aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 https://pbs.twimg.com/media/Br3CTJACEAAKVeL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 1 dakika 24 saniyede buldun helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 cok hizliyim basgan, beni al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 olm haftaya netleşecek yazınca google'a direkt bu geliyor zaten, 1 dakika bile fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 cunku yanki o mesaji atinca notification geliyo, hemen haberimi oluyo istediginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sen hep bu bölümde değil misin hacı zaten asdfsda notification'dan önce geliyordur sana yazılanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben her bolumdeyim, o yuzden lag var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Seni lagli halinle de severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben seni uzunca bir süre forumun botu zannettim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 seni botumla doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 said: TRANSFER | Beşiktaş, Rhodolfo ve Mitroglou transferlerinden kesin olarak vazgeçti. (Övünç Özdem / Ntvspor) said: Fırat Günayer @firatgunayer 10 dk.10 dakika önce 2) Fiorentina'dan Mário Gomez Beşiktaş'a teklif edildi.. Gerek düşüşte olması,gerek sakatlıkları nedeniyle "hayır" dendi.. Gomez olayı kolpa geldi. Ya Fırat sallıyor ya da maaşı yüksek geldi, biz istemedik ayağına yatıyorlar. Hamza'ya göre Fio GS'den 9 milyon bonservis + 5 milyon euroda yıllık Gomez istemiş. Benzer bir şey bize geldiyse zaten Fiko flulaşmaya başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Milletin beklediği adamlar sağlık kontrollerinden geçiyor, imza atıyor. Biz nelerle uğraşıyoruz halen ak... Eskiden alamasakta gündem olurdu. Şimdi duyum kovalıyoruz ne olacak acaba diye asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 barbu said: lan gene ne yaptı Aziz size. Ben yollıcam mendilleri artık ya. En kalitelisinden. Üzülüyorum. Rvp'den sonra aziz başgancı oldu herkes tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 fiko londraya uçmuş remy'i bitirir belki. rhodolfo hocanın istediği tercihti. artık douglas'ı alırlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 said: TRANSFER | Beşiktaş, Fulham'ın Venezuella'lı stoperi Fernando Amorebieta'ya teklifte bulundu. (via @FutbolVen1) Bilbao döneminde çok izlemiştim. Ayağı çok iyi top yapıyordu. Gelirse sevinirim ya sanırım. Diğer yandan yıllardır hiç izlemedim bile, Fulham'a transfer olmuş bilmiyordum. FIFA da az mı iş yapardım bunla o yıllarda tey tey :D Bielsa buna da takmıştı da göndermişti takımdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Diger takimlar iyi kotu transfer yapiyor, bjk haber kovaliyor. Uzuldum. Bu sartlarda hic adil olmayan yaris olacak. Bjk en yuksek 3 olacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Bu kanıya nereden varılıyor anlamıyorum. Galatasarayında fenerinde aldığı adamlar bir zamanlar ismi olan ama uzun zamandır baltaya sap olamayıp türkiyeye kadar düşmüş adamlar. Haydi tam gaz çalışıp forma giyeceklerine inanalım buseferde beyler burası türkiye ingiltere değil, buranın futbolu hem kapalı hem çok sert bir ona alışsınlar sonra görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 alah belanı vermesin fikret orman.. q7 ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Vay babayın kemiğine Q7 geliyormuş yine. Süper transfer karşim, Allah mesud etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 asfdsafdasfdas q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Q7 tam aradığımız tipte bir adam ve sevinirim geri dönerse; lakin defterini kötü bir şekilde kapattığımız adamı geri alıp tekrar verim beklemek tamamen saçmalık... Biz iyi-kötü anılarla adamı güzel güzel anıyorduk. Sırf popülistlik olacak diye yaptılar resmen. Adamı zamanında zararına gönderen adamlar yapıyor bir de bunu... Bence yalan haberdir, imza atmadan zaten inanmam da umarım olmaz. Campbell mesela çok daha iyi olurdu. Başarıya aç, takımla birlikte büyüme ihtimali olan bir adamı alıp verim beklemek çok daha mantıklı bir karar olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 1.5m den fazlasini vermesinler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 lira mı ? bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=FQW1yJt60X8 imza atılırsa cebi istifa etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Llama said: ulan yine mi son haftalarda derbi yine mi ilk dönem içerde sonra dışarda yok abi yeminlen gram güvenim yok bu lige said: Vodafone Arena, Fenerbahçe derbisine yetişiyor Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak siyah beyazlıların Almanya kampını ziyaret etti. Metin Albayrak burada yaptığı açıklamada stadı 27 Eylül'deki Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışacakalrını söyledi. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/318760/Vodafone_Arena__Fenerbahce_derbisine_yetisiyor.html Hadi bi umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar