Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Bu arada OS X'de Chrome yuklemek yerine Chromium derlemek daha iyi sonuc veriyor bence. Buradan da cekebilirsiniz ama derlemek daha iyi: http://www.freesmug.org/chromium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Windows 8.1'de Firefox 32bit donarken, Chrome 64bit canavar gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 genel bir deneme yaptım. chrome yerine modern UI IE kullanmaya başladım (tablet arayüzü) mouse kullanıyorsam modern UI olmayan default versiyonunu da kullanıyorum 3 de 1 güç harcıyor alet IE ile chrome'a kıyasla. 2 saattir 85% deyim. outlook, excel, IE fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 tablete ff kurdum bakalım, cm kuracaktım table uyumlu değildi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 GERGE said: Benim model Safari ile 5 saat kadar, Chrome ile 3 saat kadar gidiyor. Chrome her platformda pil omrunu bitiriyor. Artik Firefox ve Safari devri tam olarak, Chrome'u bos verin. Dev tools konusunda devrim yapmadigi surece anca siteyi test etmek icin acarim Safari'yi. O kadar kotu ki tool kullanimi, ekrani yumruklayasim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Development araclarini kullanacagim zaten Firefox aciyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 CM ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 chrome u sync olayi icin kullaniliyorum da pilin ırzına geciyorsa tabi ki baska tarayıcı kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 1 senelik konu, güzel bi up olmuş numan başkan tbrklr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 herkes bilsin istedim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Root edilmemis telefon icin adblock yapabilen bir browser lazim,suan en iyisi hangisi.adblock eklentisi olmadan sayfalarda reklam haric birsey bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Adguard en iyisi. Root olsa da, olmasa da en iyi calisiyor. Parali ama harcadigin paradan cok daha fazlasi tasarruf olarak geri donuyor sana: https://forum.paticik.com/read.php?7,8390824,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 miyaw33 said: Root edilmemis telefon icin adblock yapabilen bir browser lazim,suan en iyisi hangisi.adblock eklentisi olmadan sayfalarda reklam haric birsey bulamiyorum. opera yeni güncellemeden sonra adblock eklentisi içinde gömülü ve baya kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Adguard satın aldım, teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar