applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 o nasil gol aboooww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 AYkut hala oturuyo..asdhhss..Ya şu adamı FB de iken yerlere göklere çıkarana inanamıyorum. Gol güzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Girmeyince girmiyor...asadss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 tesbih gibi dizdi oğuzhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 gökhan varken q7 cıkar mı yAa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kartı var diye çıkardı sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 şenol güneşin q7'ye attığı bakış hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 cemre nerdesin gomez yine cakti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 golün yarısı olcay'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Cemre owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 töreface adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kerim frei'nin o haline bi caps gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 cha cha cha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 bu vesile ile Özür dilemek istiyorum ben futboldan anlamıyorum. gomez ile rvp ayni sayida gol atar demistim ahahahahhahah diye gülüyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 o değil de ali turan ne kadar iğrenç bir adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Konya'ya da helalinden bir r4bia laikliğin kalesi Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Rvp şu an vizyonsuz memleketçi bi herif tarafından harcanmakla meşgul, gomeze saygımız var ama Rvp ile şu sezonlarının kıyaslanıp dalga geçilmesi fanatiklikten başka bişi olmaz adamın efsane kariyerine hakaret etmek istiyorsanız ayrı tabi Olgaçcığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Olgac kim la. Ismi olgac olan biri ciddiye alinamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 arkadas adam 10 adım atmayı bilmiyor bu yuzden gomez sarı kart goruyor turk hakemleri dicek bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Liebe said: Rvp şu an vizyonsuz memleketçi bi herif tarafından harcanmakla meşgul, gomeze saygımız var ama Rvp ile şu sezonlarının kıyaslanıp dalga geçilmesi fanatiklikten başka bişi olmaz adamın efsane kariyerine hakaret etmek istiyorsanız ayrı tabi Olgaçcığım. efsane kariyerinde gomezin daha cok golu var dicem. bu kez ama robenle riberiyle birlikte oynadı tabi atar diceksin. bisey demiyorum karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Oyle bakiyorsak Jardel'in herkesten fazla golu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 aramizda olgac isimli birisi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Pele dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu diyerek konuyu kapatalım madem ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 bu konuyu sezon başlamadan önce sayfalarca konustuk benim için kariyerde RvP > gomez ama gomez > rvp golcu olarak demiştim zaten. fener başlığında var açın okuyun. sonra da rvp'yi yollayın bizim tesise gomez abisi 2 hareket göstersin bu ligde nasıl gol atılır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 aquila said: aramizda olgac isimli birisi mi var? beğenemedin mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar