Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

orası öyle ya, q7 guti geldiği zamanlar yüzlerce kişinin o gün alınmış formaları yalan olmuştu sdsafa

ben de çatıdan akıtılan alev şelalesinden yanmıştım lel sdaf
meşaleden kötü bu, kaçamıyorsun da

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

videoda adamlar betonda dikiliyor, meşaleyi de betonda söndürüyor.

az bilinen gereksiz duyarlara giren bir çalışma olmuş yaptığın. kirlenmesin pislenmesin diye açmayalım bence stadı.

meşale de güzel bişey ayrıa keşke yasak olmasa.

Meşale yakanların arkasındaki güruhun boy 2.50 falan galiba o beyaz kotlu olan özellikle ayağı betondayken güvenlik demirine basabildiklerine göre
Mesaj tarihi:
abi dün ben de stadın yanından geçtim, içeride çalışan işçilerin sesleri duyuluyor, 40bin kişi bagırınca nasıl olacak hayal edemiyorum.
hiç heyecan falan yoktu ben de ama stadı görünce , bir de ışıkları falan açıktı, bi kıpırdanma olmayı başladı.
galiba eve dönüyoruz hakikaten <3
paşayı bi yenelim de önce hayırlısıyla
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

cnnturk te fiko anlatiyor stadi hmax yuzunden kafes yapilamamis tavan ulan arkada 30 katli gokdelen var bize gelince hmax zaten escinseller yaaa

https://www.youtube.com/watch?v=p2J7AWefrhQ

ful yayın valla
Mesaj tarihi:
abi öncelikli bilet satışı başladı sanırım ama alamıyorum kendi tc ile halbuki kaç defa maça gittim yahu!

maça gitmiş olan var mı başka tcsini özelden göndersede bilet alsam kendime olmaz mı? yada bir deniyim oldu mu olmadı mı diye yeşillendirin.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

gs feneri yenerse iş biter

öyle birşey mümkün değil.
Fener zaten yenilmez, gerçekten iyi savunma yapıyolar, ama hücumları çok kısır olduğu için gol atamadıkları maçlar yine olabilir, bu şekilde puan kaybedebilirler.
Bu da kime karşı olur, örneğin iyi savunma yapan Konya'ya karşı olabilir, ama savunması rezil bi gs'ye karşı Fener'in gol bulmaması mümkün değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...