tane ligde amacı kalmayan takımla oynadık ve sonuç: bitime 2 hafta kala, ligde herhangi bir iddiamız yok. bu nasıl oldu? yine imkansızı başardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 BİZ BU FORMAYLA ÇABUK GAZA GELDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 kriz yönetimi yok çünkü hiç beşiktaş'ta. öyle bi gelenek yok yani, ne yönetimde ne teknik direktörde ne de futbolcularda. stresli maçların altından kalkamıyor genelde beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Siz burda yokken ben mala vuruyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Llama said: souldarkorn said: Samet Aybaba yakışır Size. yasin sülün bile daha iyi ondan Niye abi adam çok daha düşük kadro ile yine 3. oldu. Ne fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 o değilde şimdi bizim maçta rahat rahat oynucaklar siki tuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/130402/arsenal-playoff-istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 işte o yüzden ilk golü bizim atmamız lazım. ilk golden sonra morali bozuk takım zaten çöker diye düşünüyorum. ama 1-0 öne geçersek nolur OLUM DEFANSA GELİN LAAAAAN kafasına girmeyelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bizi beraberliğin yetmesi kurtarcak abi zaten. kazanmamız gerekseydi ölürdük. o nednele biz de rahat oynarız. 0-0 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 altımızdaki takımlar yakın olsa bize son 2 haftada da sıçıp 6. 7. falan bitiririz dicem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Uff salak salak konuşmayın. Bilic ne yapsın? Takıma kornerden gol yememelerini mi söylesin? Bence yeni stadda bir sezonu daha hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 DarKRideR said: Uff salak salak konuşmayın. Bilic ne yapsın? Takıma kornerden gol yememelerini mi söylesin? Bence yeni stadda bir sezonu daha hak ediyor. kimsinnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 nasi yetiyo olm beraberlik, fener var. Red said: bizi beraberliğin yetmesi kurtarcak abi zaten. kazanmamız gerekseydi ölürdük. o nednele biz de rahat oynarız. 0-0 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 aquila said: nasi yetiyo olm beraberlik, fener var. Red said: bizi beraberliğin yetmesi kurtarcak abi zaten. kazanmamız gerekseydi ölürdük. o nednele biz de rahat oynarız. 0-0 biter. 1 puan fark kalıyo, rize'yi de yeneriz zaten diye düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Darksun said: DarKRideR said: Uff salak salak konuşmayın. Bilic ne yapsın? Takıma kornerden gol yememelerini mi söylesin? Bence yeni stadda bir sezonu daha hak ediyor. kimsinnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnn Sevinmek için sevmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 O değilde Mad Max'e gittim. Bu sezon ilk defa bir maç için banane ak diyip es geçtim. Mayıs 2015'teki hayatım adına en mantıklı kararımı verdiğimi düşünüyorum. Daha iyisi olmaz sanırım. Daha özetleri vs. izlemedim de bizim tayfadaki herkes maçı sattı direkt şerefsiz diyor. Yine üstün futbol zekasıyla Tolgay ve Sosa'yı çıkarmış ki en iyilerdi falan diyorlar. Şike yapılsa bu kadar ortada yapılmaz, utanılır falan diyorlar... Bu şerefsiz kovulmak istiyor sanırım, tazminat ayaklarına vs... Sezon bittiği gün siktir çekip yollamazlarsa bu yönetimin sıfatına sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Laraken said: aquila said: nasi yetiyo olm beraberlik, fener var. Red said: bizi beraberliğin yetmesi kurtarcak abi zaten. kazanmamız gerekseydi ölürdük. o nednele biz de rahat oynarız. 0-0 biter. 1 puan fark kalıyo, rize'yi de yeneriz zaten diye düşünmüş. denizli faciası olmaz diye düşünüyoruz tabi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 o değil şampiyonlar ligi de gitti. uefaya hiç gitmesek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 UEFA 2,5M euro veriyormuş gruplara kalınca üzülmeyin çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 besiktas ya ahah. cok komik kulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 biliç dışında hangi hoca olsa durum bundan daha kötü olmazdı. yine ligi aşağı yukarı böyle bir konumda bitirmiştik.hatta iddia ediyorum son 10 gün takımı ben çalıştırayım bundan daha kötü sonuçlar almazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Kazara puan kaybederse gs , rizeye çantalar gitmeye başlar bence. 3 haftadır herif tolgay ı çıkarıyor. Bu maç çıkarınca Biliç e tepki vermiş tribün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Demza Za xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar