Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

iddaa oranları açıklanmış.

said:
Beşiktaş (2.10), Beraberlik (3.20), Fenerbahçe (2.40)

3.20 beraberlik temiz oran sadfsad

dk 80 lere kdr beraberlik olursa fenerime 500 ü gömerim, oran zaten 7-8 lere vurmuş olur o dk da :D
Mesaj tarihi:
Llama said:

hiç böyle bir şey duymadım da.
hani dedim adı kullanıp dolandırıyorlar mı kapıda ödeme falan varmış
şimdi baktım hiç interntte de göremedim böyle bir şeyi de

şöyle bi şey
fotoğraf benim değil, biraz küçük ama görülüyor sanırım yeterince.
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/s320x320/e35/11950472_1668644740014611_1590368739_n.jpg

bu arada mallar ayrı yazmaları gereken "da"yı bitişik yazdıkları için bir gramer nazisi olarak şahsen kullanmaya tiksiniyorum azıcık sdfs.
atkı güzel ama.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

muhtemelen aynı yerde üretilen,aynı fiyata satılan atkının daha kaliteli olduğunun sanılmasına mı üzüleyim.

yoksa kargo ile ayağına getirme kolaylığına getirilen eleştirye ''akbil vereyim paran yoksa'' diyince laf soktuğunu sanıp selfpwn olana mı üzüleyim.

napayım bilemedim beyler sizin yerinize yeterince üzüldüm.

bak kimseye söylemeyin adidas en kaliteli pamukları sadece fener formasında kullanıyormus sadsaf

ha fenerium ürün çeşiti olarak cok başarılı bir mağza fakat atkı kıyaslaması yapmak ? lel mad bro

adidas en pahali pamuklari lig sonunda besiktasta kullaniyo son 4-5 senedir.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

Llama said:

hiç böyle bir şey duymadım da.
hani dedim adı kullanıp dolandırıyorlar mı kapıda ödeme falan varmış
şimdi baktım hiç interntte de göremedim böyle bir şeyi de

şöyle bi şey
fotoğraf benim değil, biraz küçük ama görülüyor sanırım yeterince.
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/s320x320/e35/11950472_1668644740014611_1590368739_n.jpg

bu arada mallar ayrı yazmaları gereken "da"yı bitişik yazdıkları için bir gramer nazisi olarak şahsen kullanmaya tiksiniyorum azıcık sdfs.
atkı güzel ama.

Benide 50 kez aradılar, atkı hoşuma gitmediği için onun yerine forma alırım atkı istemiyorum dedikçe bunu alın demelerinden kıllanmıştım. Özel bir şirketmiş sanırım, kulube çok az ya da hiç para kazandırmıyorsunuz birinin cebi doluyor ona göre. Dikkat edin.

https://pbs.twimg.com/media/CJZqdn-UYAAd4uC.png:large
Mesaj tarihi:
ben kendim almadım ya abim aldı bana.
deneme amaçlı kendine almıştı önce, beğenince bana da söylemiş haberim yoktu. o kadar da demiştim halbuki bu ne lan doğru dürüst yazmayı bile becerememişler bu kullanılmaz diye heh.
Mesaj tarihi:
ha ben abimi aradılar mı bilmiyorum ama. sorarım bi ara.
sen direk kulübe para kazandırmıyorsunuz diyince ben kartalyuvasında böyle bir şey hiç yok sandım.
Mesaj tarihi:
c.tesi gündüz maçı yaparlarsa anca derbide dolma ihtimali var olimpiyatın. pazar akşamı dolması için bjk-fb şamp ligi finali oynaması lazım orada =)
Mesaj tarihi:
hacı farkında mısınız bilmiyorum da bir de bayram tatiline denk geldi. zaten olimpiyata gidenler belli, üstüne bir de bayram tatili derken gg

maç günü 3000-4000 civarı daha satılır. kombinelerle yine 40k kişi falan olur orada da fazlası ı-ıh, hatta 35 geçsek iyidir bu şartlarda
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...