bliksem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 k1nJo said: valdes nedir abi. sözü bile geçmesin ya. said: Valdes'i de almayalım zaten mandanda konusunda da, liverpool ve everton ilgileniyor. iki takımın da kalecileri kötü oynuyor bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 sana demiyorum abi zaten. listede var dedin diye dedim bizim yöneticiler tutup tekrar düşünür falan korktum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ha eyvallah. haklısın umarım düşünmezler bile de, fiko zaten valdes'in istediği paraları vermez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ya şimdi biz bunu sezon başında mağdur ettik mi etmedik mi ben bilmiyorum tam. hani ettiysek tutup sırf o yüzden almaya kalkarlar falan ondan korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 şenol hoca vermiş veriştirmiş osmanlı fk stadına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 eslemde gerçek beşiktaşlı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 senol gunesi hic sevmem ama ne guzel ozetlemis herif akp zihniyetini osmanlispor diye takım mı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 şenol güneşi sevmeye başlasan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 trabzon komple ülkeden silinirse uzaktan severiz bi gün aslan parcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 sen vanish atmıyo muydun chacha yasladıkça ya, bu hafta da attı bak, bence devre arasında gel cd yi harcama boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 futbol takımı yüzünden bir şehre düşman olmak ? sdsafas hani ben de sevmem şu ülkenin %70 ini insanının %80ini ama buna sebep futbol olması lel top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 futbol takımı yüzünden degil abi. silinmesi gereken sehirlerden biri oldugu icin. diger ikisi de kayseri ve konya. dreagloth said: sen vanish atmıyo muydun chacha yasladıkça ya, bu hafta da attı bak, bence devre arasında gel cd yi harcama boşuna güiza tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Rüyamda Zübeyir Baya'yı gördüm. Hayırdır inş plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 baya demişken hatırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 şenol güneşe ne diyorlardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tosun yazdı gene... 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 abovv sivas bld 10 kişi kaldı... canlı izlemek isteyenler. ahaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 arkadaki zemin yem yeşil biz bildiğin otların içinde oynuyoruz niye arka tarafta oynatmadılar acaba maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 2.5 üst bekliyoruz ya, direkten dönüyor ya da kaleci kaplan kesiliyor falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 gelmez 2.5 üst. berabere bitebilir. zemin ve takım çok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bu takımı trabzon 1461 çatır çatır yer son maç adamlar sivas bld'ye 7, karabük'e 5 attılar.. 2 maç 12 gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 üstüne yetmedi mal gibi 32. dakika da 1.5 gol üst aldık iy için safsad 2.33 orandan zaten alma diyordu içimden bir ses ama elim gitti bir anda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 kerimi dövecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 maçı seyredemiyorum ama istatistiklere göre bizi bayağı eziyorlar gibi duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tosiç - pektemek - franco - milosevic acilen şutlanmalı takımdan. frei'nin de kulağı çekilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar