Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 fiyatı ile değil de adam sallayınca içinden dökülünce parçacıklar yakıyor üstü başı sallamadan tuttun mu sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 avrupa meşaleler güzel yanıyor.5 liralıklar bazuka gibi patlayabiliyor, baya tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 yokmu genşler şimdi fazla bileti olan yada gidemeyecek olan yaw. satın bana kurtulun allahına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 orası öyle ya, q7 guti geldiği zamanlar yüzlerce kişinin o gün alınmış formaları yalan olmuştu sdsafa ben de çatıdan akıtılan alev şelalesinden yanmıştım lel sdaf meşaleden kötü bu, kaçamıyorsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 applev0dka said: videoda adamlar betonda dikiliyor, meşaleyi de betonda söndürüyor. az bilinen gereksiz duyarlara giren bir çalışma olmuş yaptığın. kirlenmesin pislenmesin diye açmayalım bence stadı. meşale de güzel bişey ayrıa keşke yasak olmasa. Meşale yakanların arkasındaki güruhun boy 2.50 falan galiba o beyaz kotlu olan özellikle ayağı betondayken güvenlik demirine basabildiklerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 tamam beyaz kotlu olan koltuğa basmış kirletmiş koltuğu haklısın.. kardeş sıkıntı yapma ''SİLERİZ'' temiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 abi dün ben de stadın yanından geçtim, içeride çalışan işçilerin sesleri duyuluyor, 40bin kişi bagırınca nasıl olacak hayal edemiyorum. hiç heyecan falan yoktu ben de ama stadı görünce , bir de ışıkları falan açıktı, bi kıpırdanma olmayı başladı. galiba eve dönüyoruz hakikaten <3 paşayı bi yenelim de önce hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bilet bulun bana bileetttt. yok mu pazartesi işi olup maca gidemeyecek adam ya, hepiniz mi işsizsiniz lannn !! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 cnnturk te fiko anlatiyor stadi hmax yuzunden kafes yapilamamis tavan ulan arkada 30 katli gokdelen var bize gelince hmax zaten escinseller yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 O kule de ayri pqrqrlel yapi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Lan atiba oynamayabilir diyor ntv. Gomez oynamasa olur su adam oynasın yeterki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Necip'te stoper olacak. Orta saha üçlüsü artık Sosa - Oğuzhan - Tolgay olacak. Üçü bir arada kulağa mükemmel geliyor da işte bakalım asddsfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yazdıgının alternatifi necipin olması necip de deli manyak her mac kırmızı gorcegi mac bu mac mı acaba diye seyrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Atiba oynayamıyosa yerine Tolgay oynamalı. Ama Atiba oynayacak gibi hissediyorum, adam makina resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 abi atiba oynasin lutfen igneyle iplikle fln oynatsınlar gerekirse GG gibi kortizolu bassinlar ama oynamali bu mac kritik cunku kpaşanın TD rıza kaptan bjk ye yattı demesinler diye deli gibi saldircak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 pascalnouman said: cnnturk te fiko anlatiyor stadi hmax yuzunden kafes yapilamamis tavan ulan arkada 30 katli gokdelen var bize gelince hmax zaten escinseller yaaa https://www.youtube.com/watch?v=p2J7AWefrhQ ful yayın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 abi adam dünyanın öbür ucundan geldi bırakın dinlensin oynamasın ne olacak bir maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Orta sahaya necipi çeksinler takımda sıkıntı olmaz. Ne atibaymış arkadaş bu kadar gerginlik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Necip hiç olmaz ya. Necip orta saha oyuncusu değil zaten bunu anlamamız lazım, adam stoper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 abi öncelikli bilet satışı başladı sanırım ama alamıyorum kendi tc ile halbuki kaç defa maça gittim yahu! maça gitmiş olan var mı başka tcsini özelden göndersede bilet alsam kendime olmaz mı? yada bir deniyim oldu mu olmadı mı diye yeşillendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 akşam oynanacak maçı mutlak almamız lazım. alırsak bu işi büyük ölçüde bitiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 6 puan fark feneri bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Bizim son 3 maç zorlu. Rahat rahat şampi olmak işi erkenden bitirmek hayal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 gs feneri yenerse iş biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 applev0dka said: gs feneri yenerse iş biter öyle birşey mümkün değil. Fener zaten yenilmez, gerçekten iyi savunma yapıyolar, ama hücumları çok kısır olduğu için gol atamadıkları maçlar yine olabilir, bu şekilde puan kaybedebilirler. Bu da kime karşı olur, örneğin iyi savunma yapan Konya'ya karşı olabilir, ama savunması rezil bi gs'ye karşı Fener'in gol bulmaması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar