applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Dün muhtemel 11de yazmadim adami bugün sakatlanarak cevap verdi bana :( orta saha rotasyonu en iyi olduğumuz yerdi orası da hasarlandi ya iyi bir müdahale oyuncusuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 off işte şimdi tam GG ya. ortasahadan 2 önemli oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Evet şimdi orta sahaya transfer gerekeceğinden bakalım Fiko kimden ve nereden vazgeçecek. Ben Balazs diyorum sdafsa Zaten Ocak'ta bonservissiz anlaştıysak şimdiden zorlamaya gerek yok. Forvette de fakirliğe kaçabilirler. Remy kiralık yapıp direkt kapatabilirler olayı para vermemek için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 En az 6 ay yokmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Kreatif bi tek sosa kaliyo ortada, kimi alcaz ki simdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 zaaaaa konuya girdim üzgün suratları gördüm dedim gene kim sakatlandı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sezonu açmışız hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yazdım sildim, yazdım sildim Hamam şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 DarKRideR said: Olm Tolgay'sız bir sezon ya da sezonun bir bölümü şu durumda... Neyse ki askere gideceğim kasımda fazla katlanmak zorunda kalmayabilirim. Umarım ters bir şey yoktur :( Askere gidiyosan en son katlanacağın şey bu olur dark hele ki yaş büyükse sdf Tolgayda gitti garibim bu sezonun adamı olur derken, artık 6ay sonra sahalara nasıl döner bilmiyorum, alt yapı almanya olduğundan inş. 6-7 ay sonra tam hazır olarak dönebilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 askere niye gidiyonuz lan daha yeni bedelli çıktı yaş tutmuyorsa kötü tabi, 1988 acımızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bu kadar yan bağ kopartan başka takım yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yaş tutmuyorsa 2 sene bekleyin nasılsa yine çıkar, milleti alıştırdılar. 2 sene sonra damping diye kıytırık bir bedelli getirirlerse başınızzı duvarlara vurursunuz. Şu son çıkan bedelliden sonra kimseye gitmesini tavssiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Holmeni verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bu küfür olayı nedir taraftar bir gaza gelmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 eslem'le girdiği mücadele sonucunda oldu diye gencecik cocuğu küfür yağmuruna tutmus beyinsiz sosyal medya taraflarları. bu tiplerin işi gücü yok instagramda futbolcu fotosu altı yorum yazıyorlar. oruç tutmazsanız böyle sakatlanırsın falan yazdılar tolgay için, dün barbekü partisi vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 eslem'e mi küfür ettiler peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 evet, senin yüzünden sakatlandı falan diye, halbuki çime takılıyor tolgay eslemi geçince cocuk acıklama yapmış, yazılanları görmekten gelmek mümkün olmasa da özür dilerim bir kabahatim yok gibi bişey hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Eskişehir'le Lawal takasları vs. konuşulmaya başlanmış diye söylenti çıktı. Millet Necip + Pektemek verin falan diyor ssdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 transfer yapılmazsa sakatlar nedeniyle necip 30 maç oynar. gerisi kart cezası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 yattım kalktım. havaalanı gittim geldim sonra tekrar yattım, biraz önce tekrar kalktım. Halen transfer kutlaması yapılıyor ama resmi imza yok, kulüp açıklaması yok. Quaresma - Rhodolfho - Gomez ile anlaştık deniyor, hani neredeler ulan? Artık timsaha yatmak yok resmi açıklama gelmeden. Gomez resmen duyurulursa yeter gerçi. Resmen bi efsane geliyor lan olursa plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 5.5 vercez yalniz adama olursa. Hani zaten o paraya gelmeyen adam az var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 DarKRideR said: yattım kalktım. havaalanı gittim geldim sonra tekrar yattım, biraz önce tekrar kalktım. Halen transfer kutlaması yapılıyor ama resmi imza yok, kulüp açıklaması yok. Quaresma - Rhodolfho - Gomez ile anlaştık deniyor, hani neredeler ulan? Artık timsaha yatmak yok resmi açıklama gelmeden. Gomez resmen duyurulursa yeter gerçi. Resmen bi efsane geliyor lan olursa plx senede 20 maç oynayan efsane sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 birader galiba 2009-2013 arasında evinde TV yoktu? Ya da spor niyetine sadece at yarışı mı izliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 liberal demokrat parti iktidarımızda beşiktaş transfer yapacak diye trollüyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar