Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ulan normal şartlarda sabaha kadar oynasalar gol atamayacak takımdan 3 gol yedik ulan 3 gol...

Her gol birbirinden saçma, hiçbiri organizeyi geç düzgün atak sonucunda değil. Hele şu Soner'in girmeyen topu bambaşka bir rezaletti...

Çok şey söylenirde elbet konuşulmuştur. 3 maçta elbet puan kaybı bekliyordum ben bayağı bir yazmıştım ama bu şekilde saçma sapan kaybedilmesi bayağı koydu ya...

Yine oynamayan rakibe beleşten puan verdik. Hani silkeleye silkeleye oynayan rakip olur cidden koyar ama az koyar, böylesi fena ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de Alexis'e yükleniliyor da adam gayet iyi maç çıkardı. Tek bir beyinsizlik, zeka özürlülük yaptı o da penaltı oldu tamam da adam 3-4 katı fazla olumlu iş yaptı, fazlasıyla telafi etti.

Keza İsmail de kötü bir maç çıkarmadı hatta son 1 aydaki en iyi maçı falandı.

Ama işte ederleri bu kadar, şampiyonluk yarışında maksimumları bu kadar oluyor.

Rhodolfo cidden büyük adammış bir kez daha gördük. Adam bunları tek başına idare ediyordu, hepsini taşıyordu resmen.

Tolga'nın da varlığına sokayım artık. Şampiyonluk yarışında elbet bir bok yiyecek diye bekliyordum da inşallah gelmze falan diyordum. Geldi...

Umarım tekrarlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de Tolga'yı kenara koyarsak bu defansın temel sorunu Marcelo ya, bir süredir zaten özellikle izliyordum ama bu maçta iyice dikkat ettim.

Onun yaptığı bir çok hareket takımın dengesini bayağı bozuyor hatta defans dörtlüsünü etkiliyor.

Bugün mesela ikinci golde takipsizliği ve buna bağlı ağır kalışından Rodellega çok temiz kaçıyor. Alexis'e laf söylüyor orada ama götünde göz yok ki takip etsin, orada Marcelo'nun konum alması gerekiyordu.

Üçüncü golde mesela onun saçma sapan uzaklaştıramadığı toptan kaynaklı hızlı atak yeniyor. Olay orada İsmail'e kalıyor ama o sçma sapan topu bozmak için ekstra hareket yapıyor diye ihale ona patlıyor. Top uzaklaştırma konusunda bayağı kötü. İyi bir hamle stoperi ama gerisi yok.

En çok gözüme batan olayı ise uzun top sevdası ki maç başına en az 5 kere falan kontra yiyoruz onun isabetsiz topları yüzünden. Almanya'dan ilk geldiğinde istatistiklerine bakmıştım işte ligin en çok uzun top deneyen 3 stoperinden biriydi ama en kötü isabet oranına sahip 5. stoperi mi neydi. Denemesi güzel, ama beceremedikten sonra takımı riske etmenin faydası yok.

Bizim defansı açık ara bozan eleman o, Alexis falan değil. Yani Rhodolfo ile kusursuz iş yapan Beck'in Marcelo ile bir türlü uyum sağlayamıyor oluşu da aslında buna güzel örnek. Adamın performansı düştü resmen...

Kesinlikle alınmamalı, devam edilmemeli. İşin kötüsü şuan da vazgeçemeyecek durumdayız...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...