Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımdan kesitler ve bir RAHATLAMA hikayesi

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

o kadar öğrenci evi gördüm şartlar aşağı yukarı bunun gibiyde benimkisi dahil, hatta buradaki neredyse herkes görmüştür. bir sürü benzer yerel halkla münakaşa, tatsızlıklar yaşandı veya yaşayanları ilk ağızdan dinledik ama 15 kişi sopalı bıçaklı ev basma olayı duymadım.

zaten sabıkalı ve bonzaici bir tipmişsin dediğine göre. olayı bir de diğer taraftan dinlemek lazım diyorum. sanki işler anlattığın kadar masum değilde milletin canına tak etmiş illalah etmiş gibi geldi bana. kendinizi yaralayıp rapor alıp üste çıkma çakallığınıza ise hiç girmiyorum. ne yazıkki köpek duruma yeterli masumiyet de katmıyor.

kaldıki karıya kıza hava olsun diye evde köpek beslemeye kalkıp köpeği adam gibi beslemeyen, ilgilenmeyen, gezdirmeyen, bakmayan zibille üniversite öğrencisi de gördüm.

tam bir iç anadolulu olmuşsun sen ya <3
Sosyal ağlarda paylaş

imama hak vermiyor değilim, ben de okurken bir şeylerden işkillenmiştim.

Dogmit sen haksızsın kardeş, ve sana laflar bile hazırladım o kadar üşendim.

Sende belli başlı kusurlar var, bina sakinlerinde de var. Darp edilme bıçaklı bişeyler saldırısı da işin kültürel kısmı, komünikasyon ve conflict resolution fiziksel bizim buralarda, ona bir şey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

anlayabiliyorum imamı yahut onun gibi şeytanın avukatı olmayı seçenleri
hikayeyi tek taraftan dinliyorsunuz sonuçta

beni ayar eden lusiyi karı kıza hava atmak için alıp sonra hiç bakmadığımı ima etmesi,benim karı kıza hava atmak için köpeğe ihtiyacım yok aga,hayvan severliğimden aldım,sonra bağ kurdum,dostum oldu aile bireyi gibi oldu.yaklaşık 4 yıldır bende ve mutlu mesut yaşıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Beni en çok çeken motorun yaptığı dalga, köpürtmesi.

Ülke böyle işte ağız ucuyla selam verdi, ayar oldum dövdüm ehe

Kardeş biz tek taraflı dinliyoruz tabi ki, bir de diğer taraftan biri gelip yazsa işin rengi değişir.

Darp izi falan varsa haklısın ama onların ceza alması tek mantıklı şey duruyo şu senaryoda, gerisi tiri viri gibi geldi okuyunca. Escalate etmiş bi siz bi onlar. Ülkede hak hukuk kanun olmadığı için de fiziksel cezalar verilmiş karşılıklı, no problem =)
Sosyal ağlarda paylaş

pendik yine iyi ya,hele sahil tarafı fln cıvıl cıvıl,orda da oturdum bi yıl,deniz manzaralı cok güzel bi evimiz vardı,hem komşularımız düzgündü,karşı komşu ressam abla,alt komşu emekli polis fln,işte o dairede otopark mevzusudan dolayı kahvecilerle kavga etmiştim,kahveciler ve onların emekli kankaları

bu bankacılar sitesi kurtköyde,pendik diye geçtiğine bakmayın,cok salak biyer.kurtköy bile değil yenişehir mahallesi diye bi yer,iğrenç bi bölge.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

imamizer said:

o kadar öğrenci evi gördüm şartlar aşağı yukarı bunun gibiyde benimkisi dahil, hatta buradaki neredyse herkes görmüştür. bir sürü benzer yerel halkla münakaşa, tatsızlıklar yaşandı veya yaşayanları ilk ağızdan dinledik ama 15 kişi sopalı bıçaklı ev basma olayı duymadım.

zaten sabıkalı ve bonzaici bir tipmişsin dediğine göre. olayı bir de diğer taraftan dinlemek lazım diyorum. sanki işler anlattığın kadar masum değilde milletin canına tak etmiş illalah etmiş gibi geldi bana. kendinizi yaralayıp rapor alıp üste çıkma çakallığınıza ise hiç girmiyorum. ne yazıkki köpek duruma yeterli masumiyet de katmıyor.

kaldıki karıya kıza hava olsun diye evde köpek beslemeye kalkıp köpeği adam gibi beslemeyen, ilgilenmeyen, gezdirmeyen, bakmayan zibille üniversite öğrencisi de gördüm.

tam bir iç anadolulu olmuşsun sen ya <3

Kütük kirsehir kaman.
Racial procluyor arada.
Sosyal ağlarda paylaş

dolmuşa bin sen bunun şerefine. valla kıskandım öğrenciyken 2 kızla yaşamak herkese nasip olmaz. bayada eğlenmişsiniz evde belli. ben olsam bende sex yapmazdım kızlarla.

hakim zaten adamların ve sizin tipe bakıp vermiştir kararı. cehaletin olduğu yerde herşey gelir başına bende hali hazırda böyle düşük seviye yerlerde bulunduğum içn biliyorum. sende birazda şu var galiba ait olmadığın ortamlara kültürel seviyelere yaşam tarzlarına merak duyuyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...