Caguar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Lan ne ağlayacağım niye bu haberler fenerbahçeyle ilgili çıkmıyor niye bir tane gerçek bile olsa fenerle ilgili bir haber yapıldığın da Aziz Yıldırım hemen çıkıp basına atarlanıyor. Hit için olsaydı trabzonsporlu çocuğun röportajının benzerlerini Aziz Yıldırım hep yapıyor da kim çıkıp bu yaygaraları koparabiliyor. Neyse bırakalım tartışmayı sen işi ağlamaya bağladığına göre bir cacık olmaz zaten bu tartışmadan. Sene sonu şampiyonuz zaten. Hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Tyrion said: Sanki özellikle bu sene yapılıyormuş gibi konuşulması komik bence, dünya birleşmiş sanki bjk şampiyon olmasın diye, ya Türkiye şartlarında olan bi durum bu, şampiyonluğa kim oynarsa oynasın son haftalara doğru böyle şeyler oluyor. Tınlamayan/ stres olmayan alıyor kupayı, diğeri babayı alıyor bu kadar basit. Argümana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 sen çok komiksin. benim beşiktaşın şampiyon olmasından yana problemim yok zaten, kendi takımım şampiyon olamadı diye üzülürüm ama beşiktaşın şimdiden daha çok ettiğini zaten söylüyorum, biz o saçma sapan puan kaybettiğimiz 5-6 maçta şampiyonluğu kaybetmeyi hakettik diye söyledim kaç defa. neyse şimdiden tebrik ederim şampiyon olduysanız madem hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ya bu çocuk çok aptal /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 adama diyoruz ki ne bizim taraftar hırslanır, ne sizinkiler moral kaybeder böyle haberlerden, tek faydası haberi bire bin katarak ortaya atanda. adam buna bile sinirlenip coşuyor garip hallere bürünüyorsunuz gerçekten ilginçsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Komik bir şey varsa söyle biz de gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ahahaeuh tamam ya hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 senden başka komik mi var yahu, ankete koyulmayan komik şık gibisin. bana yaptığın gibi özel mesajını alıntılamak bana yakışmaz çakma ergen seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Benden komik sen varsın kardeşim. Kendi kendine manyağım dedin. Alıntıladım diye de bana bozuluyorsun. Neyse abi takılın en iyisi size bir daha cevap vermemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Saftirik ya aasdas. Futbolun adil bi oyun olduğunu falan sanıyor garibim, "Fener hakkında niye haber çıkmıyor" muş, malzeme verirsen basına herşeyi yapar, bu kadar basit, lan 1 aydır çarşaf çarşaf 3 tane FB li futbolcu transfer edilde bjk ye, napalım şimdi onalara da mı inanalım? m.topal GS ye diye haber çıktı, napalım GS li medya mı diyelim? bu tarz bel altı her zaman oluyor, sen olmadığını falan mı sanıyordun? ahahau canımss ya Avni akerde sahaya atlayan ergen tier laflar. "Fener hakkında niye haber çıkmıyor" O.M;"Niye Fenerbahçe'nin hakkı hiç yenmiyor. Bir kerede onların hakkı yensin onlar hak arasın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 liebe nin pendikte evi olmasi da manidarmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Algı yapılması normal, hep yapılıyor yapılacakta. Boş boş goygoy dönmüş karşılıklı yine laf sokup cool olacağım çatışmasına sdfsd Hani bize özel bir şeyde değil bu dünyanın her yerinde geçerli. yaparsın algıyı taraftarları etkilersin. taraftarlar etkilenirse onların gücü de takımı, partiyi, organizasyonu vs. neyse onu etkiler. medyanın gücü zaten budur. sadece spor olarakta bakmamak gerekiyor vs... hedef zaten x değil, x'i destekleyenler ve onların algıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bu haberleri görüp adamların twitter instagram profillerine aptal aptal şeyler yazacak tek haneli iq'ya sahip taraftrlar var tonla. saha ortasında gg ile diego birbirine girdi bu kadar olay olmadı top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 besiktaslilar cok gergin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 valequenta said: besiktaslilar cok gergin. öyle valla, dokunsak ağlayacaklar. o wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 mac var ve bi tane bile post yok. gerginlik had safhada. rahat olun beyler yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 iyi ki sen geldin, anında çaktık sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 valequenta said: mac var ve bi tane bile post yok. gerginlik had safhada. rahat olun beyler yahu. http://33gomez.com tatava yapma butona bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 3 oldu da apple çok boş bıraktı ya ben böbürlenemiyorum gelsin bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 gerdire gerdire atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 tosic şut çekebiliyormuş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 lig 7.si gergin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 geçen hafta akhisar maçı da böyleydi. o skor tabelası da böyle olmalıydı. quaresmayı çıkartsın bari de 2. sarı kartı göstermesin olmadık yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 beyler rahat olun mactan once de yazabilirsiniz illa gol atmaniza gerek yok ortaya cikmaniz icin. zaten fb haric herkes bjk destekliyor bu sene mecburen. no worries. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 yukaridaki arkadasin seviyesiz mesajlarina cevap vermek yerine sikayette bulundum. bence cok kasinma yasina basina gore davran. hayir sonra en ufak seyde bana patliyor hesap uzaklastirmaya musait diye. uyariyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar