Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 4 lemişiz lan izlemeyedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 gomez hakkında çok goygoy yapılıyor da şampiyon olup elemesiz şl'ye katılırsak bence gitmeyecek. aksi halde gidebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 yok direkt bi açıklama olduğundan değil de terör saldırıları zamanındaki açıklamalarından onu anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 avrupanın göbeğinde, adam maç oynarken bomba patladı stadın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 gomez'le demba ba'yı kıyaslamak yanlış. gomez demba ba'dan 10 kat üstün bi oyuncu. geçmişi kariyeri ortada. ne yapıp edip elinizde tutmanız lazım. elinizde tutarsanız forvete ihtiyacınız falan yok. adam çıkıyor tak tak atıyor her maç gol atamasa bile asist yapıyor skora her türlü etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 öyle tabiki de. her zaman iyinin daha iyisi var. alınmayacak satılmayacak oyuncu da yok. olaya böyle bakmak gerek. o giderse naparız bu giderse naparız diye hak edişinden fazla süre,fazla paralar ödeniyor sonra da oyunculara. gs'yi yakan melo'nun gitmesi olmadı, melo'nun yerine adam alınmaması oldu. yarın gomez gitse bu zarar vermez Beşiktaş'a, yerine en az o kalitede oyuncu alınmaması zarar verir. bknz: suarez'i satıp balotelli almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 İç sahada kolay kolay maç kaybetmeyiz gibi duruyor artık, Kayseri tamam ahım şahım takım değil ama 70 dakika atak yaptırılmayacak takımda değildi. Zaten gol pozisyonları da oydu. Olcay'ın son 4 maçta falan tekrar kendine gelmesi bayağı işimize yaradı. Hücum setleri tekrar rayına oturdu. Quaresma'nın tembelliği bile tolere ediliyor hatta ondan verim alınıyor. Sosa ciddi anlamda God Mode açtı. Adam her boku yapıyor, resmen takımı taşıyor. Bu takım şampiyon olursa zaten 1-Atiba 2- Sosa direkt. Sene başında 7 milyon euroluk teklif gelince ve satılmayınca bayağı eleştirmiştim de şimdi iyi ki satmamışız diyorum. 7 milyondan fazla katkı verdi. Aynı tip adamı alsak bile takıma kattığı diğer şeyleri belki bulamazdık. Stoper Tosic'te sezon boyunca tek bir falso yapmadan iş görmeye devam ediyor. Sezon başından beri, sol bekte sıçarken bile bu adamın fiyat/performans olarak hep iyi transfer olduğunu savundum ki stoper oynadığı zamanlarda fazlasıyla bunu ispatladı. Ha inşallah bir daha sol bekte görmeyiz; herkesin tek temennisi o ama stoper yedeği olarak gayet takımda yer bulabileceğini de gösterdi. İyiydik ya, keşke maçlarımızdan biri daha iç sahada olsaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 DarKRideR said: Sosa ciddi anlamda God Mode açtı. Hele son asistten önce topu alışı falan.. Muthiş kere muthiş. İlk golün asistinde ise o topu çekip gomezin koşusunu bekleyişi bekleyişi, golü getiren ustalık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 sosa'yı izlemek keyif ya. burda, başka platformda eleştirilirken de hep daha bile iyi olacağını dusudugum adamdı. devre arası tolgay döncek denildiğinde sosa'yı yedeğe çeken arkadaşlarım vardı, bu takımda gomez ve atiba ile ismi tahtaya ilk yazılacak adam. devre arasında satılmasını da asla istemedim, baya üzülürdüm, sene sonu satılırsa da üzülürüm. benim gözümde 2. delgado kendisi. keske bandı o taksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 bandı tolga'dan alsınlar da sosa'yı geçtim isterlerse top toplayıcıya taksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Gelecek sezon kaleyi zaten Boyko alır. O bant tahminen ya Sosa'ya gider ya da Olcay'a falan gider. Bir ihtimal belki Rhodolfo alır ki Sosa'dan sonra açık ara o hak eder hem duruşu hem profesyonelliğiyle vs... Oğuzhan'dı falan da var ama onlara gidene kadar ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 olcay'a giderse kafasına sıkacak milyonlarca adam bulabilirm sana asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Kayseriye 4 atacağınıza 2 sini akhisara iteleyeydiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160501/43b036029274bd40c5b13b136717b5b4.jpg http://i.hizliresim.com/E8oYYZ.jpg çarşı tribünleri yönetemeyince isyan başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 dün tribünler baya kaliteliydi. yerinde ıslık yerinde baskı, yerinde beste girildi. dk1 kayseri topa dokununca ıslık başladı direk, ben beğendim başarılı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 üstteki tweet'lerdeki gibi adamlar neden ağlıyor? bütün maç boyunca beste söyleyemedikleri ve diğer tribünler onlara uymadıkları için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ooo ankaralı ayhan sarı emrah falan rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 applev0dka said: öyle tabiki de. her zaman iyinin daha iyisi var. alınmayacak satılmayacak oyuncu da yok. olaya böyle bakmak gerek. o giderse naparız bu giderse naparız diye hak edişinden fazla süre,fazla paralar ödeniyor sonra da oyunculara. gs'yi yakan melo'nun gitmesi olmadı, melo'nun yerine adam alınmaması oldu. yarın gomez gitse bu zarar vermez Beşiktaş'a, yerine en az o kalitede oyuncu alınmaması zarar verir. bknz: suarez'i satıp balotelli almak. kardeş dediklerin doğru yanlış bişe yok fakat şunu demeye çalışıyorum. gomez takıma katılır katılmaz takıma uyum sağladı gollere asistlere başladı. gomez satılır iyi bi para karşılığında doğru ama yerine ne kadar iyi birinide alsanız takıma uyum sağlayamayabilir ilk maçında sakatlanabilir 5 ay oynayamaz,istanbula alışamaz mutsuz olur gitmek ister. Bu durumları düşünerek yazdım. Gomez bu konuda sorunsuz adam tık tık atıyor asist yapıyor. şampiyon olursa bjk büyük pay gomezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Kapalı üst bileti 375TL. Alt kimbilir kaç para. Fazlabişey beklememek lazım . Böyle olunca en çok yeni açık bagırdı, kapalı ona uymak zorunda kaldı. Bu bir. İkincisi, sahanın akustiginden dolayı bütün stad aynı şeyi bagırmak çok zor. Karşı tribünün sesi yankılanıp geldiginden midir nedir, karşı tribünün sesini 1 saniye geç duyuyoruz. Bu da senkron bir şekilde aynı şeyi bagırmayı imkansızlaştırıyor. Karşılıklı söylenen besteler çok güzel, karşılıklı bagırılması lazım. Bir de Yeniaçık da tarihte ilk defa tribün yönlendirir olunca gaza geldi, kapalıya hiç bakmadılar. Amigolar göz göze gelemedi sanki. edit: Bir etken de yeniaçıgın en geniş tribün olması. Beşiktaş'ın esas bagıran taraftarının kapalıda oldugu düşünülmemiş stad yapılrıken, avruapdaki gibi kalearkasında olacagı düşünülmüş. Yeni açık locasız yapılmış. Aslında çok güzel ama geçmişten gelen çarşı ve hatta diger bazı grupların kapalıda olma alışkanlıgıyla ters düşüyor. Ama zamanlar bu bilet fiyatlarıyla esas bagıran taraftar da yeniaçıga geçecek sanırım. Kapalı is the new sosyete. Numaralı altın zaten büyük bölümü vip yapılmış, onu saymıyoruz bile. Ha numaralı üstte bagıran az kişiden bile çok ses çıkması da stadın bi güzelligi, olmasa kötü olurdu bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 2 sene var çarşı istem dışı kendini kale arkasında bulur zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 h2s said: applev0dka said: öyle tabiki de. her zaman iyinin daha iyisi var. alınmayacak satılmayacak oyuncu da yok. olaya böyle bakmak gerek. o giderse naparız bu giderse naparız diye hak edişinden fazla süre,fazla paralar ödeniyor sonra da oyunculara. gs'yi yakan melo'nun gitmesi olmadı, melo'nun yerine adam alınmaması oldu. yarın gomez gitse bu zarar vermez Beşiktaş'a, yerine en az o kalitede oyuncu alınmaması zarar verir. bknz: suarez'i satıp balotelli almak. kardeş dediklerin doğru yanlış bişe yok fakat şunu demeye çalışıyorum. gomez takıma katılır katılmaz takıma uyum sağladı gollere asistlere başladı. gomez satılır iyi bi para karşılığında doğru ama yerine ne kadar iyi birinide alsanız takıma uyum sağlayamayabilir ilk maçında sakatlanabilir 5 ay oynayamaz,istanbula alışamaz mutsuz olur gitmek ister. Bu durumları düşünerek yazdım. Gomez bu konuda sorunsuz adam tık tık atıyor asist yapıyor. şampiyon olursa bjk büyük pay gomezin. tabi canım o konuda haklısın. saydığın şeylerde 1 numaralı etmen adamın ALMAN olması direk sdasf latin amerikalı tripleri yok cıkıyor işini yapıyor en iyisi için mücadele ediyor. yarın giderse yerini dolduracak adamda risk yaşamak tabiki doğal bişey. ben gitmesini asla istemiyorum, cidden fiziği yettiği sürece bizde oynasın isterim, ama giderse dünyanın sonu değil elbet yerine adam bulunur, doğru araştırma iyi fiyat ile yine 20+ gol atacak adam getirirsin yani. şampiyon olursak 1-atiba 2-sosa 3-gomez muhteşem 3lü direk. 3 farklı formaya 3ünün ismini bastırıp alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 aktiftablet said: Kapalı üst bileti 375TL. Alt kimbilir kaç para. Fazlabişey beklememek lazım . Böyle olunca en çok yeni açık bagırdı, kapalı ona uymak zorunda kaldı. Bu bir. İkincisi, sahanın akustiginden dolayı bütün stad aynı şeyi bagırmak çok zor. Karşı tribünün sesi yankılanıp geldiginden midir nedir, karşı tribünün sesini 1 saniye geç duyuyoruz. Bu da senkron bir şekilde aynı şeyi bagırmayı imkansızlaştırıyor. Karşılıklı söylenen besteler çok güzel, karşılıklı bagırılması lazım. Bir de Yeniaçık da tarihte ilk defa tribün yönlendirir olunca gaza geldi, kapalıya hiç bakmadılar. Amigolar göz göze gelemedi sanki. edit: Bir etken de yeniaçıgın en geniş tribün olması. Beşiktaş'ın esas bagıran taraftarının kapalıda oldugu düşünülmemiş stad yapılrıken, avruapdaki gibi kalearkasında olacagı düşünülmüş. Yeni açık locasız yapılmış. Aslında çok güzel ama geçmişten gelen çarşı ve hatta diger bazı grupların kapalıda olma alışkanlıgıyla ters düşüyor. Ama zamanlar bu bilet fiyatlarıyla esas bagıran taraftar da yeniaçıga geçecek sanırım. Kapalı is the new sosyete. Numaralı altın zaten büyük bölümü vip yapılmış, onu saymıyoruz bile. Ha numaralı üstte bagıran az kişiden bile çok ses çıkması da stadın bi güzelligi, olmasa kötü olurdu bu durumda. eskiden yeni açıkta ''antipati'' grubu vardı mustafa diye bir liderleri vardı. 3-4 maç yeni açık alt katta numaralıya yakın maç izledim onların altında, hem kapalı hem saha daha güzel görünüyor diye, adamlara dayanamadım gittim kapalıya yakın tarafa geçtim. sürekli bir farklı beste girelim çabası, kapalı ile sidik yarıştıralım çabasındaydı adamlar. bilmiyorum yeni stada daha gitmedim ama ordadır adamlar yine coğu grup eski yerinde cunku. yeni açık sazı eline alınca kapalıya gözünün ucuyla bile bakmaz, ordaki gruplarda kapalıdan iyi tribün olalım hırsı vardı hep cunku. açık olalım, inönü kapalısını izlemek inanılmaz büyük keyif. maçı bırakıp tribüne dalıp gidiyor insan, kapalıda maç izlediğinde kendinden geçiyorsun cidden müthiş bir tribün. Ancak hakem üstünde rakip üstünde baskı yaratmıyor bu. top kimde olursa olsun beste giriyordu kapalı. Bu 2 maçta gördüğüm ise top rakipteyken full ıslık kıyamet baskı oluşturma çabası, hakemlik pozisyonlarda ıslık yuhalama falan herşey ayarında. belki eskilerden bir çok kişi inönü kapalısını arayacaktır, ancak şu yeni tribün bence bize daha cok puan kazandıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 applev0dka said: şampiyon olursak 1-atiba 2-sosa 3-gomez muhteşem 3lü direk. 3 farklı formaya 3ünün ismini bastırıp alırım+ oguzhan ozellikle ilk yarı sosanın yerine o oynadı sosa kötüydü ikinci yarının baslarından su bir iki hafta hariç oguzhan dustu. Simdi 4de cok iyi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Gomez giderse yerine Eto o boşluğu fazlasıyla dolduracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar