Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kaybettik diyelim haftaya da fenerli oynicaz eyvah eyvah SIKINTI BÜYÜK 3 PUAN ŞART ALMADAN GELMEYİN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Llama said: bi şey dicem şimdi beni kartal yuvası bla bla yerden aradılar yok işte şöyle atkı yaptık böyle atkı yaptık kapıda ödeme şu kadar diye hakket bunları kartal yuvası mı yapıyor yoksa kazıklamaya mı kalktılar beni sizi arayan var mı ? beni de aradılar. ayda bi yeni ürün çıkarıyorlar işte ADINIZI YAZACAĞIZ diyorlar. Abi adam gibi ürün çıkarın alalım, böyle şeylerle gelmeyin dedim en son... Geçen ayda iki kere benim fotoğrafımın basılı olacağı dergi teklif ettiler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Llama said: bi şey dicem şimdi beni kartal yuvası bla bla yerden aradılar yok işte şöyle atkı yaptık böyle atkı yaptık kapıda ödeme şu kadar diye hakket bunları kartal yuvası mı yapıyor yoksa kazıklamaya mı kalktılar beni sizi arayan var mı ? Dogru bu, var bende atki Ama daha sonra 5 kere daha aradilar atki aliyomusunuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ben aldım ondan :) bizim tribünden birine ulaşmışlar zaten 30 kişi falanız. bi kişiyi yakalamışlar zincirleme geldiler hepimize kaktırdılar atkıyı gaza getirip güzel atkı lisanslı ürün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 atkı için eve telefon mu ediliyor bjk'de ya? Feneriumlarda sanırım kasa önünde satılan ciklet misali filan değeri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 hiç böyle bir şey duymadım da. hani dedim adı kullanıp dolandırıyorlar mı kapıda ödeme falan varmış şimdi baktım hiç interntte de göremedim böyle bir şeyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Besiktasjk dan geliyo ya. Ama bu promosyonlari yapan ozel bi firma gibi. Sanki yuzde ile calisiliyormus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 barbu said: atkı için eve telefon mu ediliyor bjk'de ya? Feneriumlarda sanırım kasa önünde satılan ciklet misali filan değeri vardır. azizin hapis yıllarında elle ördüklerini ucuza mı satıyorlar napıyorlar dandik mal diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ucuz evet. Sizin formalar kadar filandır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Kalite olarak daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 tısısısıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 merak ettim baktım şimdi bildiğin 3 tane model var sitede. cidden iyi ürünler yapan fenerium atkıya önem vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 feneriumlarda özel atkı rafı var. 10 tane falan var farklı tip. telefonla aratiyim istiyosan... oh wa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bu konuyu bile sidik yarışına çevirdi adamlar, ne yaşadılarsa artık :( :( bözöm dö sörf atkı sötön 3 kötlö öportmönömüz var sdsafas bana ne abi storedan siteye baktım 4 tane atkı var 3ü 20 1 tanesi 35 lira mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 şanlı beşiktaş ov yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Bizim store evleri aramıyor nolur alın plx diye ama sen gidemiyorsan store a akbil yollayayım da git. Kalite görürsün en azından. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 gözyaşı otobüsüne bin applevodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 8 numaralı otobüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 muhtemelen aynı yerde üretilen,aynı fiyata satılan atkının daha kaliteli olduğunun sanılmasına mı üzüleyim. yoksa kargo ile ayağına getirme kolaylığına getirilen eleştirye ''akbil vereyim paran yoksa'' diyince laf soktuğunu sanıp selfpwn olana mı üzüleyim. napayım bilemedim beyler sizin yerinize yeterince üzüldüm. bak kimseye söylemeyin adidas en kaliteli pamukları sadece fener formasında kullanıyormus sadsaf ha fenerium ürün çeşiti olarak cok başarılı bir mağza fakat atkı kıyaslaması yapmak ? lel mad bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 https://m2.behance.net/rendition/pm/13349311/disp/eef1bbd73571c8eb8b686c4dc35be5d3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Tamam kardeş üzülme artık. Linki atiyorum fenerium mağazasına. Yollayacaklar sana bedavaya. Ya da sen ödemeli çağrı bırak. Geri ararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 eyvallah tam tuvalete gircektim cabuk yollasınlar kargoyu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 applev0dka said: eyvallah tam tuvalete gircektim cabuk yollasınlar kargoyu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Insan bir ovv yeee der. Nankör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 olum siz kafayı mı yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar