Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 iyide töre 100 top ezip 6 gol attı, takımın kaç maç canına okuduğunun hesabını yapmıyorsunuz. Beşiktaş takımındaki bütün hücum topları gökhana gidiyor, kimi koysam bütün toplarla oynayıp okadar iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 töre'nin en sevmediğim özelliği 90+'da auta diktiği toplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 sıkıntı zaten burada, inisiyatif alabilen futbolcu memlekette çok az sayıda. korkak futbol oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 90+'da içeriden 6 futbolcu varken 30 metreden şut vuran futbolcuyu ben... onu bi tek 2006 yılında konya'da aydın yılmaz yapabilir. gerçi o da 50 metre falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Franco da 7,5 ediyordu sonra 5 e düştü vs. 2-3 e vasat avrupa liglerine gider en fazla. Töre de aynı muhabbet dönüyor. Arda ya 14 verirlerse sırtımda taşırım demişti Aziz Üstel herkes dalga geçmişti. Töre'ye 9 versinler FO pamuklara sarıp yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 gokhan toreye 9 verseler sizin fiko davul zurna ile yollar anında asdasfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Reel de FM deki gibi 48 ay taksitle 9 varsa öyle gider belki asdasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 töre 9 ne ya 5 bile etmez. franco'ya 2.5 versinler öpsünler başlarına koysunlar. bu vasat takımla liverpool'u eledi, spurs'ü yendi, arsenal'e kafa tuttu bu takım bilic'le. ah ah aptal yönetim. millete konya'yı antep'i yenen takım lazım. vizyonsuzluk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Tore 2. devre hic yoktu. ilk devre performansı 9 eder belki de. Sene sonu performansıyla okadar etmez. Oyle bir teklif varsa da 10 saniye dusunmeyip yollasınlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Biyik said: bu vasat takımla liverpool'u eledi, spurs'ü yendi, arsenal'e kafa tuttu bu takım bilic'le. ah ah aptal yönetim. millete konya'yı antep'i yenen takım lazım. vizyonsuzluk işte. Sıkıntı burada zaten. Liverpoola oynadığın taktikle konya'yı antep'i yenemezsin. Lig için gerekli ayarı yapamadı. Ayrıca o maçlarda ki motivasyonu derbiler dahil pek göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 takım çok inanmıştı uefa ligine çok şişirdiler orası için sonra patlayınca hepsi patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kimler ne şans buluyor bu ülkede. Şu Bilic stad varken bir sene daha devam etse ne olacak ? Yönetim yine yetiştiremeyecek stadı anlaşılan. İhaleyi Bilic'e bırakıyor. Zaten bu ay sonuna kadar UEFA ya stad isimleri verilcekmiş. Kokusu çıkar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Stad ekim-kasım-aralık diyorlar uefaya olimpiyat diyecekler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yönetim de çok inandı şampiyonluğa hatta söz ettirceklerdi kendinden stadsız şampiyon olduk diye olamayınca hemen hatayı bilice kestiler. yoksa 2 sene için hele ki beşiktaş için iyi bir sezon geçirdi ama işte inanç yıkılınca yönetim soluğu böyle aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kaldı ki bence bilic te gitmek istiyordu o yüzden yönetim de ikna edemedi hazır gidiyorken gitsin boşa masraf çıkmasın dendi bakalım gelcek hoca daha mı ucuz olucak maaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 tolgay ı çıkartıp mustafayı oyuna alan adamı beşiktaşın başında tutmam, bu hatayı üst üste 4 maçta yapıp hepsinde puan kaybedip takımı şampiyonluktan eden adamı hiç tutmam. Bilic başarısız bir adam işler kötüye gittiğinde beyin kısa devre yapıyor, büyük takımın başında kriz yönetecek adam lazım. Birileri mustafaya laf etmiş ama, mustafanın ali güneş li hamlesiyle aldığı şampiyonluğun dengi bir yaratıcılık bu ülkede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Llama said: yönetim de çok inandı şampiyonluğa biraz geçmişten ders çıkarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi mustafa denizli dediğin adam iyidir hoştur 1 şampiyonluk alır gider, adamın geleceğe yönelik kadroyu koruyacak yönetecek kuracak vizyonu yok.Vizyonsuz demiyorum, bu tarz bir vizyona sahip değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mighty_THoR said: Birileri mustafaya laf etmiş ama, mustafanın ali güneş li hamlesiyle aldığı şampiyonluğun dengi bir yaratıcılık bu ülkede yok. iyi bi kumardı tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 haftaya belli olur demek TD hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kaç para ulan bi töre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ramses 5e bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 7 verelim konu kapansın yarın gs de işe başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Adam sıkıntı hiçbir yerde barınamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben pek pc'ye giremiyorum diye günlerdir arkadan geliyorum ama töre için 9m euro sırf Türkiye'den transfer edilecek diye verilir. O da verilirse tabii ki. Burada kendi takımında değil diye küçümseyenler elbet oluyor normalde Töre gibi adamlar zaten eğer 30'lu yaşlarına yaklaşmamışlarsa dünyanın her yerinde +10 paraya giderler. Töre eğer bir Hollanda takımında oynasaydı bu sene ya da Portekiz, menejerler sayesinde 15-20'ye okutulurdu. Ben Töre olayını hep Robben'e benzetiyorum. Robben RM'deyken aşırı bencil, çok top ezen ve takım oyunundan bihaber bir adamdı. Potansiyeline Real Madrid inanılmaz paralar vermişti ve yetiştirici kulüp olmamasından hiç üstüne durulmayıp yollanmıştı. Robben gitti Munih'e, orada 2 seneden sonra top tier futbolcu oldu. Ha demiyorum ben Töre BJK'den gidip, Real'e orada ŞL kaldıracak falan... Mental olarak geliştirirse kendini her şekilde şuankinden daha faydalı bir eleman olur. Baş altılarda zirvelerden olur en azından diyelim. Hani Robben'in bitiriciliği de yoktu. 29 yaşından sonra kusursuz bitirici haline geldi. Saf yetenekler her zaman gelişime açık olur. Törede de o var. Alt yapısı dünyanın en iyilerinden, yetenek var vs... sadece zıplama yapması için doğru bir takıma gitmesi gerekiyor. Atletico son zamanlarda potansiyele yatırım yapmaya başladı. 9 verirler mi ayrı konuda en ciddi ve istekli taliplinin o olduğu zaten 1-2 aydır sürekli söyleniyor. Arda da gazlıyor diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar