tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Pazar günü semt planı yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 dedim pati whatsapp grubu kuralım diye. sallamadi kimse. sairlerde bi bira yapardik en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 geçen maç öncesi oradaydık, büyük ihtimal yine oralarda oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Stringray said: tolgay iyileştiyse veli'ye gerek yok artık gerçekten. biliç'e kakalanabilir. atiba'ya genç bir eleman bulunmalı ve gomez - cenk kafasında yetiştirilmeli şimdiden. oğuzhan gayet iyi daha da iyi olacak. sosa mutlaka kalmalı. necip joker kafasında takılsın. rhodolfo'ya bu yaşında sakatlık sonrası güvenemez şl'ye direk giden takım. marcelo, serdar ve ismail yedek olarak kalabilir senelik ücretleri makul ise ancak diğer tüm defans oyuncuları kafadan silinmeli bence, dört as adam alınmalı arkaya töre'den gelecek parayla. kalede ben boyko'ya güveniyorum, seneye takımla başlarsa adapte olur bence. tolga da yedek olarak takılsın. Marcelo kiralık, seneye yok. Milosevic kiradan dönecek diyebiliyorum. Tolgay , Atiba pozisyonuna hazılarnabilir . Benzer tip oyuncu. Ayakları daha iyi, Atiba sezon boyunca şut çekmedi Tolgay füze gibi vuruyor toplara. Eksiği ise ikili mücadeleler ki o tarafını geliştirebilir. Boyko'dan da mecburen ümitliyiz :D Bu arada pazar semtte buluşabiliriz. Ben arkadaş grubuyla olucam ama bi şekilde buluşulur yine, ya uğrar kaçarım, ya aynı mekanda oluruz vs.. Pazar gelenler yazsalar aslında kim geliyo bilsek. Çok büyük ihtimal yine çarşıdaki kartal restoranda olurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Ben Pazar yokum çok istememe rağmen, kuzenim rahatsızlanmış Kocaeli de olacağım da Whatsapp grubuna hayır demem. En kötü seneye maçlar için bir şeyler yaparız. Bir de Marcelo'yu alacağız vs. deniyor. Yazıldıysa bozulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Fiko maç günü rekor gelir beliyomuş g*tü kollayalım beyler :p Biri açsın grubu, öm den göndereyim noyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 grup açılırsa bi öm alayım ben de. pazar sabahtan itibaren beşiktaştayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 geçmiş dönemdeki en büyük sıkıntılarımızdan biri winner oyuncumuzun azlığıydı. Gomez tam bir bu özellikte bir oyuncu ve takımın çehresini değiştiriyor, gitmemesini isterim, gidecekse Falcao'dan altını kabul edemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Valla cenk bayaa güven veriyor.Risk teskil edecek bir forvet alsınlar tutmazsa cenk tasır bence.Asıl defansda risk almasınlar fenerdeki kjear gibi bir elemanı alıp koysunlar direk rodolfonun yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 aktiftablet said: Fiko maç günü rekor gelir beliyomuş g*tü kollayalım beyler :p Biri açsın grubu, öm den göndereyim noyu. olur valla ben stad açıldı bursa gazıyla gittim nosrajı forması aldım en son puma kırmızı forma almıştım düşün yani.. şimdi şampiyon olalım kesın kanadalının ismini yazıracağım bir forma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 3 formanin 3unu de alip sosa atiba gomez yazmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 O kadar para vermem 2750+720 verdim zaten. Tshirtlerini alırım en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Ben bu sene daha forma almamıştım zaten, alıp Gomez yazdıracağım. Bir de tahminen ikinciyi alıp Atiba ya da Sosa yazdıracağım gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Pazar günü buluşması için grubu açtık, katılmak isteyen telefonunu ÖM atsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 atiba dopingli çıkar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 adam kanadalı olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 said: Maç dışında ilk defa Beşiktaş’a yapılan uygulamanın bundan sonra diğer kulüplere de uygulanacağı öğrenildi. bir ilkmiş :) yine bize kaldırdı tff ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 doping yapanlar istifa etmiş.. ne saçma bir ülkedeyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 testi yapanlar istifa etmiş abi doping yapanlar diyince yanlış anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ilk kez Beşiktaş in tesisini basip numune alıyor ertesi gün istifa ediyorsun. ve daha önce fenerbahçe spor kulübunde calismissin.. komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 atiba büyük olasılıkla dopingli çıkıcak zaten. gökhan gönül gibi bir rotası var şuan onun bu kesin gibi de.. gomez temiz çıkar türklere bir şey yapmazlar burada en büyük zayıf halka back.. onun kanına bir şey katmadılarsa cacık çıkmaz bu işten. bir futbolcu çıksın dopingli sporcuya ceza gelirde 2 sporcu o zaman sakat işte fenerbahçenin şampiyonluğu hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 gerekirse fiko gelir kendi iser birsey cikmaz o testten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Zaten testten bir şey çıkmaz. Sezon boyunca düzenli olarak yapılan kontrolün aynısı sadece bu sefer ne hikmetse kimseye haber verilmeden BJK tesislerine gidip yapıyorlar. İstifaya zorlanmaları elemanların ama harika olmuş. Gerçi ne olacak başarılı oldular işte. İdrarları anı diye saklarlar artık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 bir cacık çıkacağı yok abi saçmalamayın. doping kurulundaki iki fenerli arkadaşın kafasına göre bok yemesi işte, işten atılmayı bile göze almışlar. biri sağlam para vermiştir hayatları kurtulmuştur. iki gün sonra şampiyonluk maçına çıkacak takımın kampını basmak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 mekanı habersiz basma hakları var.. burada bu sorun söz konusu yok ki bence böyle yapılmalıdır doping tesleri.. ama sorun 32 hafta boyunca sen yapma son maça 2 gün kala böyle bi etik olmayan bir şey yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar