toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yıllardır yapıyorum bi bok olmadı diyenler de bir gun ansızın cekici yerler umarım sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ah dan ore ve herb mi alınıyor hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aslında iyi oldu pvp ve bg bottan geçiklmiyordu da, bi insanın eli bu kadar ayarsız olmaz.. son 3- 4 senedir botlara hiç bir şey yapmıyorsun, lan bari önce oyunun ağzına tükürenlere ver cezayı, geçen 2 hafta alt kastım botla, MoP'tan beri botla ilgim yoktu, şansıma tüküreyim :D ayağımı sürüyüp gelmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Farmer botlar umrumda değil çünkü onlarla muhatep olmaya gerek kalmıyor ama PvP botları hakketen banlandı ise keyifli olabilir 1-2 hafta PvP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Sonunda bende ban yedim. HB ile Bir sürü 100lvl kastım . yetmedi sildim karakterleri ne o race change e paramı vericem diye gene kastım . Hata bokunu çıkardım. Kendi kendime RAF atıp. RAF acc ye botu kurup ,party mod a aldım 2 günde 85 3 günde 100 falan :D yıllarca Ne ban yedim nede uyarı. Dün 6 ay çakmışlar bana. Hele son zamanlar kendimden çok BOT oynuyordu! TAbiki ticket açtım kullanmadım diye büyük ihtimal 3gün e düşürüp açarlar diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 smyrnas said: Sonunda bende ban yedim. HB ile Bir sürü 100lvl kastım . yetmedi sildim karakterleri ne o race change e paramı vericem diye gene kastım . Hata bokunu çıkardım. Kendi kendime RAF atıp. RAF acc ye botu kurup ,party mod a aldım 2 günde 85 3 günde 100 falan :D yıllarca Ne ban yedim nede uyarı. Dün 6 ay çakmışlar bana ! TAbiki ticket açtım kullanmadım diye büyük ihtimal 3gün e düşürüp açarlar diye umut ediyorum. Nah düşürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Sequo Hb forumlarına bak bakalım. PERma ban dan sonra bile hesabı açılan çok adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tek tek atilan banlarda dusuruyorlarda banwawe de cok sansin yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Abi zaten çokta önemli değil açarlarsa açarlar açmazlarsa 6 ay sonra :) Belirttim zaten kendimden çok bot oynuyordu benim dogru dürüst oynamışlıgım yok bu aralar.Garrison dan çıkan yok. oyun sıkıcı oldugu içün Bot oynuyordu ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 böyle gerizekalı adamların gelip 3 günde açarlar demesi kadar saçma bişey yok. iyi olmuş, beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Gerizekalı sensin ağzını topla!! 3 günde açarlar demedim açmasını umut ediyorum dedim ayrıca işin dalgasındayız. İşin DAlgasında olmasak pati yi bilmiyormuyuz ne gelip yazayım . ne bok yediysek farkındayız salak salak konuşma gerizekalı diyor bide ya . Sazan gibi atlamayın herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 heee salak heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Şaka maka bana da lazım ya bot attım öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Abi daşak geçin canımıyı yeyin . Yukarıdaki zübük gibi gerizekalı falan ayıp oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Geberrrr>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ama benden cok bot oynuyoydu zaten :D mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 oha kavga var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 botlar iyi oynuyomuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 toggie said: ama benden cok bot oynuyoydu zaten :D mehehe Farklı başlıklarda bu konudan önce yazılmış ,oyuna dogru dürüst girmedigimi belirttiğim postlarım var . yani ben degil işte bot giriyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bot kullanıyorsan banlanınca kızmıcaksın dahası yok. Ama elbette gidip kurtarmaya çalışacaksın accountu da pişkinliğe gerek yok yani :P Benim bi account baya yıl önce banlandı hala açmıyorlar ki bence o kadarcık bot kullanmak sayılmaması lazım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 smyrnas said: Gerizekalı sensin ağzını topla!! 3 günde açarlar demedim açmasını umut ediyorum dedim ayrıca işin dalgasındayız. İşin DAlgasında olmasak pati yi bilmiyormuyuz ne gelip yazayım . ne bok yediysek farkındayız salak salak konuşma gerizekalı diyor bide ya . Sazan gibi atlamayın herşeye. haksız kazancı marifetmiş gibi anlatmak bana saçma geliyor, akp seçmeni olsaydım mesela afferin oğluma derdim yani no offence =) özür bu arada takılıodum bende çok ciddi olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 samaella said: botlar iyi oynuyomuydu ? ben tırstığım için denemedim ama milisaniyesinde dispel atanlar varmış, aynı şekilde healleri sn'de interrupt edenler vs... sadece yön tuşuyla oynuyomuşsun. PVP açısında kötü çok iyi oldu. hakkaten pvp yapılmaz haldeydi botlardan dolayı da.. alt kastım diye gittim hala acısı var :P ucuzaa bi cd key denk getirek de temiz başangıç yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Madcat said: haksız kazancı marifetmiş gibi anlatmak bana saçma geliyor, akp seçmeni olsaydım mesela afferin oğluma derdim yani no offence =) özür bu arada takılıodum bende çok ciddi olmuş :p Önemli degil abi. işin dalgasındaysak sıkıntı yok. benden de özür:) ARkadaşlar ben botu marifetmiş gibi anlatmıyorum ama benim gibi 3 yıldır kullanıpta ahanda bugüne kadar yakalanmadıysan marifet tabi orası ayrı :D işin sırrı çok abanmamakta. son dönem bokunu çıkardım yedim banı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 abi o değil dün guild in birinde raid in yarısı ban yemiş fight da. enteresan haberler var böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar